Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

JP Előzmény: #396761

Így van, különleges gondolkodású egyén sok van itt, ezért jó olvasgatni az oldalt! :-)

De most Mindenkihez szólnék!

Discovery , itt Dr.Ursi ( az előbbi nekem jobban tetszett, de ez már az én keservem :-) ... ) , egy angyal. Akármennyire is hihetetlen ezt olvasni az én idekörmölésemből , de ez így van. Az csinál sárkányt belőle, és itt néhányra mutogathatnék, és nem mindenkire , aki vitán felüli eszmecserébe viszi Őt. Ebbe a hibába én is belevittem magamat, s Őtet. Azért sok pozitívumában , fogalmam sincs mikor érem el az Ő szintjét. Aki minden rezdülésére mozdúlna, az - és itt tőzsdések közt tőzsde-hasonlattal kell szóljak - úgy járna mint a chart: széjjelráncigáltan. 2oo6 óta olvashatjuk Őt köreinkben: Talpon van még azóta, ezen a ráncigálós terepen ? Igen. Hát akkor meg... Ja, hogy nem minden szövegjét érteni.Hölgyeim és Uraim, most ezt a hibát rójuk fel Önöknek? Bírkozzanak meg ezzel, ez az Önök problémájuk. " A gondolkodás arra való,hogy kiutat találjon a megoldandó helyzetekből" :-)

Sok sikert és kudarcot , de plusszos végeredményekkel, kívánok Mindenkinek izgalmas Tőzsdei pályafutást!! :-)

Áldjék meg!