Regisztráció Elfelejtett jelszó

Randi Platform

Re: nincs cím

#394193 apafi Előzmény: #394183

Jogos.

Közben egy véletlen bal kattintással nekem is bejött. Valamilyen rossz beidegződésből l ezidáig mindig jobb klikkel próbálkoztam.

#394189 zeeh_ Előzmény: #394182

A mennyiségeknél is vannak kis kezek, ha ráklikkelsz.

Ha megnyomod az egér bal gombját és húzod a chartod, akkor kiírja az árfolyamot és a mennyiséget, de sajna egyelőre külön-külön, de az x-nél össze lehet párosítani, hogy melyik mennyiséghez milyen ár tartozott. KBC megoldása jobb. Remélem, azt is átveszik. Érdemes lenne megírni nekik javaslatként.

#394185 kelvin Előzmény: #394177

most megpróbáltam én is de nem sikerült, majd próbáld meg kereskedési időben hátha úgy jó lesz, én akkor állítottam, lehet a server okozza. Nem tudom nem vagyok informatikus. :/

#394183 zeeh_ Előzmény: #394172

Ráklikkelsz a nevére, oszt' dobja a könyvet és a grafikont, mint a webbrokiban.

http://www.imagebam.com/image/676bd3137778030

Ha meg ráklikkelsz a chartra, új ablakban bejön nagy méretben.

Ha van javaslatod, írd meg nekik, mert most úgy látom, nagyon vevők rá. Így lesz 4 készletértékelési mód és jönni fog rövidesen a jutalék mutatása, mielőtt adnál-vennél...

Ha a charton /line/ ráka…

#394182 apafi

Ha a charton /line/ rákattintok a grafikon vonalára, kis négyzetek jelennek meg a vonalon. Egérrel rámenve a chart vonalára, olyan mintha meg lehetne fogni / kurzor helyett kezecske/, de nem lehet megfogni. Mi a rák lehet ez?

Ami nekem a Randiban még…

#394180 apafi

Ami nekem a Randiban még eléggé hiányzik, hogy a charton bárhová vittem az egeret kiírta az árfolyam változást és azt, hogy az mennyi db-val történt.

#394178 Rozsdáskilincs Előzmény: #394139

Pepe

Jó ez igy ott egyéb ügyek itt pedig a szoftver. Lesz itt elég téma ugy érzem átláthatóbb ha külön van.

#394177 Rozsdáskilincs Előzmény: #394175

Azt már próbáltam:) Nem engedi törölni ezt üzeni: az alapértelmezettet nem lehet módositani

Bakker A Randomosok az EQ előző csapata gondolom vittek magukkal ezt azt:)

#394175 kelvin Előzmény: #394171

Próbáld meg úgy, hogy belépsz valamelyik felajánlott konfival. Aztán kitörölsz mindent és újra felépíted. Először 1-2 ablakkal elmented ahogy leírtam és ha megy akkor bővíted.

Nem tudom hogy a Peti bezavar e, de sztem nem kellene. Nehogymár a 2 platform üsse egymást érdekes lenne. :D

#394172 apafi Előzmény: #394159

Ott nem látom a könyvet. Meg grafikont sem.

KBC-nél rv-re lehetett könyvet, grafikont nézni, akár többet is.

#394171 Rozsdáskilincs Előzmény: #394142

Nálam gond van. Azt hiszem sejtem az okát. Mikor inditom a progit felugrik egy kis ablak amiben kéri állitsam be a kivánt konfigurációt. Nos a baj hogy ez a Peti beállitásait tartalmazza, mivel több monitorméretben hasznbálom a Petit ezért több baállitásom van. De mi atökömet keres itt a Petis ablak. Azt hiszem mivel a progi alapja ugyanaz addig nem is lesz jó mig nem uninstalálom a Petit. Azt meg még használom.

Ha választok a Petis beállitásokból akkor nem engedi menteni ezt üzeni: Tipus APPLICATION Hibakód -1

Remélem nemvoltam nagyon zavaros:) Ütközés gyanus

#394170 apafi Előzmény: #394158

Most olvasom, hogy csak reálban lehet rendesen menteni. Ez szomorú.

Pedig minden xirt-xart beállítottam benne, most kuka.

#394169 kelvin Előzmény: #394165

Nekem is win7 alatt, de ettől a működéssel nincs gond és a mentett konfigok megmaradnak. Én is alfát használok.

#394167 kelvin Előzmény: #394162

Azt sajnos nem. Csak a kerinfóban találod meg. Talán majd a későbbi fejlesztésben benne lesz. Írni kell nekik hogy van rá igény hátha beleteszik.

#394165 apafi Előzmény: #394158

Köszi!!

Nálam Xp alatt, minden kilépés után hibával lép ki. Nem a bétát használom

#394162 Fekete Előzmény: #394158

Valaki tudja hogy be lehet-e állítani az ablakoknál akár a grafikonnál az előző záróárhoz képest forintosított változást? mint a PETIben automatikusan írja minden grafikonos ablaknál

#394159 zeeh_ Előzmény: #394156

Netboon nekem is jobban tetszik. Randi egyszer dobott ki kb. 6 óra alatt ma.