Nyilván nem akarják, hogy valaki csak az ingyen adatért regisztráljon.
Nyilván nem akarják, hogy valaki csak az ingyen adatért regisztráljon.
Akik mostanában kezdték használni, Tőlük kérdezem:
Szlanyitáskor adtak egy papírt,
a 3. pontjában a valós idejű adatszolgáltatásnál:
Társaságunk díjmentesen szolgáltatja a valós idejű adatokat az aktiválás hónapjában, 1 ársávban, amennyiben Ön legalább 10000 Ft-ot befizet szlájára és végrehajt egy tőzsdei kötést.
Tehát ha holnap elindítom az utalást és a transzfert, akkor az keddre (jún. 28) elvileg odaér. Ha júl 1-én kapcsolom be a realt, akkor még kell az ingyenességhez utalnom plusz 10.000 Ft-ot?
"A számlavezetés minimumdíja az Equitas Start csomag esetében 99 Ft, az Equitas Profi és az Equitas Külföld csomagok esetében pedig 499 Ft. Nem számítunk fel számlavezetési díjat azon ügyfelek számára, akik prompt forgalma az előző naptári hónapban meghaladta az 50 millió forintot vagy a II/4. alapján forgalmi kedvezményekben részesülnek. A díjszámítás alapja a normál és a TBSZ számlák összesített értékpapír záróállománya (készpénz és határidős pozíciók nélkül). Amennyiben a normál és TBSZ számla összesített egyenlege nulla, úgy számlavezetési díjat nem számítunk fel. A díj levonása a hónap első napján az előző hónap záróállományára vetítve (az utolsó napi záróárral és MNB árfolyammal számolva) történik. A KBC Securities Magyarországi Fióktelepe az egyedi kedvezmények jogát fenntartja.
3 A TBSZ vezetésének nincs külön díja, az benne foglaltatik a normál értékpapír számla vezetés díjában.
4 Fizetendő számlanyitáskor, illetve minden év január 10-ig."
Tényleg így van, ha kp van csak nincs havidíj, de szerintem többet fizet az ember, ha hó végén eladja a papírt, mint maga a havidíj.
A Digipass-ra vigyázni kell, mert ha elhagyod 5000 pénzedbe kerül:)
Tényleg:
"**** A számlavezetési díj maximuma havi 2 500 Ft, alapja a normál számlák és a tbsz számlák összesített hó végi záró értékpapír állománya."
Ha nincs részvény hó végén a KBC-s számládon, akkor nem számítanak fel szlavezetési díjat.
A Digipass-t én is valahogy sajnálom elhagyni. Biztonságosabbnak érzem, mint a jelszavasdit.
Havi 99 Ft-ért megtarthatod az Eq. A reál mindkettőnél ugyanannyi.
Csak így kicsit bonyolultabb a kereskedés.:)
Összehasonlítgattam a Netboon demot az Eq webbrokival. Utóbbi azért jobban tetszik.
Az 'Árfolyamok' nál megnyitott ablak olyasmi mint az Eq Terminal (ráadásul nics az a sok zavaró HUF HUF) viszont ahogy frissülget mindig csak az első öt rv-t lehet látni, a képernyő fele a fejléc rész.
A villámkötés oldal már nem ilyen viszont a figyelhető instrumentumok száma 11-ben maximalizált, viszont csak az akt árfolyam látszik és a százalékos/ft-os változás.
Az Eq mellett szól a nekem jobban tetsző felület és a digipass.
Viszont ahogy számolgattam jópár tízezer ft-al olcsóbb lenne per év a RC-al. Másfél év alatt már legalább 100k val jobban jöhetnék ki. Izé..ez viszont nyomós ok, most számolgattam.
Jelenleg eddig több nyereségem volt mint veszteségem (nem is gondoltam amíg most meg nem néztem), viszont nem sokkal, így a minuszom az egyenlegemen a brokidíjak összességének kb 93%-a.
kereskedési költségeket is akkor ilyen gyorsan levonják? :D
Jelentem kedden délben befizettem a randomhoz sárga postai csekken pénzt, ma reggel már megjelent a számlámon. Ezt a gyorsaságot, néhány banki átutalás ver!
Nem tudom, olvastad?
http://www.randomcapital.hu/beva.html
http://www.bva.hu/hu/fooldal.html
A Befektető-védelmi Alap közleménye
2009-06-29 13:25
Az Random Capital Zrt. (korábbi neve: WESTINVEST Broker Értékpapírkereskedelmi Zrt.; székhelye: 1052 Budapest, Vármegye u. 3-5.) a befektetési szolgáltatási és kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére vonatkozó felügyeleti engedély (E-III/218/2009. sz. PSZÁF határozat) hatálybalépésével, azaz 2009. április 2. napjával a Befektető-védelmi Alap tagja lett.
ki veszi meg? :)
van olcsóbb is, méghozzá brókerrel együtt.
Ha az működhet évek óta, ez is fog.
van egy olyan érzésem, h ez a cég egy év múlva már nem fog létezni..
Valaki tudja hogy be lehet-e állítani az ablakoknál akár a grafikonnál az előző záróárhoz képest forintosított változást? mint a PETIben automatikusan írja minden grafikonos ablaknál