az együttműködést csak azért írták bele, hogy a Holding neve is benne legyen a cikkbe.... móré kicsi jóindulatának köszönhető
az együttműködést csak azért írták bele, hogy a Holding neve is benne legyen a cikkbe.... móré kicsi jóindulatának köszönhető
Itt is ezt írták, de kétségeim voltak, vannak....
"A Phylaxia Mongólia Kft. - amely a Phylaxia 1912 Holding Nyrt.-vel stratégiailag együttműködve végzi a gazdasági tevékenységét - exporttermékei között egyelőre állatgyógyszerek, állatgyógyászati készítmények szerepelnek."
tyúk már nekem sincs meg, csak a tyúksz*r maradt meg belőle.
jól van, csak egy speki volt részemről
egyébként miben is lehetne bízni itt? garanciában?
per pill nincs tyúkosom
ceva-pénz? az nem egy nagy tétel, 3 hónap alatt feléli a holding működési költségként.
szabadalmak... egyáltalán még ezek megvannak?
molekula: legutóbbi jelentésben egy sor nem volt róla.
tőzsdei cég: ilyen múlttal? nem biztos, hogy jó döntés.
móré csak stratégiai partner
mellesleg a phylnek sok sok kölcsönt is adott, és ad
ott nem mutyiznak, dolgoznak
Bocsánat, azt tényleg móré maga alapította... már bele vagyok keveredve ebbe a hülye phylbe rendesen:(
Szerinted MA megvenné? Akkor minek kellett az alpha-vet-et kiszedni a phylből vajh? Lehet a mongol biznisz miatt?
móré már megvette ami neki kellett. A többi, már csak nevében phylaxia. euro-generál, műsor-hang, obra, palota, a keg maradék... ezeknek semmi köze a 100 éves múlthoz. jelenleg ez van a phylaxia név mögött, nem Köves doktor munkája.
őszintén megmondom neked zoltán
én csak egy megoldást látok ennél a "cégnél" az, hogy a a-vet megveszi a phylt
de ehhez szerintem a rádiós szarokat el kell adni, mert az nem hiszem hogy kell mórénak
szerintem az lesz a poén, hogy phyl-pharma zrt fog pályázni; mivel dolgozni kell majd ott, ezért tp-ék inkább eladták. :))
"Mongóliával a kormányközi megállapodást 2010. január 13-án szignálták. A 25 millió dollár összegű kötött segélyhitelből a Songhino-i biokombinát rekonstrukciója valósul meg. A 2011. áprilisban meghirdetett tender határideje június 2-a volt, jelenleg a pályázatok értékelése zajlik A hitelszerződés a kereskedelmi tárgyalások lezárását követően lehet véglegesíteni."