Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannunion

Pannergy

#397447 úttakarító

Szia Mancs! Lehet,hogy bejön nekik egy-egy projekt,de ezt hosszú távú dolognak tartom náluk.Szegény beragadt pannergy kisbefektetők meg csak várják a csodát.Ez az iparág nagyon költséges+engedélyek beszerzése...A Pannergy kommunikációja meg egyenlő a nullával a kisbüfik felé.Bokorovics azt mondta,ha 950-et eléri a papír, a cég saját részvényeket fog eladni.Talán ettől is megakarnak szabadulni?!A Synergonuk veszteséges,az alkalmazottakat,mérnököket,managmentet fizetni kell.Miskolcon kívül nem tudok pozitívumot náluk.Talán 700-on érdemes beszállni a papírba?!Ja és mostanában olvastam,hogy ahol sok geothermikus fúrás van,ott megnövekedett a földrengések száma,mert valamilyen kéreg lemezeket megsértenek...

Re: No para

#397166 pepe01 Előzmény: #397156

Sziasztok!

Még szép hogy veszegetik, bár ma nem leszek gép előtt!:D

5%-os hozammal forog még mindig a papír.

Aki nem ajánlotta fel , azt kiszorítják.

Egy kanadai banknál a teljes vételárra megvan a bankgarancia, csak még nincsenek meg az engedélyek.

#397158 Mancs Előzmény: #397156

".A bejövő milliárdokat meg csak elfurkálják a bizonytalanra."

A bizonytalanra???????????? Tisztán a geotermiára kívánnak átálni. Ezt már 4-5 éve eldöntötték!!!! És nem "elfúrkálják" (divatos kifejezés ez a PF-en is a Pannergyt ócsároló kommentelők körében) hanem beruházzák újabb-és újabb projektekbe. A műanyag (egykori fő) üzletágat eladják és a geotermikus üzletág marad az egyetlen tevékenysége a cégnek. Slusz-plasz. És ez így van jól. Nem kell félteni őket, megcsinálják, amit elterveztek.

Az eszem megáll de komolyan...

No para

#397156 úttakarító

Sziasztok! Látom 200-on veszegették ma a papírt,így is van rajta 5% haszon.Nem hiszek benne,hogy a pannunity megvenné a tőzsdén 210-en,szerintem megint valamilyen végső felajánlásos dolog lesz,amit már tényleg el kell fogadnunk.Bár csodák még lehetnek...Azért,ha a vezetőség nem ilyen hebrencs és türelmesebbek,akár 250-en is eladhatták volna.A bejövő milliárdokat meg csak elfurkálják a bizonytalanra.A Pannunion legalább termelt és kézzel fogható eredményei voltak.Szegény Pannergy kisbefektetők,ilyen vezetés mellett nem sok jóban bízhatnak.

#396849 pepe01 Előzmény: #396801

Tehát még érdemes most is beállni a könyvbe, talán valaki rám szórja és potya nyereséget érhetek el.

#396804 amilo Előzmény: #396801

Gondolom ugyan ez vonatkozik azokra is akik mondjuk hétfőn vesznek részvényt a tőzsdén.

#396802 zeeh_ Előzmény: #396801

Szerintem ki fogják vezetni, ha meg nem, akkor Finext szerű papír lesz belőle, amit soha nem lehet kapni.

No para

#396801 úttakarító

Magyarul:A hirdetményt kell figyelni és 210,32-n megvásárolják a fennmaradt részvényeket.De utána ha nem adjuk el nekik,a megmaradt részvényeket törlik az értékpapír számlákról.Én is beálltam 210-re eladásra a tőzsdén visszavonásig,de egyenlőre semmi.Semmi kedvem nem volt transzferálgatni,űrlapot kitőlteni,személyes adatokat kiadni.Azt én sem tudom hogy kivezetik-e,de szerintem ez már majdnem olyan, 98,8% náluk van.

No para

#396800 úttakarító

Sziasztok! Még megmaradt pannunionosok:) Aki esetleg nem ajánlotta fel velem együtt a részvényeit,a következőket írták: "Mi történik,ha nem fogadom el az ajánlatot? - Az ajánlatban az ajánlattevő nyilatkozott arról,hogy vételi jogot fog gyakorolni valamennyi olyan részvényre,amelyet a tulajdonosok nem nyújtottak be.Ezt az eljárást kiszorítási eljárásnak nevezzük.Erre, és a következőkre hívjuk fel az érdeklődő részvényesek figyelmét: A kiszorítási eljárásról az ajánlattevő KÖZLEMÉNYT FOG MEGJELENTETNI: a megjelentetéssel jogszabály erejénél fogva megszerzi az önkéntes ajánlatban érvényes elfogadó nyilatkozatot nem tett részvényesek részvényeit.A közlemény fogja meghatározni azt az időszakot,amelyen belül a részvényes az ellenérték (AMI A JELENLEGI ELJÁRÁSBAN MEGSZABOTT ELLENÉRTÉKKEL LESZ AZONOS) fogadására szolgáló számlaszámát megadhatja. A céltársaság a be nem nyújtott részvényeket érvényteleníti,így azokat a számlavezetőnek a KELER instrukcióinak megfelelően TÖRÖLNIE KELL MAJD AZ ÉRTÉKPAPÍR SZÁMLÁKRÓL.

Re: Zűrzavar

#395352 pepe01 Előzmény: #395350

Én tegnap bevittem az ERSTE-be az elfogadó nyilatkozatot. Ott nem tudták mit csináljanak vele, egy gyors telefon után kiderült nincs is szükség az elfogadó nyilatkozatra (ERSTE vezeti a számlám).

A számlámról eltűntek a papírok és a tőkém nagy része is:)

Azt mondták a versenyhivatali engedély után 5 munkanappal utalják a pénzt.

#395350 Atesz11 Előzmény: #394653

Nekem is azon jár az agyam,hogy mi lesz,ha nem adom el hó végéig a megmaradt részvényeket.

#394653 pepe01 Előzmény: #394647

Ma megyek az ERSTE-be a papírokkal, már előre félek menyi ideig kell ott ülnöm.

Nekem nem kell transferálnom, mert az ERSTE vezeti a számlámat. Van más szolgáltatónál is papírom azokat nem adom, kivárom a végét!

Zűrzavar

#394647 úttakarító

Sziasztok! Számomra teljesen zavaros az egész pannunion felvásárlási cécó.A Privátbankár azt írja,hogy június 30-ig gondolkodhatnak a pani befektetők,hogy élnek-e a 210,32-es lehetőséggel.Ezek szerint van más lehetőségünk is és a kivezetés nem merűlt fel.Ugyanakkor a Pannunion közgyűlést hívott össze JÚLIUS 22-Re( ! ),ahol még szavazhatnak azok is,akik már felajánlották a részvényeiket 210,32-n az Ersténél csak jelezniük kell a teljesítési igazolás miatt!? Ti értitek?Mi lesz 30-a után az árával a tőzsdén,mert nem vezetik ki...

Re: nincs cím

#393160 Sumerologo Előzmény: #393142

Úgy legyen, de nekem már késő.

Holnap transzferálom "magam" a Random-hoz......nem veszek most semmit...;)

#393142 pepe01 Előzmény: #392959

Felhívtam a brókert és azt mondta az ajánlat lejártát követően 5 munkanap elteltével utalják a 210 Ft-ot.

Tehát fél hónapra össze lehet hozni 4-5%-os hozamot!:)

#392959 Sumerologo Előzmény: #392957

Szumma szummárum pénteken és ma eladtam mind a 2500-at 201 - 204 között.

Ha hiszed, ha nem....;)

#392957 pepe01 Előzmény: #392954

Állt bent a könyvben délután 500db 204-en, arra gondoltam. akkor az nem is a Tied volt.