akkor emelni kell egy ezresre az biztos tuti..
99Ft. lenne az én cukimban, akkor nem vennék, mert biztos rossz? Meg kell kóstolni.
akkor emelni kell egy ezresre az biztos tuti..
99Ft. lenne az én cukimban, akkor nem vennék, mert biztos rossz? Meg kell kóstolni.
Én fel vagyok háborodva, ezért írtam.
Köszi Keri!
Nem tudom, valahogy olyan, mintha fellegekben élnének a fogyasztói árak.
Mi az hogy 25K egy villanyszámla, 40K a gáz, 11K a víz díj mint alap szükséglet? Mi az hogy 200Ft egy gombóc fagyi, egy családnak 2-3gombóccal számolva 2.000Ft.
Mi az hogy 10.000Ft egy gyerekszandál akinek lúdtalpa van?, miért 8.000Ft a strand a családnak? miért 15-20.000FT egy napi szállás a balatonnál/család? Miért 370FT a benzin ára? Miért kerül egy hideg vacsora otthon egy ezresbe (tej, kenyér, zöldség, felvágott) egy családnak? Elmegy az ember egy külső kerületből a belvárosba 1000Ft benzin. Miért 320FT egy buszjegy? ami bejutva a belvárosba+vissza három átszálással 4.000FT/ egy alkalom/ család? Miért kerül a vidámpark 16.000Ftba/család? és az állatkert 6.100FT/család? Strandot mondtam 8ezerért/család? Csuszda belépővel meg még 5.000Ft, összesen 13K+ 5.000Ft egy ebéd hozzá??
Hová jut az ország így? és a nép??
Fagyi ügyben
Az alapanyagárak és egyéb járulékos költség mellett a sznob faktor is benne van a pakliban és a gagyitól való félelem.
Az emberek fejébe beleíródott, ami olcsó az gagyi.
Egyébként évek óta nem emelkedik drasztikusan a fagyi ára.
amikor 50 fillérről, felemelték 1 gombóc fagyi árát, 1 forintra, fel voltunk háborodva gyerekként, hogy, most a kapott, 1 ft 50 fill-ből, 1 gombóc fagyi jön ki.....
lejmoltunk a szülőktől, hogy meglegyen a szokásos 3 gombóc....
És eme 2003-as hozzászólások óta megint duplázódott az ára.
Longolni kéne :-)
Hathor komának:) Ez volt 2003-ba
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9093758&na_order=
Tud valaki segíteni nekem? Egy youtube egyéni lejátszót (“custom player”) szeretnék csinálni, de egyszerűen nem megy. Vagy én vagyok hülye, vagy a youtube megszűntette ezt a lehetőséget. A youtubeos oldalamon (csatornámon) nem is találok semmi ilyen lehetőséget.
Csak egyféle lejátszót lehet kapcsolni a listákhoz, nekem meg az nem jó.
Pontosan ilyen kellene nekem: http://www.bmyers.com/public/1390.cfm
Tele a net korábbi leírásokkal (még a youtube súgója is), de mintha eltüntették volna a “custom player” funkciót.
Nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne mégis egyet csinálni? Kösz.
van egy un puk code ,azzal meg tudod változtatni a jelszót és ismét használható.
http://index.hu/kultur/media/2011/06/02/a_honap_vegeig_meg_be_lehet_jelenteni_az_online_ujsagokat/
Így néz ki egy NMHH válasz, ha valaki rákérdez arra, hogy akkor most milyen oldalakat kell regisztrálni:
"A sajtóterméknek (a napilap és más időszaki lapon túlmenően) az az internetes újság vagy hírportál tekinthető, amelyet gazdasági szolgáltatásként nyújtanak, amelynek tartalmáért valamely természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság szerkesztői felelősséget visel, és amelynek elsődleges célja szövegből, illetve képekből álló tartalmaknak a nyilvánossághoz való eljuttatása tájékoztatás, szórakoztatás vagy oktatás céljából, nyomtatott formátumban vagy valamely elektronikus hírközlő hálózaton keresztül.
A weboldal ebből következően internetes sajtóterméknek kizárólag abban az esetben minősülhet, ha a szolgáltató médiatartalmat nyújt és ezt gazdasági szolgáltatásként végzi, amelynek tartalmáért a gazdasági társaság szerkesztői felelősséget vállal.
Gazdasági szolgáltatás az önálló, üzletszerűen – rendszeresen, nyereség elérése érdekében, gazdasági kockázatvállalás mellett – végzett szolgáltatás.
Az Mttv. szabályai értelmében a Hatóság regisztratív tevékenysége során a hozzá bejelentett sajtóterméket – amennyiben a bejelentés a formai és tartalmi előírásoknak megfelel, nem áll fenn összeférhetetlenségi ok, és névazonosság – 15 napon belül nyilvántartásba köteles venni. Fentiekre tekintettel a nyilvántartásba vételi bejelentés olyan önkéntes jogkövető magatartás, amely során a bejelentőnek a jogszabály ismeretében magának kell eldöntenie, hogy a bejelentendő termék internetes sajtóterméknek minősül-e, illetve ezen belül is azt, hogy internetes sajtótermékét hírportálként, vagy internetes újságként kívánja-e nyilvántartásba vetetni. A nyilvántartásba vétel során a Hatóságnak nincsen tényállás tisztázási és mérlegelési lehetősége. A jogalkotó a sajtótermék kiadójára (alapítójára) bízza tehát annak eldöntését, hogy „termékét” sajtóterméknek tekinti-e, és azt szerepeltetni kívánja-e ezért a hatósági nyilvántartásban vagy sem.
Amennyiben a fenti tájékoztató alapján az Ön által üzemeltetett honlap sajtótermék, abban az esetben kell hozzánk bejelentést tennie.
Az elektronikus sajtótermékekre nem vonatkozik az időszaki lapok nyilvántartásba vételéért és kezeléséért fizetendő igazgatási szolgáltatási díjról szóló 20/2005. (VI. 16.) NKÖM rendelet, ezért a jelenlegi szabályok értelmében az internetes újság vagy hírportál (internetes sajtótermék) bejelentése esetén igazgatási szolgáltatási díjat - a díjakról rendelkező jogszabály megjelenéséig - nem kell fizetni.
A bejelentéshez szükséges dokumentumokat honapunkon az alábbi link alatt találja meg: Link
Bízunk benne, hogy tájékoztatásunkkal segítségére lehettünk. "
Egy szó, mint száz, szvsz halvány lila fogalmuk sincs arról nekik sem, hogy milyen oldalakat kellene bejelenteni és milyeneket nem. Egy nagyon értelmes törvényt sikerült ezzel meghoznia a Fidesznek. Többféleképp lehet értelmezni, szigorúan véve minden egyes blog, weboldal is benne lehet a regisztrálásra kötelezettek táborában, ha meg kevésbé szigorúan nézem, akkor megint más a helyzet, mert bele lehet magyarázni dolgokat és csak jóval kevesebb oldalt kellene regisztrálni. Még szerencse, hogy csökkentik a bürokráciát, mi lenne, ha nem csökkentenék?
Gondolom, a július 1-től aktuális 1 millás bírságok kiállítása nem okoz majd fejtörést sem a jogalkotóknak, sem az NMHH-nak, mert ott meglesz majd az indok.
Új Magyarország! :(
Ettől fog ám csak megoldódni minden. Azt a sok, Parlamentben ülő Fidesz-KDNP-s parasztot küldeném sepregetni, akik ezt kitalálták, hogy diplomásokat is utcaseprésre küldhessenek. Értem én, hogy nem mindegyik diploma piacképes, de vannak olyan térségek, ahol annyira rossz a helyzet, hogy semmilyen diplomával sem lehet elhelyezkedni.
10 év alatt 1 millió új közmunkahely fog létrejönni ezzel a politikai hozzáállással.
szeretnék telefont cserélni a gyerekeknek, meglévő, havi előfizetéssel.
A t-mobil oldalán meg tudnám nézni, de elrontottam a jelszó beírását, természetesen 3x így letiltott.
Meg tudná valaki nézni, hogy 2 év hűségnyilatkozattal mennyi az ára, az iphone4 16gb?
Fontos, hogy készülék váltással, nem új előfizetéssel.
Köszönöm.
Helyes! Nagyon sokan nem érik fel ésszel azonban, hogy az "élet" a munkára keres embert nem az emberre munkát.
durva, de én is elmennék utcát söprögetni, csak négyünkre kevés a havi 60EFT :)
egyedül lennék, holnap indulnék..
nem hiszed, pont úgy, ahogy az asszony azt, hogy én visszaköltöznék egy panelba, he lejjebb kéne adni a szinvonalat.
durva, de ez van....
Megjelentek az első diplomás utcaseprők Debrecenben
A megváltozott közfoglalkoztatási rendszer következtében ebben a hónapban már Debrecenben is megjelentek az első olyan diplomás álláskeresők, akik közmunkaként utcát sepernek. A helyzetet van, aki méltósággal viseli, de olyan álláskereső is akadt, aki öngyilkossággal fenyegetőzött. Más fiatal diplomást pedig az édesanyja kérésére helyeztek az utcára. A Dehusz Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
jó kis oldal mentem. éppen szépen letörött:)
kivi vagyok megnyalja e a 40 et
Igen, ennek komoly esélye van :)
http://tools.boerse-go.de/index-tool/
Lang&schwarz dax ami ennek megfelel. De nekem mind1, milyen instrumentum, csak ne legyen benne gap, és mindig kereskedhető legyen.