Jelentem kedden délben befizettem a randomhoz sárga postai csekken pénzt, ma reggel már megjelent a számlámon. Ezt a gyorsaságot, néhány banki átutalás ver!
Jelentem kedden délben befizettem a randomhoz sárga postai csekken pénzt, ma reggel már megjelent a számlámon. Ezt a gyorsaságot, néhány banki átutalás ver!
Nem tudom, olvastad?
http://www.randomcapital.hu/beva.html
http://www.bva.hu/hu/fooldal.html
A Befektető-védelmi Alap közleménye
2009-06-29 13:25
Az Random Capital Zrt. (korábbi neve: WESTINVEST Broker Értékpapírkereskedelmi Zrt.; székhelye: 1052 Budapest, Vármegye u. 3-5.) a befektetési szolgáltatási és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére vonatkozó felügyeleti engedély (E-III/218/2009. sz. PSZÁF határozat) hatálybalépésével, azaz 2009. április 2. napjával a Befektető-védelmi Alap tagja lett.
ki veszi meg? :)
van olcsóbb is, méghozzá brókerrel együtt.
Ha az működhet évek óta, ez is fog.
van egy olyan érzésem, h ez a cég egy év múlva már nem fog létezni..
Valaki tudja hogy be lehet-e állítani az ablakoknál akár a grafikonnál az előző záróárhoz képest forintosított változást? mint a PETIben automatikusan írja minden grafikonos ablaknál
ez igaz :) azt gondoltam, több ügyfelük van, ez a 4k alatti szám nm sok. eq-nál anno 10k körül regeltem. most nm tudom, mennyien lehetünk ott.
kevés még a regisztrált ügyfél, lehetőségek tárháza :)
Beszéltem a Random ügyfélszolgálatával. Sárga csekkes befizetés esetén 4-6 munkanap alatt ér oda a pénz. Annyit írnak jóvá a számlán amennyit a csekken befizettél se többet se kevesebbet.
lokál patrióta vagyok, Ti is lehetnétek azok :))
bereggeltem Én is randomhoz.
jobb oldali banneren keresztül lehet reggelni a randomhoz :)
:)
Javasoltam a Randomnak a jutalék kiírás dolgot adás/vétel esetén, felvették a listára, meg fogják csinálni. Hétfőn jön a Randi új verziója, az már tudni fogja a 4 készletértékelést.
Ezt nevezem ügyfélbarát hozzáállásnak, nem pedig azt, amit a KBC művelt.
na elkezdtem az aktív kereskedést a start szlán extrém kockázatvállalással :D legalább nm unatkozom, míg a pénzem átér.
Elsétálok a Tescoba megnézem azt a Randomos lehetőséget. TescoRandom discont:D Beinditjuk a spórolást a költségeken:D Jó dolog a kapitalizmus versenye:) Éljen a piac! Jövök fiuk és hozom a pénzem is:D