Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fg

#394278 Hathor Előzmény: #394273

hát nem tudom, én feltapadást látok most.. kinéznék 5percesen egy kis zászlót a tegnapi felpattanásból, csökkenő csati tető alatt tapadunk, azt kitörve mehetünk fel, meg S&P is fordult tegnap egy szépet 200naposról, ma jön rá a megerősítés egyelőre.

szerk: amíg leírtam ki is vittük fel.

#394273 BudFox Előzmény: #394264

Még nem elég..Egon 20.700 -ra várja..ott esküszöm zárok. még várok inkább...egy országot ne akarjanak 4 óra alatt megmenteni...omoljon össze (gonosz) :D

20.700 -felé ha megyünk ott már követő Stop ot fogok csak betenni..ami automatikusan záródna ha elindul felfelé...

még kivárunk..

délután jönnek a xarabbnál -xarabb adatok úgyis :D

#394264 Hathor Előzmény: #394247

Bud! Most már kiélvezhetted a short lehetőséget, azért most már ne viccelődj, mert volt mit kaszálni, egyelőre a longosok remegtek eddig.

Jut eszembe Tavasz mi van veled? Írj valamit, jól feltankoltál utoljára, amikor mondtad..

Meg Lyonell is 28K-t emlgetetett, amikor elindult a piac le..

mi lehet veletek?

egyébként S&P-ben van egy másodrendű leszorító, amiről pörgött le reggel, az alatt hezitálunk 1282.4körül láttam a trendvonal tetejét a futinak kb.

#394263 Vitisaureus Előzmény: #394247

Kivadászták a stopomat reggel, azt ment is vissza lefele a graf. Ejnye! Újra shortoltam stop nélkül. Ilyen kis piacon akármenniyt el lehet menni felfele a shortosok stopjaiért...

#394245 BudFox Előzmény: #394244

körülbelül ott van..igen...

a nagymenő befektetési alapok most kezdhetnek eladni..ha akarnak.

#394239 BudFox Előzmény: #394231

Ha lefelé nem tudtunk rendesen menni..akkor felfelé se menjünk..ez az én véleményem...

ez megint csak ilyen világszintű mutyi volt..megijedt Börni bácsi hogy máris összeomlik a kártyavár...és kis nyomásra megegyezett a világ hogy Görögországot megsegíti...

a baj ezzel korántsincs megoldva.

#394234 Hathor Előzmény: #394233

Nekem OTP 5700 tartás a gyanús, de azért elég gyengék vagyunk, na meg 200napos alá ragadás is érdekes. Tegnap S&P futi mádodszor pattant vissza 200napos mozgóátlagáról.

#394233 Waszeitung Előzmény: #394231

Jóreggelt!

Felfelé még mindig megy a hősködés...gyanús volt hogy tegnap vége felé jól tartottuk magunkat,nem gondoltam hogy a közel -2% ból hambi ennyire visszajön és reggelre a futikat is megtekergetik.