Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#394372 BudFox Előzmény: #394369

még tart a megbeszélés hogy merre engedjék..

Gdp adat miatt felfelé, görögök miatt felfelé

Olasz bankok miatt lefele, USA gazdaság lassulása miatt lefele

#394360 Csilla76 Előzmény: #394356

most idegbetegség lesz. rángatózás ,meg vakarózás..jaj, merre kapjak:-(

hati meg se mozdul...bölcsen vár.

#394344 sbbacsi Előzmény: #394306

Ez komoly? Viccnek durva lenne... :)

Ezek a letisztult jó cégek milyen piacra, milyen vevőknek fognak eladni? Folyamatosan bővülve?

Szerintem óriási a szakadék még most is a termelés és valós vásárlóerejű felvevőpiac között.

Persze hitelből lehet bármit... amíg plafont el nem érjük. De pechünkre közel van.

Re: fg

#394329 Ibiza Előzmény: #394323

csak nézd a magyar "szakértőket".. mond valamit vegyél molot vegyél vamai mókussz@r részvényt.másnap rezzenéstelen arccal tök ellenkezőt mondanak..

ennél jobban csak a gurukat kedvelem.. egykutya kft..

#394328 BudFox Előzmény: #394322

Portfolio cikkben megemlítik a kispapírokat...AAA megvett valami céget..nem volt még kötés.....Zwack emelkedik 0.4 % -ot...megnéztem 55 darab volt a

cikk : tovább vette magát a Rába ..pf..815 darab a forgalma

emelekdik az E-star - abban meg 268 darab.

forgalom eddig..szánalmas...

ennél még van lejjebb ?

lassan arról tudnak csak írni, hogy az ötös könyvben változás állt be a 3. -és a 4. sorban..kötés még nem volt.

#394326 Ibiza Előzmény: #394322

hát nem..

az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 180 days/turnover: 23,554

az elmúlt 360 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 360 days/turnover: 23,461

#394323 BudFox Előzmény: #394316

Igen..nagyon jó...

Hát erről szól a világ...kéne egy hiteles média akik ezeket a baromságokat felülvizsgálnák..vagy legalább hitelesen véleményt írnának róluk, amire támaszkodni lehet.

nézd meg te is az Inside job c. filmet - Bennfentesek a címe

"enkór" -ról l le lehet szedni.

#394318 Ibiza Előzmény: #394310

ezt ki mondta?

én azt mondtam/om.. a válság letisztította a piacokat a cégeket.. most vannak azon az áron amit a megváltozott piaci viszonyok szerint elérhettek..

leng az inga ..a piacok túllengenek.. mindkét irányban..egyre kisebbek a kilengések..

otp ott van ahova vártam 6k (ajándék szint +/- 500Ft range..

bux1112 is 23500ra átlagol

#394316 Vitisaureus Előzmény: #394309

Egy tőzsdei blogger guru coming out-ja arról, hogy a hírek valójában nem hírek, és azért gyártják a híreket, hogy a hülyélket orruknál fogva vezessék, fel és le.

Kedvenceim a kommentekből: "aranyos, ahogy a guruk hétfőn a magas olajár okaként a szűkülő ellátottságot emlegetik, majd kedden az alacsony olajár okaként ugyanazok a bővülő ellátottságot..."

"A. Tőzsde. Nem. Racionális."

"A volatilitás az egyetlen módja, hogy a hedge fund-ok hozamot érjenek el"

#394315 Ibiza Előzmény: #394308

ha nagy átlagot nézel órás vagy napos grafikonokat akkor látható.. a tőzsde racionális.. az alaplogikát kell látni..

a hektikusságát adják a tőzsdepszichók.. amikor ijedelem kerekedik a baromfiudvarban..