ezt a vételi oldal miatt írtad?
Nézőpont kérdése .
Pistike arról híres, hogy mindenhol csak szemét dolgokat tud mondani,és leégeti a családot.
Egy szép napon unoka testvére születik , de minő szörnyűség , nincs egy darab füle sem.
Elindulnak családilag meglátogatni a babát, Pistikének a szülei a lelkére kötik, semmikép ne hozza a hiányzó fülecskéket szóba. Megérkeznek, Pistike diszkrét, fülről egy hang sem, viszont erősen méregeti a gyereket, majd megkérdezi: remélem , jó a látása a kicsinek? Miért kérdezed Pistike? Hát csak azért, mert nem tudom , hogy hordana szemüveget?!
Akad egy pár Pistike itt is.
Főleg, hogy egyelőre az eladás nem tünik az év üzletének. Kiszállni nem ilyenkor kell, ha meg pánikot akart kelteni, akkor benézte.
előbb voltam itt mint te
ma is vesznek srv-t az egyre rövidebb kv-ből?
Hathor, ne légy távol a topictól azért, mert egy user nem képes értelmezni egy világosan leírt mondatot. :) Tessék maradni! :)
antiguru azt hiszi hogy érdekli valakit a személyes magánvéleménye egyesekről
mert a papírról értelmeset még nem írt
időtávot nm említett :)
amúgy meg nm írt semmi bántót v olyat, ami rosszindulatról tanúskodna.
Akkor ki is léptem, na jó még egy perccel később válaszoltam egy kérdésre és úgy léptem ki.. nem gondoltam, hogy többet nem is szólok.. másnap nem szólhatok :)
akik akkor átgondolták, ma jól jártak.
de ahogy gondoljátok..
akkor baráti Üdv örökre a topikból!
Sok pénzt!
Háttérben nem tudod ki hogyan kötöget 10 cégen keresztül :)
hmm még nem kaptam
Üzenem minden kedves dögkeselyűnek, hogy benézni meg elesni nem ugyanaz!
Te meg kevered a szezont a fazonnal, de még jó, hogy nem esik be 10000 alá, ugye guru?
Ki a bánat adhatja? Még mindig az OTP?
"Bocsi az OFF-ért az E-starosoktól, ki is léptem a topikból." Tegnap este ígérted. Ennyit a szavahihetőségről.
Ma este visszolvasok milyen pszciho szinten van a topik, hanyas pontra megyünk.
Árfolyam: 9980
Ilyen napot választani az eladásra? Annyira gyenge a tőzsde, hogy az 1000-es eladásra nem reagált senki.
Nem, csak Vadspeki írt egy privát mailt és arra ment a válasz...