balatoni tali? Akkor pont vitorlázni megyek :)
Részemről is. Júli 23-24-es 7végén a Badacsonyi Borfeszten vagyok, de péntek jó.
Részemről ok.
amikor írtam alacsony volt az érdeklődés, de újra felvetem. Szóval júli 20körül volna jó?
Mikor és hol lesz új találkozó? Részemről benne lennék már a beharangozott egrinek is.. :-)
Bazsy idén is fiatal volt?? Tavaly is! :DD.......szerintem hegylakó! :)
egy sörért köztünk marad... :)
bazsy az örök fiatal... :DDDDD
:D:D Bazsyét is...
különleges volt a motorral koncerte járásával, meg a szoknya felfújásával a kipufogójával:D Kiscsaj támasztott rendesen, majd beszartam olyan jó volt:-))
Olyant szikrázott, hogy csak na... (asszony mondta, hogy nehogy megengedjem, hogy leszerelje a kipufogómat, mert akkor nem érünk haza, de ezt csak neked mondom pszt:))
az enyémet az még OK... dehogy a Bazsyét is... ezt már nem értem... :)
De Ő nem szőke.....
Áhhh kész vagyunk, olyan jó volt, most ez holt komoly... Asszonyka is kegyetlenül élvezte... csípte a fejeteket... ilyen hülék vagyunk... totál ismeretlenül bele a sűrűbe és mondom itthon folyamatos vigyorgás volt és nemtudtunk másról beszélni... csúcs volt na... Tegnap 5 órán keresztül krosszoztam, hogy tudjak helyreállni.... most meg alig tudok menni olyan izomlázam van a combjaimba és lehet az bal középső ujjam is megzúzódott egy kis motor emeléstől, de ez semmi Pityke szerncséjéhez képest..... szvsz nagy mákja volt, ne legyen ilyenbe részünk!!!
jövőre ugrik a bazsy... csak kötél nélkül... :)
:D:D
0,0 % alkohol..... Nem lett rosszúl tőle, de nem is tudott sokat inni belőle:D.... Igaz, hogy asszonyom itta meg a végét:-)
Nem is hitte el, de átöntöttük az ásványvizes üvegbe... Én majd szét pukkantam, mire kiderült a turpisság:-)))
neked mit lehet elhinni???
:-)
Legalább azt a sztorit oszd meg a nagyérdeművel, h hogy rácuppantál a citromos, alkoholmentes (!) Gösser-re. Nekem úgysem hinnék el..! :-))))
a jó seggűnek az apja volt...
Nagymellűre, meg jó seggűre emlékszem, haj szerint mind szőke volt.. :-)
Az akivel a Newton elméleteket vitattátok meg, vagy amelyikkel Radnóti verseit elemeztétek ki?
Anitáé... :)