Emelkedős jó reggelt!
22.876 a futi reggel hatira, talán jó az a tegnapi csatorna, amit este csináltam kettős aljjal, túladott indikátorokkal, kérdés hogy meddig.. :)
csati tetőig?! 200napos átlagig? :)
Emelkedős jó reggelt!
22.876 a futi reggel hatira, talán jó az a tegnapi csatorna, amit este csináltam kettős aljjal, túladott indikátorokkal, kérdés hogy meddig.. :)
csati tetőig?! 200napos átlagig? :)
Igen daxli az irány. 3 hete tolom már demóban. Értelmesen mozgó piac. A ker. rendszer pedig egy álom. Bele vagyok zúgva. Csak az egy pontos spread-et kell benyelni... Vagyis kontinként egy eur minusszal nyitsz egyből. éccaka nagyobbal.... De éccaka aludni kell.
Végül is hazafiság marad a bux elhagyásban mert a broki magyar...
jah...jól látható...eső csatorna alján....MACD viszont eladáson ?
Nem tudom látható-e a káép, mert új gépen szerkesztettem.
Hati napos kép:
Persze, mert hirtelen jött rá egy 5-10%-os esés, aztán egyből ráugrottak milyen olcsó lett. Amúgy szvsz fukushima tragédia, de világgazdasági szempontból pici pont. Egy Usa gazdaság merre mozdul az már inkább fontos.
Ha a piac esni akar mindig talál rá okot, ha emelkedni akkor is, max ha nem látszik miért majd a média magyaráz róla valamit.
Vazz,végére nekiállunk hősködni...
A média fog dönteni úgyis....pár hónapja elhitették egész világgal hogy a fukushimában nincs is semmi gond..ellenőrzés alatt van minden..máris emelkedett minden...most meg azt mondják hogy nagyobb a baj mint Csernobilban anno.
Erről más a véleményem. Vsz attól van a makró romlás, hogy pszichésen még nem dolgozták fel, lassan de eljön az élénkítés vége. Azért sokat is mentek tavaly augusztus óta, Bux az meg nyilván teng leng itt összevissza ahogy a szél fúj.
Mi van veled mostanában alig írsz? Nők nem hagynak békén? :)
Bocs ide írom de oti topikba alig tudtam belépni többibe azonnal, ez csak nálam, vagy másnál is? Lehet ezért van ott olyan kevés hozzászólás.
Nekem nincs most hatim, egyszerűen **** voltam, nem léptem shortba első jelre májusban, apróért erőltettem még longot.
Sztem kár érte...holnap pedig kiderül hogy mennyire.
Százalékban annyit estünk mint hambi pedig dupláját szoktuk mozogni...
szerintem arra is beesnének, mert még több hitel, eladósodottság..stb..
szerintem bármit tesz a FED esés lesz most a vége, minden nagybefektető látja hogy a sok pénz amit beleöltek nem az igazi. vagyis nem rántotta ki a világot a válság előtti szintre, tehát eladnak.
Pedig sanszos... :) Sajnos elég lenne csak a short bukónkat összehasonlítani. :( :))
A short pályafutásom a válság előtt (a válságra várva) kezdtem 25->28k bux-szal. Aztán végignéztem ahogy 33-ról beesik. Akkor már csak belekapkodva shortokkal.
kistoppolták a shortocskámat.
Ma nagy kanállal eszel, gratulálok igazad volt pár hete 24 k körül .
Addig vuduzod a piacot míg a végén tényleg összeomlik. :)
Mondjuk ha Berni bátyó csak annyit mondana ha kell elgondolkozik a QE3-on megváltozna kép 1 másodperc alatt. De nem hinném most ezt meglépné, végtelenségig nem lehet stimulálni gazdaságot meg kell álljon saját lábán is.
Zöld az adat! Egyből ok arra, hogy emelkedjen vagy 2%-ot az index! Bux megint mesésen erős...