Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#396349 Hathor Előzmény: #396343

Most hívtam Randomot.

Azt mondták Júli 31ig kitolták ezt a kedvezményes csomagot, de jobb milelőbb regisztrálni. Tehát Júli 31-ig át lehet menni, hogy garantálják 2évig a díjaikat, ingyenes számlavezetést, így ne kapkodjon ma senki! szerintem

#396292 holnor Előzmény: #396036

javítás:

netes reget innen, a jobb oldali bannerről kell indítani. ahol -1nap, 16óra... van :)

Mi az hogy -1nap? Még mi…

#396291 Koffein

Mi az hogy -1nap? Még mindig lehet regisztrálni? :)

#396284 zeeh_ Előzmény: #396275

Különleges akció! :D

Akkor eddig az enyém a legmagasabb KBC szám: 26xxx, tavaly nyitottam, miután kiábrándítottak az Erstés srácok egy reklamálás után a válaszban hagyott belső levéllel. :D Pedig egész jól megtetszett a KBC, de ha ennyire ostobák, az az ő bajuk.

#396270 matgab Előzmény: #396234

Hi Amatőregy!

Nem maradtál le, csak ne válassz ki új dijstrukturát a kbc-nél. Addig amig ezt nem teszed a régi dijakon üritheted a számlát, csak kötni nem köthetsz a tőzsdén.

#396269 RemegoKez Előzmény: #396033

Vki bedobta a portfolión, hogy annyira nem tesznek semmit, hogy szerinte összejátszik a két brókercég. A KBC magyar gárdája szépen "transzferálja" a kisbüfiket a Randomba. (majd átülnek ők is :-)

#396267 Waszeitung Előzmény: #396234

Át is tudod vinni a papírokat,vagy pénzt is utalhatsz,azt tedd amelyikkel jobban jársz..és nem maradtál le a határidőről mert Matgab jelezte lentebb hogy egy hónap hosszabítás van,úgyhogy no para :D

#396234 Amatoregy Előzmény: #396046

lemaradtam a határidőről.

kb mit buktam ha:

transzferálom (kb 4 instrumentum)

vagy mindent eladok és a pénzt küldöm át....

#396046 holnor Előzmény: #396044

csak bemásoltam egy pf-es hozzászólásomat :)

több cégnél vok. eq-t lecseréltem randomra, mivel a béten uazt tudja, csak olcsóbban. külföldi rv-hez sztem drága az eq, de egyelőre nm szüntettem meg a számlámat. bár a transzfer után az ügyintéző rutinból már azt is meg akarta csinálni :)

#396044 Hathor Előzmény: #396036

Tehát át kell vinni szerinted a zsét Randomhoz?

nekem akkor nekem a legmagasabb 2008as nyitással 16.xxx a számom :)

#396043 Waszeitung Előzmény: #396039

Nekem 132xx ... , én sem mondtam még fel,bár egy indokot sem tudnék mondani úgy hogy főleg hatizom hogy miért is mennék vissza.

#396039 Zotya32 Előzmény: #396033

nekem a 115xx az eq-s számom, nem mondtam fel. az rc-s 36xx-os. ha te kishal vagy, akkor én porszem; tavalyi broki díjam egész évre picit több mint 40e ft volt; ide is éppen elérte az 50e ft-ot :)

#396033 Waszeitung Előzmény: #396012

Eq-nál is figyelmesek voltak,amikor mondtam hogy milyen számlaszámra kellene utalni a zsét,kérdezte az ügyintéző:És milyen ügyfélszámot írjak a megjegyzés rovatba? :D

Elég necces amikor ilyen számban hagyják ott a brókercéget és tudják is hogy miért és hová mennek az ügyfelek és mégsem tesznek semmit,el sem merem képzelni hogy mekkora profittól esnek el,kiindulva abból hogy én elég kis hal vagyok,de millás jutalékot hagytam ott tavaly...

És 4000 feletti ügyfélszámnál jár RC,tudja vki esetleg mennyi ügyfele van/volt Eq-nak?

Digipassal mi a teendő?

Kíváncsi vagyok olvassa-e ezt a topikot vmelyik brokicég :DD