Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

PETI

Re: nincs cím

#397555 RemegoKez Előzmény: #397550

"Amennyiben a normál és TBSZ számla összesített egyenlege nulla, úgy számlavezetési díjat nem számítunk fel."

Csusza mester, nem kell kapkodni..... :-)

#397552 taresz Előzmény: #397525

"Ma voltam az ex-Roosevelt téren (kimaradt az életemből, hogy a forradalom eredményeként Széchenyi István térre keresztelték át)"

És ennek kapcsán egy poén:

Budapesti távirat Moszkvába:

-Megváltoztattuk a Moszkva tér nevét STOP

-Széll Kálmán térre STOP

-Tarlós István STOP

Válasz:

-Üdvözöljük a névválasztást STOP

- Kőolaj STOP

-Földgáz STOP

#397550 Csusza Előzmény: #397525

Tényleg nagyon elcseszték, tényleg nem is értem, mintha amatőrök lennének. Mármint a havi pár milkót zsebrevágó döntéshozók.

Ilyen feltételekkel nem lehet ottmaradni.

Számla mexüntetéshez be kell ballagni hozzájuk? Nem lehet a "távolból" mindent áttranszferálni a Randomhoz? Gondolom a nullás számlát úgyis megszüntetik maguktól is, vagy nem?

#397525 zeeh_ Előzmény: #397266

Sajnos Csuzsa a július 1-től bejött "újítások" része, hogy csak FIFO van. Random profi módon leütötte a labdát és gyorsan reagált a 4 féle készletértékelés villámgyors behozásával + NYESZ-szel.

Ma voltam az ex-Roosevelt téren (kimaradt az életemből, hogy a forradalom eredményeként Széchenyi István térre keresztelték át) megszüntetni a számlámat.

Tök üres volt az egész iroda, nem sok melójuk lehet szerintem immár az ügyintézőknek, de segítőkészek voltak, még egyszer, utoljára. Szvsz ők is látják, hogy a KBC mekkora öngólt lőtt, de nem tudnak mit csinálni, ők kis homokszemek a gépezetben.

#397329 Csusza Előzmény: #397291

Ja, most esett le!

Bocs! Egy fagyi/sör/nyalóka/vattacukor esetleg fájdalomdíjként? ;-)

#397328 Kissherceg Előzmény: #397300

Okok, majd írjuk össze ide a panaszoakt, aztán abból csinálok egy szép cikket.

Már vége a random akciónak.

#397300 Csusza Előzmény: #397291

Gondolom most sem késő.

Nem is figyeltem, mit kavarásztok arra, nekem teljesen megfelelt az ekvitasz. Illetve azt hittem, hogy megfelel...

Ajánlatom áll, támogatlak.

#397288 Csusza Előzmény: #397276

Mindenben támogatlak, de ragaszkodom a minél nagyobb balhéhoz! :-)

Nem vicc. Mocskosul berágtam rájuk. Ez egy pitiáner szar banda.

#397285 Csusza Előzmény: #397268

Természetesen én is otthagyom őket. Egyrészt így nem lehet kereskedni, másrészt becsaptak.

Ma állok is neki az ügymenetnek, kezdem olvasni a másik topikot.

#397283 Csusza Előzmény: #397267

Ez döbbenet, azt hittem, valamit én gépeltem be rosszul.

Biztosan én nem figyeltem, de nekem folyamatosan csak azt irogatták, arról áradoztak, hogy a szolgáltatások köre kibővül, és nekem csak annyi dolgom van, hogy díjcsomagot válasszak. (ami eddig nem létezett, ingyenes volt!!!)

Ez egy ki*aszott nagy sunyiság és pitiánerség a részükről!

#397276 Kissherceg Előzmény: #397273

írjátok össze a panaszokat, csinálok belőle egy cikket.

Nekem például levonták a számlámról a realt és a számlavezetést is, majd letiltották a digipasst...

#397268 Zotya32 Előzmény: #397266

emiatt (is) sokan váltottak június 30-ig. Miután június közepén örömmel tájékoztatták az ügyfeleket a kibővülő szolgáltatásokról, enyhén változó költségekről, és a készletértékelési lehetőség megszüntetéséről, miután erre igazából nincs is szükség.

Egy újabb érdekesség, va…

#397266 Csusza

Egy újabb érdekesség, vagy én valamiről nagyon lemaradtam.

Beadtam egy LOFO eladási ajánlatot, majd a felugró ablakban közlik, hogy FIFO-ra módosították. ("lett módosítva", gratulálok a nyelvtani igényességükhöz...)

Mindegy hogy adom meg, normál vagy dt, mindig átállítja.

Kép itt: http://s3.postimage.org/6fyxm9ugr/mivan.png

Tudja valaki, mi is folyik itt? Ha ez igaz, és csak a FIFO-imat tudom eladni, akkor már hagyom is ott őket.

(Csak egyet kérek, de azt sírva, hogy senki ne próbáljon meggyőzni arról, hogy mindegy, hogy melyiket adom el! Köszönöm.)