én meg választ
Küldtem privit
akkor is próbáltam, aztán nyitottam a topicot:)
Jogos.
Közben egy véletlen bal kattintással nekem is bejött. Valamilyen rossz beidegződésből l ezidáig mindig jobb klikkel próbálkoztam.
A mennyiségeknél is vannak kis kezek, ha ráklikkelsz.
Ha megnyomod az egér bal gombját és húzod a chartod, akkor kiírja az árfolyamot és a mennyiséget, de sajna egyelőre külön-külön, de az x-nél össze lehet párosítani, hogy melyik mennyiséghez milyen ár tartozott. KBC megoldása jobb. Remélem, azt is átveszik. Érdemes lenne megírni nekik javaslatként.
most megpróbáltam én is de nem sikerült, majd próbáld meg kereskedési időben hátha úgy jó lesz, én akkor állítottam, lehet a server okozza. Nem tudom nem vagyok informatikus. :/
Ráklikkelsz a nevére, oszt' dobja a könyvet és a grafikont, mint a webbrokiban.
http://www.imagebam.com/image/676bd3137778030
Ha meg ráklikkelsz a chartra, új ablakban bejön nagy méretben.
Ha van javaslatod, írd meg nekik, mert most úgy látom, nagyon vevők rá. Így lesz 4 készletértékelési mód és jönni fog rövidesen a jutalék mutatása, mielőtt adnál-vennél...
Ha a charton /line/ rákattintok a grafikon vonalára, kis négyzetek jelennek meg a vonalon. Egérrel rámenve a chart vonalára, olyan mintha meg lehetne fogni / kurzor helyett kezecske/, de nem lehet megfogni. Mi a rák lehet ez?
Ami nekem a Randiban még eléggé hiányzik, hogy a charton bárhová vittem az egeret kiírta az árfolyam változást és azt, hogy az mennyi db-val történt.
Pepe
Jó ez igy ott egyéb ügyek itt pedig a szoftver. Lesz itt elég téma ugy érzem átláthatóbb ha külön van.
Azt már próbáltam:) Nem engedi törölni ezt üzeni: az alapértelmezettet nem lehet módositani
Bakker A Randomosok az EQ előző csapata gondolom vittek magukkal ezt azt:)
Próbáld meg úgy, hogy belépsz valamelyik felajánlott konfival. Aztán kitörölsz mindent és újra felépíted. Először 1-2 ablakkal elmented ahogy leírtam és ha megy akkor bővíted.
Nem tudom hogy a Peti bezavar e, de sztem nem kellene. Nehogymár a 2 platform üsse egymást érdekes lenne. :D
Ott nem látom a könyvet. Meg grafikont sem.
KBC-nél rv-re lehetett könyvet, grafikont nézni, akár többet is.
Nálam gond van. Azt hiszem sejtem az okát. Mikor inditom a progit felugrik egy kis ablak amiben kéri állitsam be a kivánt konfigurációt. Nos a baj hogy ez a Peti beállitásait tartalmazza, mivel több monitorméretben hasznbálom a Petit ezért több baállitásom van. De mi atökömet keres itt a Petis ablak. Azt hiszem mivel a progi alapja ugyanaz addig nem is lesz jó mig nem uninstalálom a Petit. Azt meg még használom.
Ha választok a Petis beállitásokból akkor nem engedi menteni ezt üzeni: Tipus APPLICATION Hibakód -1
Remélem nemvoltam nagyon zavaros:) Ütközés gyanus
Most olvasom, hogy csak reálban lehet rendesen menteni. Ez szomorú.
Pedig minden xirt-xart beállítottam benne, most kuka.
Nekem is win7 alatt, de ettől a működéssel nincs gond és a mentett konfigok megmaradnak. Én is alfát használok.
Azt sajnos nem. Csak a kerinfóban találod meg. Talán majd a későbbi fejlesztésben benne lesz. Írni kell nekik hogy van rá igény hátha beleteszik.
Köszi!!
Nálam Xp alatt, minden kilépés után hibával lép ki. Nem a bétát használom
Valaki tudja hogy be lehet-e állítani az ablakoknál akár a grafikonnál az előző záróárhoz képest forintosított változást? mint a PETIben automatikusan írja minden grafikonos ablaknál