Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fg

#394231 Hathor Előzmény: #394087

Emelkedős jó reggelt!

22.876 a futi reggel hatira, talán jó az a tegnapi csatorna, amit este csináltam kettős aljjal, túladott indikátorokkal, kérdés hogy meddig.. :)

csati tetőig?! 200napos átlagig? :)

Re: jf

#394136 Vitisaureus Előzmény: #393981

Igen daxli az irány. 3 hete tolom már demóban. Értelmesen mozgó piac. A ker. rendszer pedig egy álom. Bele vagyok zúgva. Csak az egy pontos spread-et kell benyelni... Vagyis kontinként egy eur minusszal nyitsz egyből. éccaka nagyobbal.... De éccaka aludni kell.

Végül is hazafiság marad a bux elhagyásban mert a broki magyar...

#394065 banyaiz Előzmény: #394062

Persze, mert hirtelen jött rá egy 5-10%-os esés, aztán egyből ráugrottak milyen olcsó lett. Amúgy szvsz fukushima tragédia, de világgazdasági szempontból pici pont. Egy Usa gazdaság merre mozdul az már inkább fontos.

Ha a piac esni akar mindig talál rá okot, ha emelkedni akkor is, max ha nem látszik miért majd a média magyaráz róla valamit.

#394062 BudFox Előzmény: #394059

A média fog dönteni úgyis....pár hónapja elhitették egész világgal hogy a fukushimában nincs is semmi gond..ellenőrzés alatt van minden..máris emelkedett minden...most meg azt mondják hogy nagyobb a baj mint Csernobilban anno.

#394059 banyaiz Előzmény: #394054

Erről más a véleményem. Vsz attól van a makró romlás, hogy pszichésen még nem dolgozták fel, lassan de eljön az élénkítés vége. Azért sokat is mentek tavaly augusztus óta, Bux az meg nyilván teng leng itt összevissza ahogy a szél fúj.

#394056 banyaiz Előzmény: #394051

Mi van veled mostanában alig írsz? Nők nem hagynak békén? :)

Bocs ide írom de oti topikba alig tudtam belépni többibe azonnal, ez csak nálam, vagy másnál is? Lehet ezért van ott olyan kevés hozzászólás.

Nekem nincs most hatim, egyszerűen **** voltam, nem léptem shortba első jelre májusban, apróért erőltettem még longot.

#394055 Waszeitung Előzmény: #394051

Sztem kár érte...holnap pedig kiderül hogy mennyire.

Százalékban annyit estünk mint hambi pedig dupláját szoktuk mozogni...

#394054 BudFox Előzmény: #394050

szerintem arra is beesnének, mert még több hitel, eladósodottság..stb..

szerintem bármit tesz a FED esés lesz most a vége, minden nagybefektető látja hogy a sok pénz amit beleöltek nem az igazi. vagyis nem rántotta ki a világot a válság előtti szintre, tehát eladnak.

#394053 sbbacsi Előzmény: #394047

Pedig sanszos... :) Sajnos elég lenne csak a short bukónkat összehasonlítani. :( :))

A short pályafutásom a válság előtt (a válságra várva) kezdtem 25->28k bux-szal. Aztán végignéztem ahogy 33-ról beesik. Akkor már csak belekapkodva shortokkal.

#394050 banyaiz Előzmény: #393913

Ma nagy kanállal eszel, gratulálok igazad volt pár hete 24 k körül .

Addig vuduzod a piacot míg a végén tényleg összeomlik. :)

Mondjuk ha Berni bátyó csak annyit mondana ha kell elgondolkozik a QE3-on megváltozna kép 1 másodperc alatt. De nem hinném most ezt meglépné, végtelenségig nem lehet stimulálni gazdaságot meg kell álljon saját lábán is.