még tart a megbeszélés hogy merre engedjék..
Gdp adat miatt felfelé, görögök miatt felfelé
Olasz bankok miatt lefele, USA gazdaság lassulása miatt lefele
még tart a megbeszélés hogy merre engedjék..
Gdp adat miatt felfelé, görögök miatt felfelé
Olasz bankok miatt lefele, USA gazdaság lassulása miatt lefele
most idegbetegség lesz. rángatózás ,meg vakarózás..jaj, merre kapjak:-(
hati meg se mozdul...bölcsen vár.
egy adat jó egy rosszabb, kettő pedig semleges...na most mi lesz.
Ez komoly? Viccnek durva lenne... :)
Ezek a letisztult jó cégek milyen piacra, milyen vevőknek fognak eladni? Folyamatosan bővülve?
Szerintem óriási a szakadék még most is a termelés és valós vásárlóerejű felvevőpiac között.
Persze hitelből lehet bármit... amíg plafont el nem érjük. De pechünkre közel van.
kész kabaré....Hofi milyen jókat tudna mondani, ha élne
okok, majd írok ilyen cikkeket :)
a guruk a legveszélyesebbek ők tudományosan alátudják támasztani, + ha úgy alakul az ellentétjét is:D
Üresen mégse adhatják ki a lapot:D Hülyén nézneki az utólsó 2 oldal üres:)
Ja, és azokat az ajánlatokat is ők rakták be a 3-4 sorba :))
csak nézd a magyar "szakértőket".. mond valamit vegyél molot vegyél vamai mókussz@r részvényt.másnap rezzenéstelen arccal tök ellenkezőt mondanak..
ennél jobban csak a gurukat kedvelem.. egykutya kft..
Portfolio cikkben megemlítik a kispapírokat...AAA megvett valami céget..nem volt még kötés.....Zwack emelkedik 0.4 % -ot...megnéztem 55 darab volt a
cikk : tovább vette magát a Rába ..pf..815 darab a forgalma
emelekdik az E-star - abban meg 268 darab.
forgalom eddig..szánalmas...
ennél még van lejjebb ?
lassan arról tudnak csak írni, hogy az ötös könyvben változás állt be a 3. -és a 4. sorban..kötés még nem volt.
hát nem..
az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 180 days/turnover: 23,554
az elmúlt 360 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 360 days/turnover: 23,461
Igen..nagyon jó...
Hát erről szól a világ...kéne egy hiteles média akik ezeket a baromságokat felülvizsgálnák..vagy legalább hitelesen véleményt írnának róluk, amire támaszkodni lehet.
nézd meg te is az Inside job c. filmet - Bennfentesek a címe
"enkór" -ról l le lehet szedni.
Hati 5perces kicsit túlvett lett:
http://postimage.org/image/mye0e8f8/full/
na a hétre lépek is, megyünk a telekre.
Kellemes hétvégét mkinek!
ezt ki mondta?
én azt mondtam/om.. a válság letisztította a piacokat a cégeket.. most vannak azon az áron amit a megváltozott piaci viszonyok szerint elérhettek..
leng az inga ..a piacok túllengenek.. mindkét irányban..egyre kisebbek a kilengések..
otp ott van ahova vártam 6k (ajándék szint +/- 500Ft range..
bux1112 is 23500ra átlagol
Egy tőzsdei blogger guru coming out-ja arról, hogy a hírek valójában nem hírek, és azért gyártják a híreket, hogy a hülyélket orruknál fogva vezessék, fel és le.
Kedvenceim a kommentekből: "aranyos, ahogy a guruk hétfőn a magas olajár okaként a szűkülő ellátottságot emlegetik, majd kedden az alacsony olajár okaként ugyanazok a bővülő ellátottságot..."
"A. Tőzsde. Nem. Racionális."
"A volatilitás az egyetlen módja, hogy a hedge fund-ok hozamot érjenek el"