Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Jönnek az új E-Star kötvények

#395598 Bodzaszedő Előzmény: #395591

Húzzák fel a papirt 11k fölé addig ne törjenek be a Parlamentbe! Amúgy elég kevesen vannak a teremben nem úgy tűnik mintha igyekeznének szavazni.Pedig most mindenkinek ott kell lennie

Üdv.! Ez szerintem jó h…

#395597 VadSpeki

Üdv.!

Ez szerintem jó hír a görög téma kapcsán:

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/javultak_az_euro_tulelesi_eselyei_a_fel_vilag_athenra_figyel.487976.html

Úgy tűnik kezd összezárni a kormánypárt frakciója a szavazást közeledtével!

Ez a szoci még egy hete azt mondta, hogy nem szvazza meg a csomagot, míg most hirtelen megvilágosodott, szerintem ez jó hír így a szavazás közeledtével! :-)

Nyugi! Türelem!

Amúgy meg ami az E-Start illeti, egyételmű ez a tudatos ijesztgetés, hog nap végén mindig leszórják 200-300 db-okkal, majd másnap ismét föntebb van az árfolyam!

Szerintem a technikai elemzéseknél egy kemény tényt elfelejtenek: A 10 000 Ft körüli szint bika, kőkemény támasz! Múltkor is kicsivel bement alá, de visszafordult és 10 000 Ft-on már a cég is vette saját magát! No meg persze itt vannak a külföldiek is, akik szerintem lépni fognak 10 000 Ft környékén előbb-utóbb, nem hagyják, hogy vesszen a pénzük!

Hozzáteszem, ha megvan a görög szavazás, a 10 000 Ft környékét én is támsztom, és lesznek még ott bőven érdeklődők szerintem! (Ha nem is jelenik meg mindig a könyvben...)

#395588 hAliG Előzmény: #395565

Futik hirtelen megugrottak, csak nem megvan már az eredmény? :)

#395555 taresz Előzmény: #395532

Ha megszavazzák akkor boldog Mindenki egy kis ideig, mert ez a gond elodázása.

Ha nem szavazzák meg akkor is kihúzzák őket a szarból, de akkor morális válság lesz első körben utána gazdasági.

Bedőlni viszont nem hagyják Őket mert a globális harckocsit a láncai közé szorult porszem nem állíthatja le, csak meglassíthatja.

Ki fogják vezetni Őket az unióból. Véleményem szerint ez lesz a legkevésbé fájdalmas.

#395538 hAliG Előzmény: #395537

Nem tudom :)

Gondolom lesz online közvetítés honlapokon, tv-kben stb.

#395536 hAliG Előzmény: #395532

"A ma kora délutánra időzített görög parlamenti szavazás közvetítése minden bizonnyal soha nem látott nézettségi adatokat fog produkálni, ugyanis a csomag megszavazásától függ, hogy Görögország most, ad hoc jelleggel dobja be a gyeplőt a lovak közé, vagy várhatóan később, irányítottan következik be a csőd."

Kora délután lesz.

Máááán tologatják..

#395532 Bodzaszedő Előzmény: #395518

Ezzel egyetértek.Ha akarnak venni ha nem,mindenképpen függeni fog a görögöktől.Sajnos ebben most komoly kockázatot látok mert ez nem az a helyzet amit száz százalékosan le tudnak zsírozni előre.Minimális a kormánytöbbség,elég néhány "áruló" és bukik a dolog.Ha elfogadják,akkor egy két nap happy,majd amíg sínre nem teszik a dolgot addig lehet még kis bizonytalanság.Pl. ne törjenek ki még komolyabb zavargások vagy valami forradalom.Ha nem lennék poziban akkor a görög népnek drukkolnék elvből,de így türelemre és toleranciára inteném őket legalább egy rövid időre :-)

#395518 hAliG Előzmény: #395517

Korábban már írták itt páran, hogy vszínű, ha nagyobb büfi akar venni E-Start, akkor megvárja, hogy mi lesz a görögökkel.

Szóval ha van beszállni szándékozó, és a görög ügy most jó fordulatot vesz, akkor van esély egy kis felfelé lendületre szerintem is.

#395517 zeeh_ Előzmény: #395509

Ha kilőnek az indexek, akkor lehet tudni, hogy megszavazták.

Kérdés, hogy egy esetleges optimizmus mekkora lendületet tudna az E-starnak, mert ez a BÉT már elég phos egy jó ideje.

#395516 holnor Előzmény: #395433

(i)bor: bankközi kamatláb, bu: budapesti. ennek mintájára libor, euribor. változású kamatozású hitelek kamatlábát szokás ehhez kötni. továbbiakért google :)

#395509 hAliG Előzmény: #395435

"A görög parlament szerdán délelőtt szavazhat arról az újabb, 28,4 milliárd eurós kiigazító csomagról, amely a feltétele a korábban elfogadott mentőhitel esedékes, 12 milliárd eurós részlete folyósításának, valamint alapja lehet egy esetleges új mentőprogram kidolgozásának.

Van Rompuy úgy fogalmazott: a szavazás kulcsfontosságú a görög emberek, az euróövezet és az egész világ szempontjából. Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso parlamenti felszólalásában azt mondta: "Görögországnak meg kell dupláznia erőfeszítéseit. Strukturális reformokra van szüksége annak érdekében, hogy újra növekedési pályára álljon.""

No, már nem sokat kell várni akkor.

#395397 holnor Előzmény: #395390

az viszont érdekelne, h áll a meglévő hitelek refinanszírozása. emlékeim szerint a régiek bubor + 400 bp-ba kerülnek. ez most kb 10% (12 hónapos bubort nézve).

#395390 holnor Előzmény: #395309

9%-on nm nagyon kapnának forint hitelt, tehát ez olcsóbb. arról nm is beszélve, h rugalmasabb, gyorsabban bevonható a tőke.