Egyébként ugyanez a szisztéma fut az sp500-as pozimon is...de félek, hogy az is az utolsó H4 Support szintnél jár...:)
Egyébként ugyanez a szisztéma fut az sp500-as pozimon is...de félek, hogy az is az utolsó H4 Support szintnél jár...:)
közben írtál egy másik postot, míg gépeltem
szóval ezért volt a következő hsz ;-)
Ui:
Mert mint mondottam én a H4 trendre akarok alapozni nem a H1-re...értelemszerűen a Stop szintem is ahhoz igazodik. Ha akár kilenc pippel is alámegy egy tegnapi lokális aljnak az már boritja az erőviszonyokat...csak idő kérdése hogy látszódjon a "csarton"..:)
Ettől még nem shortolom...ahhoz a napos-hetes törés kellene....de kivárok
Én is értem...de a H1 gyertya alja meg nekem nem volt trendtörés....mi van ha mégis megy tovább...akkor benne maradtam volna a következő 4 órás aljig.
Így viszont a következő négy órás alj valszeg lejjebb lesz, ahol egy újabb visszaszállással akár az elmaradt 60 pip kétszerese is visszajön...:)
ezt én értem, DE akkor zárhattál volna a 4550-es szintet megérintő H1 gyertya aljánál, akkor 60-al beljebb lennél
én a 9 pip-et marha szűknek tartom egy ilyen jelentős SR-nél
nem akarom osztani az észt, mert végül is lehetett volna 30-as leszúrás is, mondjuk most sz@rul jött ki :)
Ja...a félreértés végett. Engem most nem kiütöttek hanem 4 órás trendben Stoppal záródtak a nyerő pozícióim...:)
Nem volt szűk...nálam ez a szabály. :)
Ha H4 Support alá megy annak oka van....szerintem itt most megpihen....innen nem rántják már olyan könnyen fel a H4 Ellenállás fölé...ha igen akkor meg nagy a vola és amiatt érdemes kimaradni.
eur/gbp-vel szokott valaki trédelni?
naon nem tetszik, ahogy mozog
no, akkor, h pontos legyek
D1 swing low/high szintek behúzva, utánna megnézem a komoly H4 szinteket és ezt figyelem H1-en
ja és kerek számok
akkor nagyon szűk volt a stoppod, mert nálam 4441-en van és csak 9 pippel szúrt alá
pesze közben volt egy 100 pippes sáv, szóval, nem tom hol voltál
Lassú a dropbox akár a stocky....úgynevezett (RSI, stb) indikátort nem használok, egy segéd van fent ami Multi-timeframe-es Támasz-Ellenállás szinteket rajzol 3 idősíkra H1, H4, DAILY
massziv tetőépités van H4 en beletelhet egy kisidőbe mire innen kimozdúl
Használsz indiket? a szokásosokon kivül, alligátort használom trend jobb megjelenitésre vagy a Triangulár ma-t
massziv tetőépités van H4 en beletelhet egy kisidőbe mire innen kimozdúl
Használsz indiket? a szokásosokon kivül, alligátort használom trend jobb megjelenitésre vagy a Triangulár ma-t
Én H4-en szeretem a trendet nézni, meg kitörést keresni...de beszállást a H1 kontratrenden próbálom eszközölni.
Nálam most az utolsó 4 órás támasz alávágtunk...3 pozim ugrott...az eredőjük azért nyerő volt...130 pip.
a türelem a legnehezebb feladat:) M5 jó pörgős lehet. Én a naposhoz vagyok szokva Itt lementem H1-re. Majd kiderül hol találom kényelmesnek.
Pda Milyen időtávon kereskedsz H D W? a többiek is válaszolhatnak:)