Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#397395 Hathor Előzmény: #397394

Természetesen prompt buxról beszélek.

És 22390körül figyelnék inkább rá 22.400alatti zónában.

Valami elemzést meg kell hagynom Hercegnek is, mert kitúrom posztjából :DD

Egyébként nem keveset tudnék írni ,-)

#397394 Hathor Előzmény: #397256

Majdnem ,-)

Sokat melózok most is nagyon, és nem fér bele a sok duma, mert már nem is aludtam, hajnalban is melóztam. Így legalább a tippadást levettem magamról most.

Hétvégétől nyaralok két hétig Első héten Fertő-tó, Alsó Auszriai bringázás.

Másik héten Horvátország. Erre készülök, pótolom melóimat, rohangálok ügyet intézek, meg ingatlan eladásom is lesz a héten Egerben.

Azért berakok most egy mai napon kialakuló fej-váll alakzatot. 22410körüli nyakvonalat érdemes figyelni ,-)

http://postimage.org/image/2z18ncu4k/full/

#397393 BudFox Előzmény: #397380

az is ugyanaz volt...bár most Szilvásy -t lecsukták..talán derülnek ki érdekes fejlemények..tehát azzal még várjunk..meg a Szurgut tulajdonosi struktúrája teljesen ismeretlen volt..meg a céljaik, meg a terveik is..

Míg a Mol nak tiszta érthető tervei vannak...tulajdonosi struktúrája teljesen világos..

#397383 Rozsdáskilincs Előzmény: #397376

igen vannak sötétfoltok a nyugati demokráciában is:) Mig a nyugatiak keleten vásárolgatnak addig szabadpiacvan mikor az oroszok vásárolgatnak nyugaton az csúnya politikai dolog:) Olyan ritkán hallani a nagyhatalmi érdekek szavcsakát.

#397380 Chaby Előzmény: #397376

"...az vesz részvényt akinek pénze van....akkor a MOL -é lesz a cég...."

Mol-Szurgut viszonylatban, hogy is volt ez?

#397376 BudFox Előzmény: #397369

Jó játék van nálunk..

dutyi nem dutyi...aszerint húzzák-eresztik a MOL -t

most éppen dutyira áll :DD Balkánon tényleg mindent meg lehet tenni ?

egyébként is...jogállam van mindenhol úgytudom..Horvátországban is...ha éppen úgy tartja kedve a MOL -nak és vásárol még pár darabot az INA -ból, és véletlenül 50 % fölé megy abban mi a baj ? az vesz részvényt akinek pénze van....akkor a MOL -é lesz a cég.

Amerikában visszadobnák ezeket a vádakat...vagyis meg sem fordulna senkinek a fejében ez a cirkusz ami itt megy.

#397365 pepe01 Előzmény: #397356

Igen, amíg nem megy 36500 felé az árfolyam, ekkor értelmét veszti ( így történt).

Azt is mondtam, hogy amennyiben EMA 50 felett tölt két napot az árfolyam, akkor talán elhiszem a kitörést.

Figyelj oda Maci, már rég el kellett volna adni a Nutex-et (Én csak 10% nyerőre vállalok garanciát! :D).

#397363 Csilla76 Előzmény: #397343

mármint a magyar piac nem olyan állapotban van? nem is lehet, sok minden történt pár hónap alatt:-)

#397346 pepe01 Előzmény: #397337

Nem igazán tudom, mire gondolsz.

Megnéztem a Bux, Richter, MOL chartokat.

Buxi ma réssel esett.

Richter chartja biztató trendtörés szempontjából, bár kicsit gyanús a hétfői kitörés.

MOL átveheti a Richter szerepét, a napos hetes chartja szintén nagyon beszédes.

#397343 Rozsdáskilincs Előzmény: #397336

esély mindig van:) A piac fordulékony szerencsére. Hathor szvsz téved, mikor neki nem elég széles egy 4000 pontos sáv. 1000 ponban vagy 500 ban is lehet forgolódni. Ha ez nem megy akkor a 10000 pontos sáv is szük lesz. A kinti piacok azt súgják nekem a piac nem olyan állapotban van mint egy párhónapja volt. Mol a nagy trend alján Otp szintén a közelébe a piactartók Matyi Ricsi duzzad az erőtől:)