tárgytalan...
kilép-visszalép megoldotta
Két évig garantálják a díjakat,van aki már használja hónapok óta a rendszerüket nincs rá panasz,befizetett pénzzel nem tudnak eltűnni,és 380 pénz helyett 100asból van meg egy konti adásvétele,ez nálam a tavalyi egymillás jutalék helyett csak 1/4-e lett volna....nekem ez elég érv.
Talán eszükbe jutott hogy sok kicsi sokra megy?Amúgy kénytelen lesz a többi cég is árat csökkenteni mert most gyorsan összeszedett Rc több mint 4e ügyfelet,aki sokat trédel tuti átmegy,mert inkább saját zsebbe maradjon mint máséba...
Két évig garantálják a díjakat,van aki már használja hónapok óta a rendszerüket nincs rá panasz,befizetett pénzzel nem tudnak eltűnni,és 380 pénz helyett 100asból van meg egy konti adásvétele,ez nálam a tavalyi egymillás jutalék helyett csak 1/4-e lett volna....nekem ez elég érv.
Talán eszükbe jutott hogy sok kicsi sokra megy?Amúgy kénytelen lesz a többi cég is árat csökkenteni mert most gyorsan összeszedett Rc több mint 4e ügyfelet,aki sokat trédel tuti átmegy,mert inkább saját zsebbe maradjon mint máséba...
Beállítottam az egy ársávos reált.
Reált viszont csak a netboonban látok a villámkötéseknél. a Randiban továbbra is az 5 sávos késleltetett megy.
Ez így normális, vagy ott is állítani kell valamit?
Én sem találtam semmilyen más opciót.
Ami zavaró nekem:
- Petiben a statikus időskála jobban bejön, így ránézve valahogy elvesztem az időérzékem. :)
- A szintvonalak színezése is jó volt, itt a fehér vonalakkal most nézelődni kell egy ideig, mire rájövök, hogy hol áll a papír.
- A skálán oldalt hiányzik a napi min/max, amit csak le lehetne olvasni.
- Lehetne egymáson a graf és a forgalom, így több minden elférne.
Mondjuk ezek közül csak 1-2, ami tényleg zavaró, a többi apróság, de összességében jobban átlátható lenne egy rápillantással szerintem.
sztem nincs igazad. r-t uazok csinálják, mint anno az eq-t. a díjemeléshez meg annyit, h az eq-s most sem annyira drága, mint sokan írják, de mivel van olcsóbb is, sokan átszerződnek oda. ha 2 év mva annyira drasztikusan emel a r. (amit nm hiszek), akkor át kell menni máshová. ha nincs megfelelő, akkor meg külföldre.
a toborzást meg nm tudom, mire írod: a 2 éves díjgarancia a megnyugtatásra szolgál, ill. mutatja, h sok más céggel ellentétben addig nm lesz emelés.
Ügyes, én is ezt tettem volna a helyükben. :)
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha 2013. végéig garantálják ezeket a díjakat, akkor majd ráérek 2014. január 1-én azzal foglalkozni, hogy miként legyen tovább. :)
Én nem vagyok kapkodó, többször körbe járom a dolgokat!
Nem is hiszek a csodákban, Random nekem az ígéreteivel csoda számba megy.
olcsó hús esete alapján nem győz meg nagyon.
Júli 31ig van időm, ebben a hónapban két hetet úgy is nyaralok.
Kíváncsi vagyok milyen lufi durran majd ezzel a Tescos Randommal.
Azt mondja az ügyintéző mehetek a Tesco-ba is számlát nyitni.
Hm.hm.
Az tény hogy toborzás van, na de csak később tudjuk meg miért.
Ennek ellenére lehet, hogy Ők a fehér bárányok.
Legkésőbb két év múlva, ameddigre elég ügyfelet megszereznek egy drasztikus emeléshez megtudjuk, bár tudom az még messze van, addig nem gondolkodik a speki, mának élnek. Én mondjuk a következő tíz évnek, ezért is tradelnék hosszúra, ha lenne hosszú irány.
Egész jók a díjaik, ez kedvező alkupozíció lehet máshol. :)
Nyitok egyet én is náluk valószínű, csak át kell olvasnom a topicot mik a tapasztalatok.
Most hívtam Randomot.
Azt mondták Júli 31ig kitolták ezt a kedvezményes csomagot, de jobb milelőbb regisztrálni. Tehát Júli 31-ig át lehet menni, hogy garantálják 2évig a díjaikat, ingyenes számlavezetést, így ne kapkodjon ma senki! szerintem
így van :D oldalról kb 30-an reggelhettek szerintem, de lehet többen.
javítás:
netes reget innen, a jobb oldali bannerről kell indítani. ahol -1nap, 16óra... van :)
Különleges akció! :D
Akkor eddig az enyém a legmagasabb KBC szám: 26xxx, tavaly nyitottam, miután kiábrándítottak az Erstés srácok egy reklamálás után a válaszban hagyott belső levéllel. :D Pedig egész jól megtetszett a KBC, de ha ennyire ostobák, az az ő bajuk.
ki írta -2nap :D
bazz 5
bazz csak 10
oldalon keresztül kellene reggelni, hogy nekem is jó legyen :D méf 25mp van :D