Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#394906 Hathor Előzmény: #394905

Ja igen, Te a Hungárián belüli részről beszélsz. Nekem az Belváros, ugyanaz mint a VII. ker, ennyi erővel a Marek Józsefben, Damjanich, István és hasonló utcákban is közel a liget, igen az más miatt előnyös. Nem rossz Herminamező sem, de én most valamiért családi házas miatt Alsórákosra gondoltam Bosin kívül, de Rozsdáskilincs is arra lakhat kint, én is a Cinkotainál laktam annó, amit egyszer Rozsdáskilincs említett.

#394905 pepe01 Előzmény: #394895

Miskolcról felkerültem Zugló? Városliget Stefánia- Ajtósi Dürer sarok Líbiai nagykövetség melletti házba albiba.

Hiába ott jár a troli, nagyon bejött az a pezsgés ami a ligetbe volt.

Nagyvárosi életet éltem, gyakorlat után eset lementünk a parkba futni/sétálni, elmentünk a Westend-be egy török giyrososhoz utána ki a tetőre, ott moziztunk (Papírkutyák stb.) :)

#394904 Hathor Előzmény: #394895

naná.. Rákospalotai határúton vannak, csinálnak új építésű házakat a kerületben, sorházakat, ikerházakat. Én meg Zuglóból jöttem ki, nem bírtam a zsúfoltságot, embertömeget, lakóparkokat, gomba módra szaporodó társasházakat. Önkormányzatot fillére megvette a Hermina bau és mindent megtehettek a beruházó cégek. 300nm-es telekre 10lakás, nálunk még egy is alig építhető a a kerületben rá

,-)

így ez maradt, mert jó az Önkormányzat. Csinálja a parkokat, megcsinálta a Havashalom teret, gyerek ott bringázik, korizik a gödörben, kosarazunk, focizunk a parkban.

Szépek az utcák, ingyenesek a könyvek a suliban, sógornőm mondja Zuglóban 20-30ezrek a könyvek, mi ilyet nem ismerünk, Önkormányzat állja a költségét.

Szép, jó hely ,-)

#394903 lagwagoner Előzmény: #394897

Valószínű a titik abban van, hogy az auchanos cucc kevesebb kereskedőn megy át>>kevesebb árrés. Tehát mindenkinek a kis árrését Te fizeted meg.

#394897 KawaBazsy Előzmény: #394893

Én jégkrémben lepődtem meg nemrég. Megszoktam, h a finom, márkás darabok (Magnum, vagy a 7végén próbált szőlőízű Nestlé) 350-400 forintok, tehát 2 gombóc fagyi ára. Erre olvastam nemrég tesztet, ahol ezeket hasonlították össze az Auchan-os "Azure" márkanevű, kinézetre tök hasonló, viszont 79 (mint a Cornetto)-99 forintért! Nemrég megkóstoltam többfélét, s sztem hibátlan. Nem értem, h most ez nagyon olcsó, vagy a többin van krva nagy haszon?

http://velvet.hu/blogok/balaton/2011/06/14/jegkremteszt_a_spermaiz_egy_szazas_de_neha_az_olcso_megis_jobb/

#394893 Vitisaureus Előzmény: #394881

Fagyiban vannak még meglepetések. Két éve 120 volt a gombóc sztenderd , mikor Dél Zalai kis faluban nyaralva jött a mozgó fagyis-furgon, és 60-ért árultás a fagyit. longoltuk is a piacot. Volt két féle, de fagyi volt, és egészséges. Tehát van aki meglogya valahogy a bekerülési kölcség lenyomását.

#394881 KawaBazsy Előzmény: #394837

Hehe, én az 1,50-es árra emlékszem, h sokáig az volt, s aztán elkezdett emelkedni 50 fillérével évente.. :-)

#394871 Hathor Előzmény: #394859

Én jelentkezem :)

engem mindig érdekeltek az árak, talán azért vittem valamire.

#394869 hosszhuszár Előzmény: #394863

Persze, ismerem, a gyerekeim, az ő fagyijukon nőttek fel...))

Na, ott sem kell már sorba állni mint régen, 1/4 órát.....

Ezer féle fagyijuk van, a neten a legjobbnak mondják őket, mindenben..

Ha már fagyi..

Gödön, a 2-es út mentén, ha dunakeszi felől jövünk, az út jobb oldalán a templom után, egy téren, van egy fagyizó, érdemes kipróbálni, ha valaki arra jár...naggggyon finom a fagyijuk.

Ott csak gyümölcs fagyit ettünk idáig, de az olyan, mintha a gyümölcsbe harapnál...

#394868 Rozsdáskilincs Előzmény: #394865

ez történik mikor irányitásnélkül maradnak az emberek. Amit Bud irt tömjük a külföldiek zsebét a méregdrága kellékekkel meg alapanyagokkal. Ahelyett hogy legyártanánk magunknak ami kell. Rögtön esnének az árak. Röhelyes hűtőpultért több milliót fizetni. Egyébként ez van a vendéglátókban is konyhai felszereléseket csak külföldről hazai gyártás nincs

#394865 holnor Előzmény: #394863

érdekes ez a drágulás. gyerekkoromban, amikor bejött a vienetta, nagy szó volt olyat enni, meg is kérték az árat. akkoriban egy gombóc fagyi 15-25 ft körül volt. most meg 150-200, a vienetta meg 6-700...

#394863 Rozsdáskilincs Előzmény: #394837

Biztos ismered a Várit a csömöri útr végén 240 gombóca 4 gombócos édestölcsérben 1000ft 4 embernek 4000ft

Nagyon jó a fagyijuk de baromi drága

#394862 pepe01 Előzmény: #394859

3-4 éve Lidlis jégkrémet eszek, csak nagyon ritkán költök fagyira.

Na nem vagyok sóher, csupán lusta vagyok elmenni csak azért a fagyizóba.

Nyilván nyaraláskor stb. más a helyzet.

Kedvencem a stracsatella, ahol nem árulnak nem is eszek.

#394859 hosszhuszár Előzmény: #394850

Van egy ismerősöm, nem fő profil a fagyi, ha mekeg nyár van, 6 mill jön fagyiból, és nem a forgalom....

Ezért drága...

Bud, majd elmondja...

Mellesleg, olyan 4 éve, melyikünk foglalkozott a fagyi árával?

Csak ettük....

#394858 akpo7 Előzmény: #394850

BUDnak a BUX1112-ben levo tortas hsz-ere:

Nalunk januar 30-an szuletett a leanyzo, tehat februar 1-re keszits be egy tortat, hatha feletek telelunk. :)

#394850 akpo7 Előzmény: #394846

nem ertek a fagyibizniszhez, de sztem eleg sok olyan ktg. van, amit ki kell termelni

javareszt azert is lehet annyira draga, mert az altalad felsorolt dolgok is dragak (inflacio)