azért van benne vételi erő. 827
azért van benne vételi erő. 827
Szép, szép. Sikeres a Rába, de az árfolyam nem akar megindulni. Manyup pakk sorsáról van már valami hír? Megtartja az állam?
800-on vettem ma. adták ott rendesen, de a vételi oldal erősebbnek bizonyult.
Engem Rábával kapcsolatban az MNYP pakk sorsa tesz bizalmatlanná.
Nem tudni, mit akar vele az állam kezdeni. Ha van esze, megtartja, de ezekben a forradalmi időkben senki sem tudhatja, hogy mi jár az ex-MSZMP-s kancsal sztár közgazdász fejében. :)
A bizalom nalam is inkabb 800 alatt volt +. Most adtam az 1/3-at 819-en es adnam a maradekot 839-en. Sajnos ott meg nem tartunk.
Nem volt az elkapkodva, csak nem láthattunk a dolgok mögé. A stopp az E-starban eddig több kárt okozott nekem, mint hasznot, szóval nem izgattam magam vele. Türelmesen várok, a bizalom megvan, megvolt.
Hathor: Rábát most akkor se vennék, ha tele volnék zsetonnal. Szép-szép, de van bennem egy rossz érzés ezzel kapcsolatban...
:D
Türelmetlen voltam, várhattam volna, most lehetne Rábázni kicsit, de E-Start nem akarok ezért kidobni.
Végén még leöntik a háromszög aljára ezt :)
Én meg idén még semmit nem vettem :DD
pedig 8számjegy parkolgat..
ez van.
látom 806on van vétel.. valahogy nem visz rá semmi, hogy Rába részvényt vegyek :)
Én is E-Starba ragadtam.. Ejj a kapkodás. Van még mit tanulni.. :)
700-ig van játszótér abban az ékben. Az állami pakk eladása leviheti addig, de én megtartanám a helyükben. Őszig nekem pihenő van, beragadtam az E-Starba na meg amúgy is nyár van :)
Raugrottal te is?
En a mult heten szabadsagoltam magam, de a 780-ig betett veteleim mind teljesultek. Ma bealltam adni 840 ala, de sztem meg korai lesz.
van elemzés is :)
Rajt?
806
800-at támasztják egyre nagyobb pakkal, már ~10k 800-802-ig.
No, akkor go. :)
800-ig veszi a ceg, de van elado is. Ha igazam van, akkor meg eltokoreszunk egy ideig. Mondjuk egy esetleges Q2 vegi felhuzas kitoretheti.