Egy kis cég megsokszorozza magát a semmiből, és számon kérjük rajta, hogy kicsit küszködik ?!
Egyfolytában mosolyogva, minden gond nélkül nem mennek az ilyen mutatványok. Az összehasonlítások meg teljesen irreálisak jelen pillanatban.
Egy kis cég megsokszorozza magát a semmiből, és számon kérjük rajta, hogy kicsit küszködik ?!
Egyfolytában mosolyogva, minden gond nélkül nem mennek az ilyen mutatványok. Az összehasonlítások meg teljesen irreálisak jelen pillanatban.
határidőt nem magyarázza meg ez. :) Az akkor fontos, ha a cégnek kell a cash eszeveszett módon és ott köti át. Azonban ennyi kötvény után ez nem hihető.... Hatizós cégek: econet, pannergy, synergon, amik így hirtelen eszembe jutnak... Nem szép klub...
Megvannak szerintem a cégnek is a "baráti" pénzügyi cégei akikkel együttműködnek kölcsönösen.Nem hiszem,hogy hagynák az eddig szép és gondosan felépitett grafikont elcsúfitani.Na meg a bizalmat.Mutyi esetén biztosan be tudnak vetni egy ellenoldalt is.Legalábbis remélem.
a jólét módosítja a tudatállapotot, ahogy a siker is. A világ ilyen. :) nem is fog ötszörözni köv két évben. :)
persze hogy nincs egy szinten
de nem is az a cég aki volt féléve
no igen, az egy érdekes egyén volt... :)
RFV azért nincs egy szinten genivel, tudom, hogy folyamatos ellenpólusa vagy a beleszerelmesedett speki társadalomnak, csak ne mond mindig nekik a negatívat, mert megőszülnek. Tényleg kitömés jellegű volt ez a rengeteg kötvény, de a cég egyelőre hozza a számokat, így csak a jövőre nézve kétséges a "hófehér" működés.
Engem az a 100k hati jobban zavar, mert nem kéne hatizgatni egy korrekt cégnek.
Te Jó Isten!!
Most nézem a fórumot, látom sajnos sikerült szétcseszni 1-2 érvek nélkül támadó idiótának... :-(
Legyetek szívesek, azok akik valós érvek nélkül írogatnak baromságokat húzzanak el innen!
Mire jó ez, most komolyan??? Szégyellhetik magukat, akik ismét szétcsesznek egy jó fórumot!!!!!
Most látom az előbbi hozzászólásom pont abban a percben írtam, amiko Former is. :-)
Ilyen, olcsáron, én ma is vettem 10 ezer Ft-on egy kisebb pakkocskát, csipegetek.
Szóval szerintem azok, akik közép és/vagy hosszabb távon gondolkonak az ilyen napokat édemes vételre kihasználni főleg, hogy a külföldi tulajok is itt 10 ezer Ft-on jegyeztek. Persze ez az én véleményem, nem akrk senkit vételre biztatni, de én vételre használom ki az ilyen napot!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
inkább eetek üzlet lezárásáról káérném a linket, amit májusra ígértek
xD
Hozza a pf-es formáját öreganyánk.
Csak egyszerűen irigy az eddigi sikerekre amikből többnyire kimaradt és most örül titokban,hogy végre mások is szívnak,nem csak ő a lúzer.Mármint szerinte
Na eddig bírtam szó nélkül, de ez már sok....
Figyelj lúzerkém, a negatív sugallataidra, sehová sem vezető, kérdésnek látszó, de tényekkel alá nem támasztott "véleményedre" a múltkor egyértelmű, világos választ adtam, cáfoltam minden egyes kicsinyes, rosszindulatú megjegyzésed. Cserébe kértem, hogy válaszolj egy kérdésre:" szerinted miért kötvény és miért nem bankhitel"?
Azóta bekussoltál, ellenben megint sugallsz, nem érvelsz, tények nélkül.
Igazi szánalmas egy figura vagy. Kiváncsi leszek, a hamarosan elinduló emelkedés során hányszor jársz ide sugallni, vagy hajlandó leszel bármilyen érvvel alátámasztani, miért is gyűlölöd a papírt és az azokat birtoklókat.
Szia Former! Igen, köszi szépen megkaptam. Egy szóval sem mondtam, hogy nem kaptam meg, csak azt írtam, hogy írtam egy levelet, pontosítok: egy újabb levelet írtam még hajnalban, szóval reagáltam is a tegnap reggel írt leveledre. :-)
Kellemes hétvégét!
Na, mai adag megvan, mentem pecázni. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Amellett, hogy nekem is van részvényem és anyagilag emiatt az emelkedésben vagyok érdekelt, nem gondolom hogy ne eshetne a részvény innen, akár "jogos" ez fundamentálisan, akár nem.
De ezen nem kell megsértődni, ez egy vélemény. Mindenki azt mond amit akar, ami nem tetszik azt nem kell figyelembe venni.
Aki funda alapon bízik a cégben annak nem kell idegesnek lenni a mostani helyzetben. Illikvid időszak van, konszolidáció. Ilyenkor elfogynak a vevők és elég hozzá pár ideggyenge vagy spekulatív eladó hogy leverje az árakat.
Azt meg úgyis csak az idő dönti el, hogy kinek van igaza, kár egymásnak esni rajta.
Ne legyünk ilyenek: :D
Természetesen elképzelhető, mivel "másfél "darabbal lehet taszigálni. Fordítva is igaz.
kár, h korán eladtad. de a grafikonokat küldted utána is rendesen :)