Délutánra visszamegy? Hova? Nézd meg, akár csak az utóbbi 1-2 hónapot, hogy %-osan mennyit esett. Tegnap is történelmi minimumon zárt, ma is esélyes. Komolyan kérdezem, milyen vételeket látsz? Én 1-2 forintozón kívül semmit.
Délutánra visszamegy? Hova? Nézd meg, akár csak az utóbbi 1-2 hónapot, hogy %-osan mennyit esett. Tegnap is történelmi minimumon zárt, ma is esélyes. Komolyan kérdezem, milyen vételeket látsz? Én 1-2 forintozón kívül semmit.
mit látsz még ebben a papírban?
én már semmit; de eladni itt nehezemre esik, pedig, lehet még jól járnék egy ilyen lépéssel....
mit szólsz hozzá, hogy 2 hónapja volt a közgyűlés, és még mindig sehol a cégbírósági bejegyzés... ez vajon miért történt így?? illet volna kommunikálni vmit, nem? ennyi ideig nem tart...
Lehet hogy előbb utóbb megköveztek, de tartom, hogy ezek a reggeli lerántások csak lövőcselek. Bár szoktam nagyokat tévedni, de napok óta ez megy. Reggel beijesztés, majd délutánra visszamegy az árfolyam. Közben csak a legedzettebb spekik mernek belevenni.
ha puffer van 20-nál akkor valóban esélyesek vagyunk még le... pedig megindulhatnánk eco után...
Hidd el, hogy nagyon szeretném, ha nyernél vele. De sosem voltál hajlandó elfogadni, bármit is mondtam, mindig csak hajtogattad a magad hüleségét és találtál ki különböző teóriákat és próbáltad bemagyarázni magadnak és másoknak, hogy milyen szuper lesz. Igazolna egyszer már egy árfolyam Téged is, kívánom Neked!
Inkább vagyok szomorú amiatt, hogy nem ismered fel a hibáidat és nem tudod orvosolni őket, mint hogy kárörvendő lennék.
Zotya! Te mindig is láttad reálisan a helyzetet, csak sajna nem kereskedted le. :-(
"ez sosem lesz 100; de 30 sem."
a mai állapotokat tekintve; persze, ha csoda történik és nem a "tolvajlás" lesz a fő tevékenység, akkor bármi lehet.
Hihetetlen, hogy mekkorát fordult veled a világ!
A kárörvendés az jól megy látom...
Örülj neki , hogy Te kiszálltál belőle...
ez sosem lesz 100; de 30 sem.
bocs, ha akkor én is támadtalak volna, de 3-4 hónapja azért még élt egy kis remény, és még más szemmel nézte az ember.... pl. akkoriban még nem volt szó (hivatalosan) alaptőke-csökkentésről.
ma meg mi van? a nagy semmi. re: cégbírósági bejegyzés hiánya.
Hogy betámadtak páran, mikor 45-nél el mertem adni..
Johny is remélem veszi minden Ft-nál...
Januárra 100.:D
szerintem bárkinek. lehet, nekem is megérné még itt eladni... fene sem tudja; mindenesetre 2 hónappal ezelőtt kétszer ennyit értek a papírjaim, mint ma... felezni napról napra lehet, de innen duplázni évtizedekbe is telhet.
Az előbb írtam egy cifrát, de szerencsére elszállt a netem. Mégegyszer nem ismétlem meg. Ki a francnak éri meg ennyiért is adni, hihetetlen.....
Köszönöm Zotya. Visszavontam tegnap a 20 -as vételt,még szerencse.
nagyon durva. Még anno írtam, hogy ha megint 20 alatt lesz figyelek, de ez gáz, nagyon..
Cég Aj. Vétel
2011.07.06. 09:20:09
4 10 / 183 097 db 20 HUF
3 7 / 50 097 db 19 HUF
4 6 / 67 400 db 18 HUF
1 1 / 3 000 db 12 HUF
1 1 / 1 db 11 HUF
Eladás Cég Aj.
2011.07.06. 09:22:20
22 HUF 61 481 db 5 9
23 HUF 73 313 db 5 12
24 HUF 61 448 db 5 17
25 HUF 124 921 db 6 15
26 HUF 44 503 db 5 10
Napi min: 20 HUF Napi max: 21 HUF
Nyitó: 21 HUF Előző záró: 22 HUF
Utolsó kötés: 20 HUF, 880 db (2011.07.06. 09:12:11)
Összforgalom: 11 kötés, 77 403 db, 1 602 360 HUF
azt hiszem itt a vége.
ha a 20-at kiöntik, ez napok alatt 10 alá esik. nem értem ezt a mjm tp-t, mi a francért nem húz el a retekbe? sittre fog kerülni... ezt akarja?
http://www.e-procurement.mn/?lid=184&f=tendergrade&submit=true
talán itt majd olvasható lesz, ha megvan a tender győztese. csak érdekességként jó a link, hisz a holdingnak semmi köze hozzá... csak ugye garancia péter annyit beszélt róla, amíg csak papíron létezett ez a lehetőség, hogy gondoltam, ha már így a célegyenesbe ért az ügy, legalább lássuk, hogy ki az, aki nem csak beszél, hanem cselekszik is.