miért, a tőzsdefórum az econet barátja?
nyugalom :)
jaja.. 11-kor kiveszik a könyvet, rá 5 percre megjelenik a cikk... gyanús....
a qrva életbe... tegnap pofáztam a 150-ről.. én hülye, meg inkább a 147-et választottam ma..... :((
tőzsdefórum mozgósító cikket írt: http://www.tozsdeforum.hu/i/c-est_media__egy_a_jelszo__felhalmozas_-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-430340-red-eco.html
Én is beszálltam, de bazz tetű erstebe belépni örökkévalóság...
Nehéz elképzelni, hogy az állam majd ölbe tett kézzel fogja nézni, ahogy egyre nagyobb a bukó a megörökölt pakkon. Az lesz szép, ha ők is elkezdik önteni.
Hát igen, ez jó kérdés..... Ha egyáltalán rúg egyet....
Kell :)
150ről egyből kiállt a vevők egy része mikor a 30k megjelent.
Vajon honnan fordul és rúg egyet 220-ig :)
115-ről?
15Ft, nice. 30k-s tétel. Kell egy kis pánik.
Nemcsak a vezetőség, hanem az egész PSZÁF is...
Nagyot nyeltem, amikor kivágtam és szembesültem a bukóval, de látva ezt a csodálatos 16.3 Ft-os árat (régi névérték mellett) még így is jól jártam. Kár, hogy nem kapcsoltam időben és nem akkor vágtam ki, amikor már látszott, hogy Balázs Csaba hatijai hullanak, mint a legyek.
Szia Zeeh.
Ez a retek lesz most már a legszarabb papír a béten,elmehet a vezetőség a pics@ba,mindenkit kicsinálnak.
Most nézem, hogy ez a retek megint mennyit esett ma. :-O
Mi lett volna, ha nincs nézőcsúcs a VOLT-on?
Addig ennek a cégnek esélye sincs a talpra állásra szvsz, amíg azt Balázs Csaba vezeti.
van x 10 db próba pakkom 60 és 25 környékről. Már elkönyveltem, hogy év végén 0 lesz.
Hiába ez jobb mint a certifikat. Ott hirtelen halál van, ez meg lassan agonizál...
Mondjuk a certi mellett szól, hogy kiütés után van maradvány érteke. Ez meg olyan mint a lizing 0 maradvány értékkel. (Az is sokba kerül...)
:DD