Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#396269 RemegoKez Előzmény: #396033

Vki bedobta a portfolión, hogy annyira nem tesznek semmit, hogy szerinte összejátszik a két brókercég. A KBC magyar gárdája szépen "transzferálja" a kisbüfiket a Randomba. (majd átülnek ők is :-)

#396267 Waszeitung Előzmény: #396234

Át is tudod vinni a papírokat,vagy pénzt is utalhatsz,azt tedd amelyikkel jobban jársz..és nem maradtál le a határidőről mert Matgab jelezte lentebb hogy egy hónap hosszabítás van,úgyhogy no para :D

#396234 Amatoregy Előzmény: #396046

lemaradtam a határidőről.

kb mit buktam ha:

transzferálom (kb 4 instrumentum)

vagy mindent eladok és a pénzt küldöm át....

#396046 holnor Előzmény: #396044

csak bemásoltam egy pf-es hozzászólásomat :)

több cégnél vok. eq-t lecseréltem randomra, mivel a béten uazt tudja, csak olcsóbban. külföldi rv-hez sztem drága az eq, de egyelőre nm szüntettem meg a számlámat. bár a transzfer után az ügyintéző rutinból már azt is meg akarta csinálni :)

#396044 Hathor Előzmény: #396036

Tehát át kell vinni szerinted a zsét Randomhoz?

nekem akkor nekem a legmagasabb 2008as nyitással 16.xxx a számom :)

#396043 Waszeitung Előzmény: #396039

Nekem 132xx ... , én sem mondtam még fel,bár egy indokot sem tudnék mondani úgy hogy főleg hatizom hogy miért is mennék vissza.

#396039 Zotya32 Előzmény: #396033

nekem a 115xx az eq-s számom, nem mondtam fel. az rc-s 36xx-os. ha te kishal vagy, akkor én porszem; tavalyi broki díjam egész évre picit több mint 40e ft volt; ide is éppen elérte az 50e ft-ot :)

#396033 Waszeitung Előzmény: #396012

Eq-nál is figyelmesek voltak,amikor mondtam hogy milyen számlaszámra kellene utalni a zsét,kérdezte az ügyintéző:És milyen ügyfélszámot írjak a megjegyzés rovatba? :D

Elég necces amikor ilyen számban hagyják ott a brókercéget és tudják is hogy miért és hová mennek az ügyfelek és mégsem tesznek semmit,el sem merem képzelni hogy mekkora profittól esnek el,kiindulva abból hogy én elég kis hal vagyok,de millás jutalékot hagytam ott tavaly...

És 4000 feletti ügyfélszámnál jár RC,tudja vki esetleg mennyi ügyfele van/volt Eq-nak?

Digipassal mi a teendő?

Kíváncsi vagyok olvassa-e ezt a topikot vmelyik brokicég :DD

#396022 Hathor Előzmény: #396017

feljebb léptek a határok a hozzászólások számában. Tehát darabszámban magasabb hozzászólással leszel újra VIP!

Ne csüggedj, írj sok jó dolgot!

Milyen instrumentumokban mozogsz most?

Meg akartam nézni mit kell csinálni KBC változással, azért néztem be ide. Még egy sort nem olvastam el, és holnap változik a rendszer. Ha valaki leírná egy sorban mit kell tennem megköszönném, nincs idő, energiám több oldalas hivatalos doksikat olvasni.

#396017 Rowan Előzmény: #396014

szia,

inkább csak olvasó üzemmódban vagyok :)

vissza is lettem minősítve VIP-ből Taggá :((

úgy látszik, ez a bünti :)

#396016 holnor Előzmény: #396013

köszi, megtaláltam, de előtti üríteni kellett a cache-et.

a nagy próbálgatás közepette eladtam pár rv-t. nesze neked villámkötés :D még jó, h csak az első árszint teljesül.

#396012 matgab Előzmény: #396003

Egy fontos info:

A Random júl 31-ig meghosszabbítja az ár garanciás ajánlatát.

Az EQ-nál viszont amíg nem választasz új díjstruktúrát, addig a régi érvényes.

Tehát "csak" a tőzsdén nem tudsz kereskedni, de ha ma lezárod az ügyleteket, akkor transzferáltatni elutalni még a régi kondiciókon is lehet!

Ma az EQ központi fiókban velem együtt hárman mondták fel a számlájukat.

Szerintem meglepődtek, hogy a vevőkörük mennyire dinamikus , nem gondolták volna.

#396002 holnor Előzmény: #396001

benne van. bal oldalon, az eladás gomb felett.

szerk.: viszont netboonban nm látom.