Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#397193 Zotya32 Előzmény: #397190

azmiaz, hogy barnahang? :) úgy tűnik ez a sorsa ennek a papírnak, csakis 10 ft körül/alatt érzi jól magát.

(10-nél már veszek én is 30-40k-t, addig nem. )

#397185 Zotya32 Előzmény: #397080

ma fog törni a 20 ft? ezek szerint 13 is lesz, hisz vki már 150k-val időben beállt.....

#397080 Sly-- Előzmény: #397076

Hát persze, hogy járt az agyam ezen a cselen, mert abban semmi cseleset nem láttam, hogy ez a papír lefelé megy, nem volt ez újdonság itt eddig sem.

#397076 Trisz Előzmény: #397018

Úgy látom, teljesen félreérthető vagyok. A lövőcsel lefelé volt reggel. 21-et kezdték önteni.

Nem írtam olyat, hogy összefüggést látnék az usa és valamelyik papír között. Amikor usa-ban szünnap van, akkor általában helyben futás szokott lenni. Most mást látok, ezt írtam.

#397060 macika Előzmény: #397053

Ne má!

Az a híres német hír az hol van? Itt nyár, mindenki szabira megy, még az india bank is

még garancia bácsi is kocsikázik a borocskával ĐĐ

cég elköltözött már? vagy csak ősszel fog?

re fősped apport ĐĐ

#397059 Sly-- Előzmény: #397053

Pedig hányszor megígérték azt is, hogy lesz szép új, naprakész honlap.:D

De ha belegondolunk, mi is lenne egy szinte töküres cég honlapján? Mit tudnának reklámozni, ha egyszer az a cél, hogy szép csöndben kimentsék a vagyont és lehúzzák a rolót? Mert jelenleg más nem látszik..

Kösz Sly a másolást odaá…

#397053 Zotya32

Kösz Sly a másolást odaátra.

marsi-val se lenne baj, ha végre megrázná magát, és feladná ezt az "idióta gyerek vagyok" stílust. Nem hiszem el, hogy neki ez örömet okoz. És azt sem tudom elképzelni, hogy nem látja mi történt ennél a cégnél.

Hír meg lesz, mert előbb-utóbb vmi történni fog. De aztán ez miről fog szólni.... sok jót nem várok. Ha vki megnézi a honlapjukat ezt is olvashatja régóta, mindenféle dátum nélkül:

"A Phylaxia részvényei a BÉT "A" kategóriájában forognak, az elmúlt egy évben a legalacsonyabb ár 6 forint, a legmagasabb 147 forint volt, a papír pénteken 131 forinton zárt."

1.: A kat. már a múlté

2.: 6 ft lassan újra a látómezőbe kerül

3.: 147 ft meg a Naprendszeren kívülre.

4.: hogyan lehet ilyet írni: pénteken 131 ft-on zárt? mikor, melyik pénteken?

ezt sem tudták normálisan megcsinálni, így nem csodálom, hogy sosem köttetett egy normális szerződés sem a céggel. kiröhögi őket mindenki, aki ezt a weblapot meglátja, és most csak a tartalmára vonatkozóan, az hogy technikailag milyen az egy másik dolog.

szerencse, hogy like-olni nem lehet a pofafüzetben :))

#397042 Zotya32 Előzmény: #397038

megindult... mondjuk egyszer véletlen rossz irányba, akkor volt a (legyünk nagyvonalúak) 6-22-es kör. ez folyamatosan mozog... lefelé... nem zárom ki, hogy 1-2 év múlva visszatér a 200-as névérték. De gyanítom, ha még lesz akkor a mostaniak közül csúnyán beragadt emberke, azok vmelyikénél akkor fog elszakadni a cérna... Nem lennék ez esetben tp-ék helyében...

"Te majd nézel mint Rozi…

#397037 Zotya32

"Te majd nézel mint Rozi a moziba amikor ez elindul hírt várok.

marslako2"

marsinak vki írja már meg:

Mitől indulna meg? Ki lesz az a ember, aki az évszázad rablása után pénzt mer adni phylaxia papírért? Főleg, amíg a főgcik (nem akarok csúnyákat írni) csak a lehúzós trükkök agyalásával vannak elfoglalva tényleges munka helyett. Azon üzletág, amivel termelni kellett volna, azt inkább eladták, mert ahhoz a kutya sem ért náluk. ez a mjm tóth is mihez ért? semmihez. Max meséket gyártani a rádiós műsorba, meg a szánalmas céges jelentésekhez. Ez állatorvos volt? szegény állatok......

#397030 Zotya32 Előzmény: #397022

újságos topikból, odaátról:

"17,9 Ft nem = 179 Ft. Aki nem adta el az valóban nagyot bukott,de aki vesz még nagyobbat fog bukni. 27Ft az huszonhét forint, a 179Ft meg egyszázhetvenkilenc forint. A Phylaxiát nyolccal szorozták fel és úgy 21Ft. ( A korábbi 6Ft-os árfolyamhoz képest még így is 3,5-szeres

áron forog.) Az Estmédia pedig 6,6-szoros áron forog a 27Ft-hoz képest. A phylaxia topikban sok marha leírta, hogy 48Ft= 6ft a nyolcas szorzó miatt. Hihetetlen számomra,hogy ezt az igen átlátszó primitív trükköt ennyien beszopják.

Steelman"

Ebben igaza van. Sajnos én is becumiztam; valóban nem szabad abban a hitben élni, hogy felszorozták, és a mostani ár az a a régi x ft-os-nak felel meg. Kár, hogy a pénzem eltűnése után világosodtam meg, és ez ilyen sokáig tartott.

#397022 Sly-- Előzmény: #397020

Már csak 8 db. van, majd elkopik valahogy, abból már nagy öntés nem lesz. De egyelőre nem állok be többet forintozni, jelenleg arra sem alkalmas. Majd veszek, ha esetleg lesz valami, erről nem lehet lekésni. Hihetetlen amúgy, hogy mit csinálnak, illetve mit nem...

#397020 Zotya32 Előzmény: #397018

öntsd rá a 22-re. ebbe már forintozásra sem érdemes belevenni. Te csináltad jól, hogy kiszálltál belőle. A helyedben nem is vennék soha többet még 10k-t sem.

Még egy cégbírósági beadványt sem tudnak normálisan megcsinálni, nem véletlenül nincs még hír a közgyűlési döntések bejegyzéséről. ha ez nem megy, akkor egy komolyabb művelet, mint egy német akvi előkészítése, végrehajtása mitől menne?

#397018 Sly-- Előzmény: #397011

Itt lövőcsel?

3 napja viszik 23 Ft-on a 10K-mat, és még mindig nem fogyott el, akkora a vételi erő...

Rába is teljesen független az usa-tól, nem az játszik szerepet, hanem a hírek.