Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Baló és Morvai elváltak

#397102 Netmaster

"Morvai Krisztina és Baló György közleménye, Budapest, 2011. július 1., péntek (OS) -

Elváltunk. Gyerekeinket továbbra is közösen neveljük.

Morvai Krisztina, Baló György"

Kommentár:

"Mire föl ez az Arany János-i tömörség? Szerkesztőségünk többségi véleménye, hogy ez a hat szó volt a maximum, amiben meg tudtak egyezni. Ettől még persze egy rakás kérdés megválaszolatlan marad. Vicces például elképzelni, hogy folyhatott a megbeszélés:

- És mi lesz a nyáron?

- Kis karmester tábor!

- De csak a sólyompatkoló túra után!"

http://kepviselofunky.blog.hu/2011/07/01/kozosen_nevel_gyereket_morvai_krisztina_es_balo

Koki és saller, avagy a Fidesz kongresszus

#397070 Netmaster

"Pokorninak sem jósolok nagy karriert a beszéde után, valószínűleg elfelejtett egyeztetni Lázár "tovább gyorsítunk" Jánossal, mert olyanokat mert mondani, hogy "túl sok mindenbe vágunk bele, túl sok ponton vágunk egyszerre", "nem látjuk, a sok terv mivé fog összeállni", "van még egy gondunk, ez a kétharmad, nincs semmi, ami korlátozna bennünket", "amit ma kitalálunk, holnap törvényjavaslat, holnapután mindenkire kötelező norma", "megyünk előre, és hajlamosak vagyunk elhinni, hogy mindenhez értünk". "A legnagyobb veszély, ami ránk leselkedik, azok mi magunk vagyunk. Ha azt hisszük, mindenkinél okosabbak vagyunk, és mindent tudunk. Szó sincs róla."

Ilyen élesen még senki sem mondott ellent a hivatalos "fülkeforradalom-kétharmad-erre adtak az emberek felhatalmazást" szentháromságnak."

Viktor vicces kedvében volt: "A támadásokat visszavertük. Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón verést..."

http://vastagbor.blog.hu/2011/07/04/koki_es_saller

:)

Re: Semjén Zsolt Ronald Reagan-díjas

#396742 Ibiza Előzmény: #396655

látom akkor ezt megbeszéltük :) jó belemagyaráztad..de hát ez van.

Kétezer a „Come back Feri” póló a volt államtitkárnál

#396677 Netmaster

"Avarkeszi Dezső pólókat árul. Az egykori igazságügyi államtitkár levelet küldött mindenkinek, hogy a ruhákat nála lehet megvenni.

A pólók négyféle felirattal kaphatók, vannak „NO PASARAN!”, „COME BACK FERI” és „KIS SÉRTETT JÁRJA BE EURÓPÁT” feliratúak. Az utóbbi kettő csak piros vagy fekete színben, az „I LOVE DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ” viszont csak feketében vagy fehérben, de mindegyikből van S, L, M, XL és XXL méretben."

http://kepviselofunky.blog.hu/2011/06/30/ketezer_a_come_back_feri_polo_a_volt_allamtitkarnal

Árulhatna Gyurcsány takarodj pólókat is a másik oldalnak. :D

#396655 Netmaster Előzmény: #396266

Értem én, arrafelé a nagy testvér hátsójának tisztára nyalása a szolid kisfiús stílus, míg a saját szemétdombján játssza az ember a kiskakast. Érdekes, nekem erre a fajta viselkedésre egészen más jelzők jutnak az eszembe, de hát nem ugyanúgy gondolkodunk, ami abból is látszik, hogy nem szoktam letolvajozni a vitapartnereimet. :)

"Szép új világ" kezdődik…

#396285 zeeh_

"Szép új világ" kezdődik mától.

A véleményeknek kuss, különben a tartalom szolgáltatót bünteti meg Szalai "9 évig leszek elnök" Annamária hivatala, miután a Fidesz-KDNP hozott egy részben elmebeteg médiatörvényt.

A híroldalakat kötelezően regisztrálni kell és annyira gumi a megfogalmazás, hogy lényegében bármely oldalra ráhúzható, hogy az híroldal, ha akarják. A legszebb, hogy maga a hatóság se tudja értelmezni a törvényt, próbáltam állásfoglalást kérni, de csak ilyen "szerintem igen", "szerintem nem" jellegű válaszokkal kápráztattak el. Új Magyarország. De ha szórni kell majd a minimum 1 milliós büntiket azoknak, akik nem regisztráltak, tuti majd egyből megmondják a frankót.

http://onlinemarketing.blog.hu/2011/06/30/vissza_a_startra_ket_dobasbol_kimarad

#396266 Ibiza Előzmény: #395920

azért ennyire nem lehetsz naív....diákként is mást gondolsz és mondasz a világról mint amikor felelős családapa vagy és dolgozol..

egyszer az a bajotok,hogy kimond orbán dolgokat és karakteresen kiáll elvekért..máskor meg a diplomáciai játékszabályok betartását nem kedvelitek...

Ha bankba mész hitelért nem strandpapucsban rágózva mész be..hanem szolíd kisfiús stílusban..

ne tudom tényleg ennyire fékezett habzású ez a kőr vagy a szokásos... minden sz@r ha nem lophatok a hozzáállásotok..

a konstruktív..politikai égtájtól független ország jobbítási szándék hiányzik ezektől a kalandor nokedli pártokból..

a tettek minősítenek.. nem jelvények.. a negatívoskodás..a baromság hajtogatása...

a világon végigsöpört a …

#396264 Ibiza

a világon végigsöpört a gazdasági válság

és israelben? ott nem hallottunk erről...

Libsi belharc: drogos ku…

#396029 Wall street

Libsi belharc: drogos kurvának, szarkavarónak és politikai prostituáltnak nevezik egymást az LMP-sek !

Az Egyenlítő TV blog birtokába került dokumentum szerint az LMP 49 tagja – köztük a párt tíz országgyűlési képviselője – kiakadt az egyre durvább belharcokon. A 49 aláíró kifogásolja, hogy a párton belüli érdekcsoportok marakodása során az LMP-sek többek között „patkánynak”, „politikai prostituáltnak”, „drogos kurvának”, „szarkavarónak” nevezték egymást. A levél megfogalmazói szerint az LMP-s érdekcsoportok úgy beszéltek egyes párttagokról, hogy „el kell szívni előlük a levegőt”, „ki kell őket füstölni a pártból”, „el kell vágni a torkukat”.

A levélírók – köztük Schiffer András, Karácsony Gergely, Kaufer Virág és Scheiring Gábor – szerint amennyiben az LMP nem változtat jelenlegi belső működésén, „el fog menni a párt mellett a történelem”.

http://kuruc.info/r/6/81345/

#395894 Ibiza Előzmény: #395890

inkább arra figyelj jól csinálják a diplomáciát.. Orbán reggelizett a kínaival és elmentek sétálni egy órát..

egy kínait nem lehet megnyerni a sika kasza léc módszerrel...személytelen tesco gazdaságos protokollal...fontos a tisztelet a rang..ki kivel tárgyal..

ismerem őket.. vettem ingatlanokat kínaitól.. ma is jóban vagyunk..

#395887 Netmaster Előzmény: #395881

A kormány politikáját elnézve inkább Mao szobrot kellett volna avatni. :D

#395881 Ibiza Előzmény: #395878

lehet ez ügyes diplomáciai trükk... komikhoz csak úgy szaladtak usa elnökök..mdf-hez fideszhez valahogy nem...

kénytelenek voltak régen avatásra idejönni.. sztem ügyes..

#395878 Netmaster Előzmény: #395865

Itt is van pár vicces komment: http://mandiner.hu/cikk/20110629_semjen_kapta_a_reagan_dijat

"Semjén nem kapta meg "a" Reagan-díjat. Rajzoltak neki egy bazári utánzatot kartonpapírból, azt kapta meg."

"Lehet, hogy madiahack?:D Mondjátok, hogy nem kell magyarázkodnunk már megint, különben megint jöhet Szijjártó, hogy helyre tegye a Reagan családot."

"Ez nem a Hírcsárdáról van??"

"A következő mi lesz? Szijjártó megkapja az Elvis Presley díjat, az amerikai zeneiparért kifejtett elévülhetetlen érdemei miatt?:)))"

:D