"Amennyiben a normál és TBSZ számla összesített egyenlege nulla, úgy számlavezetési díjat nem számítunk fel."
Csusza mester, nem kell kapkodni..... :-)
"Amennyiben a normál és TBSZ számla összesített egyenlege nulla, úgy számlavezetési díjat nem számítunk fel."
Csusza mester, nem kell kapkodni..... :-)
"Ma voltam az ex-Roosevelt téren (kimaradt az életemből, hogy a forradalom eredményeként Széchenyi István térre keresztelték át)"
És ennek kapcsán egy poén:
Budapesti távirat Moszkvába:
-Megváltoztattuk a Moszkva tér nevét STOP
-Széll Kálmán térre STOP
-Tarlós István STOP
Válasz:
-Üdvözöljük a névválasztást STOP
- Kőolaj STOP
-Földgáz STOP
Tényleg nagyon elcseszték, tényleg nem is értem, mintha amatőrök lennének. Mármint a havi pár milkót zsebrevágó döntéshozók.
Ilyen feltételekkel nem lehet ottmaradni.
Számla mexüntetéshez be kell ballagni hozzájuk? Nem lehet a "távolból" mindent áttranszferálni a Randomhoz? Gondolom a nullás számlát úgyis megszüntetik maguktól is, vagy nem?
Sajnos Csuzsa a július 1-től bejött "újítások" része, hogy csak FIFO van. Random profi módon leütötte a labdát és gyorsan reagált a 4 féle készletértékelés villámgyors behozásával + NYESZ-szel.
Ma voltam az ex-Roosevelt téren (kimaradt az életemből, hogy a forradalom eredményeként Széchenyi István térre keresztelték át) megszüntetni a számlámat.
Tök üres volt az egész iroda, nem sok melójuk lehet szerintem immár az ügyintézőknek, de segítőkészek voltak, még egyszer, utoljára. Szvsz ők is látják, hogy a KBC mekkora öngólt lőtt, de nem tudnak mit csinálni, ők kis homokszemek a gépezetben.
Ja, most esett le!
Bocs! Egy fagyi/sör/nyalóka/vattacukor esetleg fájdalomdíjként? ;-)
Okok, majd írjuk össze ide a panaszoakt, aztán abból csinálok egy szép cikket.
Már vége a random akciónak.
Gondolom most sem késő.
Nem is figyeltem, mit kavarásztok arra, nekem teljesen megfelelt az ekvitasz. Illetve azt hittem, hogy megfelel...
Ajánlatom áll, támogatlak.
reggelhettél volna egy hete randomhoz bázz, akkor még örülnék is jelenlétednek :D
Mindenben támogatlak, de ragaszkodom a minél nagyobb balhéhoz! :-)
Nem vicc. Mocskosul berágtam rájuk. Ez egy pitiáner szar banda.
Meg kell büntetni őket a kapzsiságért:)
Természetesen én is otthagyom őket. Egyrészt így nem lehet kereskedni, másrészt becsaptak.
Ma állok is neki az ügymenetnek, kezdem olvasni a másik topikot.
Ez döbbenet, azt hittem, valamit én gépeltem be rosszul.
Biztosan én nem figyeltem, de nekem folyamatosan csak azt irogatták, arról áradoztak, hogy a szolgáltatások köre kibővül, és nekem csak annyi dolgom van, hogy díjcsomagot válasszak. (ami eddig nem létezett, ingyenes volt!!!)
Ez egy ki*aszott nagy sunyiság és pitiánerség a részükről!
Én tegnap utaltam de eddig nem teljesitették. kiwi vagyok mi az oka, lehet csak lassuak
írjátok össze a panaszokat, csinálok belőle egy cikket.
Nekem például levonták a számlámról a realt és a számlavezetést is, majd letiltották a digipasst...
emiatt (is) sokan váltottak június 30-ig. Miután június közepén örömmel tájékoztatták az ügyfeleket a kibővülő szolgáltatásokról, enyhén változó költségekről, és a készletértékelési lehetőség megszüntetéséről, miután erre igazából nincs is szükség.
Egy újabb érdekesség, vagy én valamiről nagyon lemaradtam.
Beadtam egy LOFO eladási ajánlatot, majd a felugró ablakban közlik, hogy FIFO-ra módosították. ("lett módosítva", gratulálok a nyelvtani igényességükhöz...)
Mindegy hogy adom meg, normál vagy dt, mindig átállítja.
Kép itt: http://s3.postimage.org/6fyxm9ugr/mivan.png
Tudja valaki, mi is folyik itt? Ha ez igaz, és csak a FIFO-imat tudom eladni, akkor már hagyom is ott őket.
(Csak egyet kérek, de azt sírva, hogy senki ne próbáljon meggyőzni arról, hogy mindegy, hogy melyiket adom el! Köszönöm.)