Közeledik a hír.Már előre félek
Közeledik a hír.Már előre félek
Ez itt a lengyel tőzsdén az E-STAR eddigi forgalma .Hátha segit valakinek eligazodni.
Kétségtelen, olyan színezete is van. Remélhetően itt a vége.
A mai forgalom mellett ha nem nyúlnak bele záráskor, akkor is szinten maradt volna az ár, illetve kis mértékű esés lett volna. Arra különben is volt elég eladás betéve, hogy az ár ilyen érdeklődés mellett ne nagyon tudjon emelkedni, az már más kérdés, hogy a 300 darab eladása ennyire volt elég.
Na erre találtam is egy cikket: http://www.szekelyhon.ro/hirek/tarsadalom/itt-a-hideg-a-a-tavhot-akarjak-adivatba-hoznia
Nem tudom.Eddig minden a tervek szerint halad,sikerült mindent úgy megvalósitani,ahogy eltervezték.A zárástól sem tartok igazán.Folyamatosan oszlanak el az aggódásra okot adó események.Nemzetközileg is hosszabb távra elült a komolyabb vihar.A görögök nem néhány hónapig fogják csak húzni.Az utóbbi napokban inkább az ár tartása volt a cél,nem a leverése.Persze hír után bármi lehet ha úgy akarják.Ahogy párszor eljátszották a közelmúltban
Ha nem lesz olyan hír, ami új lenne (hiszen a vételi árat tudjuk, ergo ez nem lehet újdonság), akkor nem lehet nagy baj. Ha olyan hír lenne netán, hogy pl. hitelt is kellett felvenni vagy nem tudják eladni a felesleges részeket, akkor az nem lesz pozitív (ezektől nem nagyon tartok, de az eladás kérdéses). Pozitív hír meg az, hogy végre lezárják, de ettől meg nem remélek hirtelen megugrást. Igazából nem tudom, hogy most miért inkább öntik, semmint vennék. Mi lehet az, amibe bele tudnak kötni, hogy nem jöhet össze?
Amúgy Romániában hol tarthat a munka? Bár arról lehet, hogy csak a fűtési szezon előtt tudunk meg többet?
Azt nem mondtam, hogy egy nagy játékos akarja lenyomni, ennyire futja neki vagy nekik. Próbálták már úgy is, hogy sokat essen, de az se nagyon sikerült pár napja.
Miért mindig zárásra időzítenek? Mert akkor már nem lehet felkötni utána. Van ennél logikusabb, meggyőzőbb válaszod?
Konkrét számokat kell,hogy bejelentsenek.A lezárással mindent tisztán lehet már látni.Biztosan megosztják velünk is.Szerintem az eladás miatt kellett ennyit várni.Az húzódott el idáig.Azzal lesz teljes az egész.Bár én mostanában tartok mindenféle hírtől.Nem igazán a vártnak megfelelően alakult a részvényár.A hírre adni effektus érvényesült mostanában
Mondjuk elég szűkszavú lett ez a bejelentés. De ha 12-én bejelentik az eladásokat is, akkor az szép hír lenne. Remélem akkor egy hosszabb szösszenetet tesznek közre, nem pedig egy 2 sorost :)
Tehát mostmár teljesen biztos,hogy sikerül lezárni rendben.A részletek lesznek érdekesek,de a várakozásoknak megfelelőt várok.Szerintem ebben már az eladásra szánt üzletrészekről is benne lesz a szerződés.Vagyis eladták.
EETEK akvi pénzügyi zárása július 12-e. Na végre, ez is megvan!
Nem hinném , hogy az árat akarnák leküzdeni. Az esetben nem csak 300 -at tett volna be 8 700 körüli eladásra. Egyszerűen valaki eldobál pár ezer darabot. Miért nem érdekli ez ár? Találgatni lehet csak... A vevők hírre várnak, jöhetne már!
Az olyan napokon, mint ami a mai (meg úgy az elmúlt hónap is), nem nehéz lefelé lökdösni az árfolyamot. Hihetetlen, de igaz: amíg nem lesz valami komolyabb pozitív hír, addig ez fog menni. Komolyan nem bánnám, ha lenne még cash a vételre ezen a szinten, főleg 10k alatt erőteljes buy lenne az opció!