Idegeskedtek, hogy a görög parlament megszavazza-e a megszorításokat
De megvan már, úgyhogy mehet tovább :)
Idegeskedtek, hogy a görög parlament megszavazza-e a megszorításokat
De megvan már, úgyhogy mehet tovább :)
" a Reuters gyorshírként közölte, hogy a görög kormánypárt alelnöke a megszorító csomag ellen szavaz. Mivel a szavazás ezekben a percekben zajlik, a piac első pillanatban azt hitte, hogy a nagy jelentőségű eseményen váratlanul megbukott a kiigazítási terv. aztán rájött, hogy csak egy ember voksáról van szó, és jött a korrekció. "
egy kis putyevacc, mielött fellövik a holdra :DD
vagy beidegesedtek a robotok ;-)
Mi a fene volt ez a bszott nagy gyertya eurusdben?
Rendben adatok, de akkor sem normális ekkorát esni és tépni 97 pipes gyertya bazi nagy alsó kanóccal. :o
igazából az volt a király, aki lefelé trédelte, a célár meglátás sima TA szint, most bejött :)
1.2 benne lehet, utánna jön a nagy kérdés :)
jelenleg az 1.1950-es SR-el kűzd
Köszi a választ. Ügyes voltál. Igazad van, hogy nem kell olyan pontosan nézni. És a napos gyertya is 161,8 felett zárt.
Előzmény:
Kértem privátban az eurchf longjáról egy képet a felrajzolt fibo szintről.
pda ezt küldte:
zártam a nyitás után gap tetején :)
beálltam 1.1814-re utánna, na mennyi volt az alja eddig? 15 :DD
:DDD
jók ezek a történelmi aljak. Mostanában a chf (néha az usd) párokban szinten hetente keletkezik egy....
nyitottam egy eurchf longot a történelmi alj felett 14 pippel, kiwi leszek a hétfői nyitóra :)
ahogy nézem, a dupla csúcsból letörés 161.8 fibo célárát záróra tickre megcsinálták :)
szép remények, de sztem még kell hozzá a július közepi időszak onnan várnék törést
Viszont ha törik akkor 1,32 irányába mutat a célár. Ez most még elképzelhetetlen, de egy lehetséges opció.
érdekes 3szög alakulgat naposon az eurusd-n
http://www.imagebam.com/image/5a0651137776545
Személy szerint a kötvényvásárlási program befejeztével USD erősödést, lefelé törést várok. Hosszú folyamat, de augusztusra összejöhet.
http://index.hu/gazdasag/2011/06/12/utolerheti_a_svajci_frank_az_eurot/
Annó az eur és usd vonatkozásában irták ezt.
Akkor fordult is. Na majd meglátjuk...
font párokban iszonyat beszűkülés van hetesen is
én eur/gbp shortal szivattam magamat egész héten
kellett mar 1kis korrekcio, ha a fed meginditja felfele jo beszallok lesznek, ebbe is meg kabelbe is. szvsz.:-))