ott még csak eszembe jutott :D
ott még csak eszembe jutott :D
Egyetértek mivel 100ponttal feljebb én is lezártam :))
majd ma elemzek és anyázok ha hülye voltam :))
:D van önbizalom
short lezárva. Esés várható :)
Jó nyaralást laptopot ne csomagold be! :) A nyaralás a családé:)
Természetesen prompt buxról beszélek.
És 22390körül figyelnék inkább rá 22.400alatti zónában.
Valami elemzést meg kell hagynom Hercegnek is, mert kitúrom posztjából :DD
Egyébként nem keveset tudnék írni ,-)
Majdnem ,-)
Sokat melózok most is nagyon, és nem fér bele a sok duma, mert már nem is aludtam, hajnalban is melóztam. Így legalább a tippadást levettem magamról most.
Hétvégétől nyaralok két hétig Első héten Fertő-tó, Alsó Auszriai bringázás.
Másik héten Horvátország. Erre készülök, pótolom melóimat, rohangálok ügyet intézek, meg ingatlan eladásom is lesz a héten Egerben.
Azért berakok most egy mai napon kialakuló fej-váll alakzatot. 22410körüli nyakvonalat érdemes figyelni ,-)
az is ugyanaz volt...bár most Szilvásy -t lecsukták..talán derülnek ki érdekes fejlemények..tehát azzal még várjunk..meg a Szurgut tulajdonosi struktúrája teljesen ismeretlen volt..meg a céljaik, meg a terveik is..
Míg a Mol nak tiszta érthető tervei vannak...tulajdonosi struktúrája teljesen világos..
igen vannak sötétfoltok a nyugati demokráciában is:) Mig a nyugatiak keleten vásárolgatnak addig szabadpiacvan mikor az oroszok vásárolgatnak nyugaton az csúnya politikai dolog:) Olyan ritkán hallani a nagyhatalmi érdekek szavcsakát.
"...az vesz részvényt akinek pénze van....akkor a MOL -é lesz a cég...."
Mol-Szurgut viszonylatban, hogy is volt ez?
Jó játék van nálunk..
dutyi nem dutyi...aszerint húzzák-eresztik a MOL -t
most éppen dutyira áll :DD Balkánon tényleg mindent meg lehet tenni ?
egyébként is...jogállam van mindenhol úgytudom..Horvátországban is...ha éppen úgy tartja kedve a MOL -nak és vásárol még pár darabot az INA -ból, és véletlenül 50 % fölé megy abban mi a baj ? az vesz részvényt akinek pénze van....akkor a MOL -é lesz a cég.
Amerikában visszadobnák ezeket a vádakat...vagyis meg sem fordulna senkinek a fejében ez a cirkusz ami itt megy.
nem, a világpiacain vizionálom, amialól a hazai sem kivétel
Igen, amíg nem megy 36500 felé az árfolyam, ekkor értelmét veszti ( így történt).
Azt is mondtam, hogy amennyiben EMA 50 felett tölt két napot az árfolyam, akkor talán elhiszem a kitörést.
Figyelj oda Maci, már rég el kellett volna adni a Nutex-et (Én csak 10% nyerőre vállalok garanciát! :D).
mármint a magyar piac nem olyan állapotban van? nem is lehet, sok minden történt pár hónap alatt:-)
Nem igazán tudom, mire gondolsz.
Megnéztem a Bux, Richter, MOL chartokat.
Buxi ma réssel esett.
Richter chartja biztató trendtörés szempontjából, bár kicsit gyanús a hétfői kitörés.
MOL átveheti a Richter szerepét, a napos hetes chartja szintén nagyon beszédes.
esély mindig van:) A piac fordulékony szerencsére. Hathor szvsz téved, mikor neki nem elég széles egy 4000 pontos sáv. 1000 ponban vagy 500 ban is lehet forgolódni. Ha ez nem megy akkor a 10000 pontos sáv is szük lesz. A kinti piacok azt súgják nekem a piac nem olyan állapotban van mint egy párhónapja volt. Mol a nagy trend alján Otp szintén a közelébe a piactartók Matyi Ricsi duzzad az erőtől:)