Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#394617 Kissherceg Előzmény: #394557

amikor írtam alacsony volt az érdeklődés, de újra felvetem. Szóval júli 20körül volna jó?

Mikor és hol lesz új ta…

#394557 KawaBazsy

Mikor és hol lesz új találkozó? Részemről benne lennék már a beharangozott egrinek is.. :-)

#391336 kerikoma Előzmény: #391328

:D:D Bazsyét is...

különleges volt a motorral koncerte járásával, meg a szoknya felfújásával a kipufogójával:D Kiscsaj támasztott rendesen, majd beszartam olyan jó volt:-))

Olyant szikrázott, hogy csak na... (asszony mondta, hogy nehogy megengedjem, hogy leszerelje a kipufogómat, mert akkor nem érünk haza, de ezt csak neked mondom pszt:))

#391323 kerikoma Előzmény: #391308

De Ő nem szőke.....

Áhhh kész vagyunk, olyan jó volt, most ez holt komoly... Asszonyka is kegyetlenül élvezte... csípte a fejeteket... ilyen hülék vagyunk... totál ismeretlenül bele a sűrűbe és mondom itthon folyamatos vigyorgás volt és nemtudtunk másról beszélni... csúcs volt na... Tegnap 5 órán keresztül krosszoztam, hogy tudjak helyreállni.... most meg alig tudok menni olyan izomlázam van a combjaimba és lehet az bal középső ujjam is megzúzódott egy kis motor emeléstől, de ez semmi Pityke szerncséjéhez képest..... szvsz nagy mákja volt, ne legyen ilyenbe részünk!!!

#391307 kerikoma Előzmény: #391283

:D:D

0,0 % alkohol..... Nem lett rosszúl tőle, de nem is tudott sokat inni belőle:D.... Igaz, hogy asszonyom itta meg a végét:-)

Nem is hitte el, de átöntöttük az ásványvizes üvegbe... Én majd szét pukkantam, mire kiderült a turpisság:-)))

#391283 KawaBazsy Előzmény: #391249

:-)

Legalább azt a sztorit oszd meg a nagyérdeművel, h hogy rácuppantál a citromos, alkoholmentes (!) Gösser-re. Nekem úgysem hinnék el..! :-))))

#391217 matgab Előzmény: #391138

Az akivel a Newton elméleteket vitattátok meg, vagy amelyikkel Radnóti verseit elemeztétek ki?