Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#396407 Waszeitung Előzmény: #396372

Két évig garantálják a díjakat,van aki már használja hónapok óta a rendszerüket nincs rá panasz,befizetett pénzzel nem tudnak eltűnni,és 380 pénz helyett 100asból van meg egy konti adásvétele,ez nálam a tavalyi egymillás jutalék helyett csak 1/4-e lett volna....nekem ez elég érv.

Talán eszükbe jutott hogy sok kicsi sokra megy?Amúgy kénytelen lesz a többi cég is árat csökkenteni mert most gyorsan összeszedett Rc több mint 4e ügyfelet,aki sokat trédel tuti átmegy,mert inkább saját zsebbe maradjon mint máséba...

#396406 Waszeitung Előzmény: #396372

Két évig garantálják a díjakat,van aki már használja hónapok óta a rendszerüket nincs rá panasz,befizetett pénzzel nem tudnak eltűnni,és 380 pénz helyett 100asból van meg egy konti adásvétele,ez nálam a tavalyi egymillás jutalék helyett csak 1/4-e lett volna....nekem ez elég érv.

Talán eszükbe jutott hogy sok kicsi sokra megy?Amúgy kénytelen lesz a többi cég is árat csökkenteni mert most gyorsan összeszedett Rc több mint 4e ügyfelet,aki sokat trédel tuti átmegy,mert inkább saját zsebbe maradjon mint máséba...

real

#396402 Rowan

Beállítottam az egy ársávos reált.

Reált viszont csak a netboonban látok a villámkötéseknél. a Randiban továbbra is az 5 sávos késleltetett megy.

Ez így normális, vagy ott is állítani kell valamit?

Re: jk

#396398 sbbacsi Előzmény: #395980

Én sem találtam semmilyen más opciót.

Ami zavaró nekem:

- Petiben a statikus időskála jobban bejön, így ránézve valahogy elvesztem az időérzékem. :)

- A szintvonalak színezése is jó volt, itt a fehér vonalakkal most nézelődni kell egy ideig, mire rájövök, hogy hol áll a papír.

- A skálán oldalt hiányzik a napi min/max, amit csak le lehetne olvasni.

- Lehetne egymáson a graf és a forgalom, így több minden elférne.

Mondjuk ezek közül csak 1-2, ami tényleg zavaró, a többi apróság, de összességében jobban átlátható lenne egy rápillantással szerintem.

#396386 holnor Előzmény: #396372

sztem nincs igazad. r-t uazok csinálják, mint anno az eq-t. a díjemeléshez meg annyit, h az eq-s most sem annyira drága, mint sokan írják, de mivel van olcsóbb is, sokan átszerződnek oda. ha 2 év mva annyira drasztikusan emel a r. (amit nm hiszek), akkor át kell menni máshová. ha nincs megfelelő, akkor meg külföldre.

a toborzást meg nm tudom, mire írod: a 2 éves díjgarancia a megnyugtatásra szolgál, ill. mutatja, h sok más céggel ellentétben addig nm lesz emelés.

#396375 zeeh_ Előzmény: #396349

Ügyes, én is ezt tettem volna a helyükben. :)

Én ezzel úgy vagyok, hogy ha 2013. végéig garantálják ezeket a díjakat, akkor majd ráérek 2014. január 1-én azzal foglalkozni, hogy miként legyen tovább. :)

#396372 Hathor Előzmény: #396355

Én nem vagyok kapkodó, többször körbe járom a dolgokat!

Nem is hiszek a csodákban, Random nekem az ígéreteivel csoda számba megy.

olcsó hús esete alapján nem győz meg nagyon.

Júli 31ig van időm, ebben a hónapban két hetet úgy is nyaralok.

Kíváncsi vagyok milyen lufi durran majd ezzel a Tescos Randommal.

Azt mondja az ügyintéző mehetek a Tesco-ba is számlát nyitni.

Hm.hm.

Az tény hogy toborzás van, na de csak később tudjuk meg miért.

Ennek ellenére lehet, hogy Ők a fehér bárányok.

Legkésőbb két év múlva, ameddigre elég ügyfelet megszereznek egy drasztikus emeléshez megtudjuk, bár tudom az még messze van, addig nem gondolkodik a speki, mának élnek. Én mondjuk a következő tíz évnek, ezért is tradelnék hosszúra, ha lenne hosszú irány.

#396357 banyaiz Előzmény: #396349

Egész jók a díjaik, ez kedvező alkupozíció lehet máshol. :)

Nyitok egyet én is náluk valószínű, csak át kell olvasnom a topicot mik a tapasztalatok.

#396349 Hathor Előzmény: #396343

Most hívtam Randomot.

Azt mondták Júli 31ig kitolták ezt a kedvezményes csomagot, de jobb milelőbb regisztrálni. Tehát Júli 31-ig át lehet menni, hogy garantálják 2évig a díjaikat, ingyenes számlavezetést, így ne kapkodjon ma senki! szerintem

#396292 holnor Előzmény: #396036

javítás:

netes reget innen, a jobb oldali bannerről kell indítani. ahol -1nap, 16óra... van :)

Mi az hogy -1nap? Még mi…

#396291 Koffein

Mi az hogy -1nap? Még mindig lehet regisztrálni? :)

#396284 zeeh_ Előzmény: #396275

Különleges akció! :D

Akkor eddig az enyém a legmagasabb KBC szám: 26xxx, tavaly nyitottam, miután kiábrándítottak az Erstés srácok egy reklamálás után a válaszban hagyott belső levéllel. :D Pedig egész jól megtetszett a KBC, de ha ennyire ostobák, az az ő bajuk.

#396270 matgab Előzmény: #396234

Hi Amatőregy!

Nem maradtál le, csak ne válassz ki új dijstrukturát a kbc-nél. Addig amig ezt nem teszed a régi dijakon üritheted a számlát, csak kötni nem köthetsz a tőzsdén.