rés betöltés van. Egy kis shortot hol próbáljunk? :)
rés betöltés van. Egy kis shortot hol próbáljunk? :)
Szépen meghúzták..... vagy csak valami csúnya vadászat ismét:)
hát nem tudom, én feltapadást látok most.. kinéznék 5percesen egy kis zászlót a tegnapi felpattanásból, csökkenő csati tető alatt tapadunk, azt kitörve mehetünk fel, meg S&P is fordult tegnap egy szépet 200naposról, ma jön rá a megerősítés egyelőre.
szerk: amíg leírtam ki is vittük fel.
Még nem elég..Egon 20.700 -ra várja..ott esküszöm zárok. még várok inkább...egy országot ne akarjanak 4 óra alatt megmenteni...omoljon össze (gonosz) :D
20.700 -felé ha megyünk ott már követő Stop ot fogok csak betenni..ami automatikusan záródna ha elindul felfelé...
még kivárunk..
délután jönnek a xarabbnál -xarabb adatok úgyis :D
Bud! Most már kiélvezhetted a short lehetőséget, azért most már ne viccelődj, mert volt mit kaszálni, egyelőre a longosok remegtek eddig.
Jut eszembe Tavasz mi van veled? Írj valamit, jól feltankoltál utoljára, amikor mondtad..
Meg Lyonell is 28K-t emlgetetett, amikor elindult a piac le..
mi lehet veletek?
egyébként S&P-ben van egy másodrendű leszorító, amiről pörgött le reggel, az alatt hezitálunk 1282.4körül láttam a trendvonal tetejét a futinak kb.
Kivadászták a stopomat reggel, azt ment is vissza lefele a graf. Ejnye! Újra shortoltam stop nélkül. Ilyen kis piacon akármenniyt el lehet menni felfele a shortosok stopjaiért...
feltűnően alacsony a kt :)
Gyorsan be is jártuk a csati teljes szélességét! :D
körülbelül ott van..igen...
a nagymenő befektetési alapok most kezdhetnek eladni..ha akarnak.
ahogy nézem prompt kb ebben a csati tetőben akadt el rövid képen, 15percesen, csak ez nem reál, majd 10perc múlva mutatja, de 22.500alá nézem picit a csati tetőt.
ott vagyunk mint tegnap délután...most kezdhetünk előlről mindent. :-)
876 volt a futi, egész jó lett, mert csorgott azóta le minden, 850es nyitó
+140 ponton nyitottunk.
nem olyan vészes..Hambi 15 pontos emelkedésére.
Ha lefelé nem tudtunk rendesen menni..akkor felfelé se menjünk..ez az én véleményem...
ez megint csak ilyen világszintű mutyi volt..megijedt Börni bácsi hogy máris összeomlik a kártyavár...és kis nyomásra megegyezett a világ hogy Görögországot megsegíti...
a baj ezzel korántsincs megoldva.
200 napos hol van promtban?
Nekem OTP 5700 tartás a gyanús, de azért elég gyengék vagyunk, na meg 200napos alá ragadás is érdekes. Tegnap S&P futi mádodszor pattant vissza 200napos mozgóátlagáról.
Jóreggelt!
Felfelé még mindig megy a hősködés...gyanús volt hogy tegnap vége felé jól tartottuk magunkat,nem gondoltam hogy a közel -2% ból hambi ennyire visszajön és reggelre a futikat is megtekergetik.