Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#397530 zeeh_ Előzmény: #397444

Biztos júl. 31.? Honlapon semmi írnak erről.

Én eddig meg vagyok elégedve a Randommal. teljes mértékben segítőkészek és a rendszer is eddig stabilan működik.

#397444 Hathor Előzmény: #397438

Azért hogy megkapjam a kedvező díjakat, júli 31-ig kell utalnom 100Kt, mondjuk annyit be merek finanszírozni ,-)

#397441 Hathor Előzmény: #397437

nem tévedek, Júli 31-ig meghosszabbították sugta fülembe a pultnál e hölgyike ,-)

El (le) vagy maradva.

#397430 Hathor Előzmény: #397427

nekem nem lesz ott a számlám, én továbbra is óvatos vagyok, viszont nem kerül semmibe egy számlanyitás, ami garantálja két évig az árakat, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.

#397427 Csusza Előzmény: #397424

Na, lassan mindenkinek ott a számlája. Nekem is kell, nekem is kell! :-)

Holnap reggel megyek tecsóba nyitni, aztán azonnal transzferálok is át mindent.

Ha közben bux beszakad, akkor cumizok egy nagyot... :-)

#397424 Hathor Előzmény: #397374

Júli elsején nyitottam én is személyesen egy számlát a Vármegye utcában. Pénzt még nem utaltam rá, hónap végéig kell. Most úgy is megyek nyaralni. Beszéltünk a számokról hány ügyfelük lehet, én vagyok a 40xx ügyfél :)

#397374 Csusza Előzmény: #397364

Köszönöm! Akkor így csinálom.

Sétálni sajnos nincs időm, így maradok a tecsónál... :-)

#397364 Zotya32 Előzmény: #397362

megy demó-ban is;

érdemes, mert akkor csak adategyeztetés van, és kb 5 perc az egész.

ha nincs messze, mehetsz a belvárosba is, érdemes néha sétálni egy kicsit úgy, mint egy turista. :)

#397362 Csusza Előzmény: #397326

Újabb kérdés: megy a randi demo módban is, vagy felesleges feltelepítenem? (megnézegetném szívesen)

Másik: érdemes megcsinálni az előregiszrációt online, ha tecsóban kötök szerződést? Tényleg gyorsítja az ügymenetet, vagy felesleges külön pötsölni vele?

Köszönöm!

Na, csatlakozom én is ho…

#397326 Csusza

Na, csatlakozom én is hozzátok. Tele lett a tkm az ekvitasszal.

Idő hiányában nem olvastam ezt a topikot, és ahogy látom innen regeltek sokan, ami már nem megy. (vagy igen?)

Indítom a dolgot, majd kérdezgetlek benneteket mindenféléről. Csak úgy, a magam módján, idegesítés képpen... :-)

Azért egy hirtelen kérdés: ha leggyorsabban akarom intézni, akkor menjek egy tecsóba, vagy menjek a központjukba? (vagy menjek a csába a kérdéseimmel és inkább olvassak vissza?:-) )

Van lényeges időbeli különbség a két verzió között? Egy-két nap nem számít persze. (a belvárosba utazni semmi kedvem)

#397091 zeeh_ Előzmény: #396897

Pontosan! Eddig 3 dolgot javasoltam a Randomnak, mindháromhoz pozitívan álltak hozzá, ebből 1 már meg is valósult (4 féle készletértékelés, szerencsére ezt sokan kérhettük + láthatták, hogy a KBC-sek egy részénél ez verte ki végképp a biztosítékot). Rugalmasan állnak hozzá a javaslatokhoz, le a kalappal előttük. Ritkán lehet ilyen céget látni.

Szerintem is idővel majd ez is eladásra kerül, aztán talán neki látnak majd a 3. cég felépítéséhez.

#397082 Amatoregy Előzmény: #396911

jééé

Üdvözlet Wizes!

Hiányoznak a reggeli beszólások! :DDD

Hogy lehet ezt kezdeményezni? Csak Pesten?

#396910 wizes Előzmény: #396407

Tavaly ősz óta ott vagyok, észrevettem 1-2 szopt hibát, beszóltam, láss csodát: megcsinálták!

Készségesek, segítőkészek.

Én meg vagyok velük elégedve, a netboonon meg kimondottan jó kereskedni, gyorsabb hatékonyabb mint a Netbrokipro.

Mindkettőn vagyok: a Netbrokin a reálok és a Markers, valamint ritkán kereskedek - swing,- míg a Randiban DT-zek.

A baj a randiban nincs a részvényeknek fedezete a hatihoz, mint a Netbrokiban.

#396897 matgab Előzmény: #396874

Az a röhej, hogy én ugyanoda mentem megnyitni a Randomcapital-os számlámat, ahol anno az Equitas-os számlámat nyitottam meg.

Még mondtam is a hölgynek, hogy szerintem még a bútorok sincsenek kicserélve.

Azaz gondolom, amikor a KBC megvette őket, akkor az EQ-sok, hogy ne ücsörögjenek a fenekükön csináltak egy tök ugyanolyan céget, amit szépen felfuttatnak és majd megint eladnak valami bankmultinak.

Okos gyerekek ezek. Alacsony áron csinálnak egy nagy ügyfélbázist, eladják egy banknak, mert tudják, hogy a bankok úgyis a mohóságuknál fogva meg fogják emelni az áraikat.

Majd amikor a bank megemelik pár év múlva a díjaikat, akkor "élesítik" újra a cégüket (addig azért létre kell hozni, mert egy vadi új cégbe nem szívesen teszi az ember a pénzét), és várják, hogy 1 hónapon belül visszajön hozzájuk a régi ügyfélállomány...

:-) Csibészek, jófejek, és vevőcentrikusak, mert ők tudják, hogy tényleg a vevőkörükből élnek meg! :-)

#396893 RemegoKez Előzmény: #396874

Totál amatőr kérdés: ha mindkét cég a KELER-nél vezeti az értékpapírszámláját, akkor miért nem ingyenes az értékpapír transzfer?