Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: CHFHUF

#398762 Ibiza Előzmény: #398273

elméleteid tiszták..de sztem egy idealizált környezetben működhetnek magas hatásfokkal.. kihagyod a politikát...a politika torzítja a gazdasági törvényszerűségeket.. lásd usa beavatkozása a piaci folyamatokba..

azok a piacok gazdaságok és valuták amiket külön kezelsz (usa európa kína..magyar) torzulnak a nyílvános és nem nyílvános megállapodások egyezségek okán..ezeket csak a tisztánlátók tudják akik már a jövőheti újságokat olvassák.. nem véletlen a világ (vagy M.O) leggazdagabbjainak a vagyona általában nem csökkent a válságban sem hanem növekedett.

#398271 Dr. ursi Előzmény: #398266

ahogy egyébként gyönyörűen igazolódik az usa ekb és többi ország (kína, más európa, india, stb) közti kamatkülönb elmélet is, hogy miért is naccerű börni, hiszen áttolta a problémát másokra és ő majd ha akarja szépen elinflálja az adósságát, de addig is kihasználja a gynege dollár alacosny kamat adta lehetőségeket gazd élénkre míg másokkal saját gazdaságukat fékeztetii be .

hát ez az amcsi tudás ami előtt meg kell hajolni

ezért a világ urai még minidg

és maradnak is

mert kínában muszáj a közp pol és kamat és árf vezérlés, különben pl jüan úgy beerősödne hogy rögtön megfojtaná kínát.

de ez csak egyik pillére a kínai gazd polnak.

#398266 Dr. ursi Előzmény: #397966

elképzeltem :o)

de mint írtam véleményem nem befoly.

most van itt az ideje a kamatcsökkentésnek.

hazailag.

irány a3,5 %

#397966 Amatoregy Előzmény: #397859

képzelj el egy könyvet, ahol az eladók kinálják a terméket. A vevők meg eldönthetik, hogy érdekli-e őket annyiért..

olyan mint a tőzsde.

Csak a saját tevékenységi körben és külföldön.

Nos itt jóval kevesebb lett az eladó.

:D

Re: nincs cím

#397861 Dr. ursi Előzmény: #397064

igen-igen.

napi szinten magyar piac ... hogy annak örülek h megfogtam pl egy dt shorton mondjuk az előbbi 3-4 vesztésnek v stopnak a tizedét ...

csak befi, de az gyönyörű lehetőségeket ad idehaza.

most is alakulgat az egyik :o) is, másik is :o)

#397081 Amatoregy Előzmény: #396961

hááát, nem egészen.

Ez nem (elsődlegesen) magyar piac. Ráadásul itt nem látod a megrendelés állományt. Viszont bárki vehet le dolgokat ha akar.

:DDD

Nehogy kiird a "megfejtést" !!!!

:DDD

#397064 JP Előzmény: #396964

JéPéként lehunyt szemmel is rózsaszínben látlak, nem kell ide ehhez semmilyen szemüveg :-)

Nem akarok ódát zengni a hosszabb távban gondolkodásról, de az ehhez szükséges írdatlan energia, valahogy szimpatikusabb mint a napi görcsölés a képernyő előtt, azzal együtt,hogy jóideje sem nem annyira jövedelmező, sem nem annyira izgalmas, vagy szórakoztató ezen a punnyadt részvénypiacon. De ez lehet,hogy az én kényelemszeretetem miatt is van. Szerintem a túlélők többsége beleun a mindennapi agyalgatásba és felfedezi magának a nyugalmasabb szellemi aktivitást. Jónéhányon azért elcsodálkozok, hogy még mindig a "régiek". Hiába no, a véges energia nem egyformán tart bennünk.

#396964 Dr. ursi Előzmény: #396823

JéPé !

Te még mindig rózsaszín szemüvegen keresztül látsz engem :o) hidd el gonosz vagyok :o)))

azonkívül mint minden valamirevaló tőzsdés én is megjártam mennyországot és poklot egyaránt ...

a gondolkodásban egyetértünk, csak sajna manapság nem nagyon gondolkodnak az emberek.

jóformán azt se tudják mi fán terem az.

van hogy 5-10-15-20 pipekre játszanak ... és ez okoz nekik kielégülést.

én lenézem ezt a fajta technikai kereskedést, és asszem ebből származott az ellentét.

főleg h ezeken az oldalakon a TA-t istenítők gyülekeznek elsősorban és nem látnak tovább az indikátoroknál ...

#396961 Dr. ursi Előzmény: #396750

rendelésállomány.

viszont jó tudni, hogy mindig a supply chain elején lévők rendelésállománya a mérvadó :o)

ebből pedig az következik, hogy nem hiába koptatta kókamóka annak idején a lepcsesét, végre lesz lendület és ugrik a pannon puma (az már más tészta h ők anno gúzsba kötötték és ketrecbe zárták szegény pannon pumát és emígyen prédikálták h gyorsulunk :o))

#396888 Ibiza Előzmény: #396748

:) nők... hiába...nőőőők..szívják a vérünket.. energiánkat..amikor már csak a héjunk marad... kivetnek a hálójukból... nem tudnak nagyvonalúan nyerni.. ha nyerésre állnak szétélvezik a szitut... tudatra ébredt az anyag.

#396823 JP Előzmény: #396761

Így van, különleges gondolkodású egyén sok van itt, ezért jó olvasgatni az oldalt! :-)

De most Mindenkihez szólnék!

Discovery , itt Dr.Ursi ( az előbbi nekem jobban tetszett, de ez már az én keservem :-) ... ) , egy angyal. Akármennyire is hihetetlen ezt olvasni az én idekörmölésemből , de ez így van. Az csinál sárkányt belőle, és itt néhányra mutogathatnék, és nem mindenkire , aki vitán felüli eszmecserébe viszi Őt. Ebbe a hibába én is belevittem magamat, s Őtet. Azért sok pozitívumában , fogalmam sincs mikor érem el az Ő szintjét. Aki minden rezdülésére mozdúlna, az - és itt tőzsdések közt tőzsde-hasonlattal kell szóljak - úgy járna mint a chart: széjjelráncigáltan. 2oo6 óta olvashatjuk Őt köreinkben: Talpon van még azóta, ezen a ráncigálós terepen ? Igen. Hát akkor meg... Ja, hogy nem minden szövegjét érteni.Hölgyeim és Uraim, most ezt a hibát rójuk fel Önöknek? Bírkozzanak meg ezzel, ez az Önök problémájuk. " A gondolkodás arra való,hogy kiutat találjon a megoldandó helyzetekből" :-)

Sok sikert és kudarcot , de plusszos végeredményekkel, kívánok Mindenkinek izgalmas Tőzsdei pályafutást!! :-)

Áldjék meg!

#396761 Kissherceg Előzmény: #396732

pedig ezen az oldalon aztán bőséggel van különleges gondolkodású egyén, szóval érdekes :O)

#396750 Amatoregy Előzmény: #396530

Látom el vagytok.

6 simán dolgozik és nem ér rá.

Jó, hogy okosat is kell mondani.

Szvsz (tapasztalat) fél éven belül jelentős lassulás lesz a gazdaságban. Hogy hol az alja? Azt még nem látjuk. De készülünk rá. (Ezt meg hogy honnan tudom Ursi ki tudja következtetni ha akarja.) Remélem nem lesz hosszú..... (mármint a lassulás...)