2145
Az eddigi cirka -100 Ft helyett úgy tűnik, átáll a robot +100 Ft-ra.
2145
Az eddigi cirka -100 Ft helyett úgy tűnik, átáll a robot +100 Ft-ra.
Vételi fel van töltve kint 1000 darabokkal, eladóin 8.36-ig ~6400 db van.
0 Ft forgalommal maradt 2005. Nem is emlékszem ilyenre mostanában, hogy lett volna olyan nap, amikor egy Ft forgalom sem volt benne.
1800-2000 között szándékozom visszavenni. Duplacsúcsból kb. 7.1-ig kellene mennie (leszúrás benne lehet), az alja valahol 1800-1900 között lehet majd, HA nem lesz semmi nagy gebasz a világban (mondjuk egy görög csőd). Ha lesz, akkor esni fog tovább, de nemcsak ez, hanem szinte minden.
Továbbra is nagy kérdés, hogy a FED dollárnyomda meddig üzemel és hogy mi lesz az eurozónával.
Egy szép kötés kint:
16:33:59 7.7 28507
Pakk átadás szagú.
Ezért adtam én el 2400 környékén....de azért szorítok nektek......ki tudja,lehet még az idén visszaszállok.....,én sem örülnék még egyszer az 1400-nak....
No, akkor holnapra rendelnék egy újabb árfolyamgyalázást robocoptól :), érkezik az újabb adag zseton látva Orco állapotát. Indul a visszagyűjtő kampány, de szigorúan 2000 alatt. :)
Szerintem csak megfordította a helyzetet, "neki" az a lényeg, hogy a két árfolyam között eltérés legyen :)
Gondolom figyeli azt is, hogy meg kell-e fordítani, és úgy jobban ki tudja-e használni.
Azért érdekes, itthon 2005, kint meg ~2130.
Robocop benyelt valami vírust? :)
A rohadt életbe, pont most ebédeltem. Aki megfogta azt az 1950-es pakkot, örülhet. A 2100-on (2110-en?) álló dobta volna be? Bő 100 Ft-tal került így a kinti ár alá.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/06/27/dagad_az_ingatlanpiaci_lufi/
Tyű, aki bent állt a könyvben, annak ajándék!
(Ha nem veszek RFV-t, akkor most visszakaptam volna a pakkomat teljesen.. mert ORCO eladás után kb. így álltam be VVÉ vételre sávosan..)
Hát elég fura :S
Csúnyán néz ki..
Mondjuk egy 5k-s tépéssel 8.3 környékén lehetne könnyen..
Csak nem én kaptam azt a 2050-est...
De fura látni közel fél év után újra 2000 alatti árakat látni a könyvben.
Mondtam én, hogy 2050-re érdemes beállni :)
Szerintem lesz kint benne egy felfelé korrekció a héten, olyan 8.3 - 8.5 környékére..