Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#395169 macika Előzmény: #395161

a tolvaj rézvényekben naponta kalapoznak a nagytulajok

mindig akad jótét lélek

#395161 zeeh_ Előzmény: #395150

"A hallgatók eddig 250 millió forintot kalapoztak össze a Klubrádiónak"

Nem is csodálkozom nagyon rajta, amikor ebben az országban indult már gyűjtés Esmeralda szemműtétjére és Isaura kiszabadítására...

Re: Jöhet az Est Media reorganizációja

#395123 Zotya32 Előzmény: #394996

peti-ben, randi-ban már elérhető az estmedia; akit érint állítsa be, ne holnap reggel keresgéljen.. :)

Re: Jöhet az Est Media reorganizációja

#394996 zeeh_ Előzmény: #394981

Múlt hét pénteken hoztam Exitet és Pesti Estet. Nem értem, mi szükség van 2 szinte tök ugyanolyan kiadványra ugyanannál a cégnél. Az egy dolog, hogy Exit be lett vezetve, mint márkanév, de értelme nem sok a duplázásnak. Talán annyi, hogy egy 3. kiadványnak nem nagyon lenne helye 2 erős márka mellett, mert az emberek megszokásból úgy is ezt a kettőt vinnék.

http://radiosite.hu/fil…

#394979 Zotya32

http://radiosite.hu/files/gfkipsosmajus.pdf

ezeknek sikerült elqrni a neo-t.. kíváncsi vagyok, lesz-e olyan új tulaj, aki átveszi még Székelyéktől is a rádiót... szerintem előbb-utóbb olcsóért visszaadják az Emmis-nek, aztán majd jöhet az mszp-s kampány, hogy mi visszaadtuk Magyarország kedvenc rádióját a hallgatóknak... :))

Pont 2 évvel ezelőtt írta ezt Nyilasi

#394540 zeeh_

"Régi motorosok az Econetesek is. Én leragadtam ott pár éve, hogy állítolag a Magyar Posta majd lehúzhatja a rolót, mert az Econet kitalált valamit, ami átveszi a postai csekk szerepét, és ez százmilliárdos biznisz lesz. Nem meglepő módón ebből se lett semmi. Így ki kellett találni valami új humbugot, amivel be lehet szopatni a balekokat: SZIGET!!! Ez lesz a nagy biznisz. Megvetetni a Sziget Fesztivált alapító haverok Kft-jét a részvényesekkel méreg drágán, miközben ugyanúgy lehet kiszedni a pénzt a gépezetből alvállalkozói szinten mint eddig. A biztos haszon az alvállalkozók mögé bújt alapítóké, a kockázat és az esetleges veszteség pedig mostantól a részvényeseké. És jééé, hogyhogynem amíg a magyar állam 100-200 milliós nagyságrendben támogatta a Sziget fesztivált, addig az mindig veszteséges vagy nullszaldós volt. Most pedig, hogy tőzsdei cég lett, és egy fillér állami támogatást sem kapnak, az általuk szervezett tucatnyi fesztivál mindegyike állítólag százmilliós nyereséget termel a soha nem látott gazdasági recesszióban. Honnan jött most a pénz??? És akkor hová lett a korábbi pénz??? Az biztos, hogy nem a részvényeseknél van, mert a Mutyi Rt részvényei lenegyedelődtek."

#394499 zeeh_ Előzmény: #394481

Igen, ez a része fura, hogy soha nincs egyetlen ellenszavazat sem, mindig mindent megszavaznak, viszont az, hogy csak 6% volt jelen a 100-ból, nem sok jóra utal.

#394481 Zotya32 Előzmény: #394474

jaja.. lehet mégis van vki "nagy"? egyhangú eredmény, ha csak 1 kisbüfi is volt köztük, dacból sem szavazott ellene??

nem tudom, de az gyanús, hogy hamarosan csökkentik a névértéket mint a phylesek az árfolyamhoz.... lehet, hogy jó lesz vmikor, de hogy nem mostanában az szinte biztos. mehet 100 alá??

#394474 zeeh_ Előzmény: #394419

4.209.289 szavazat, ez ki(k)nek a pakkja lehetett? Kicsik ebben nem nagyon szavaznak, ahogy eddig se.

Re: 260HUF Eco.. izé EST MÉDIA

#394150 Fornit Előzmény: #394144

Igen. Az emberek már úgy megszokták a 100 ft körüli árfolyamot egy év alatt hogy ragaszkodnak az ismételt eléréséhez :-)