Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Visonka

Re: nincs cím

#394038 BudFox Előzmény: #394006

A cég 20 % -a látszik az ötös könyvben..ezt nagyon el akarják adni...az sose jelent jót Phyl holdingban :D

Re: Geréb megszólalt

#394000 Zotya32 Előzmény: #393980

mondom:hozzáértés nélkül

amire alapoztam; szakadás- felhúzás, szakadás-felhúzás, szakadás (300-ról) így most így 60-ról jöhetne egy max 150-ig felhúzás, majd szakadás 30-ig.

#393965 hAliG Előzmény: #393952

Tetszik a PFosos cikk :D

A végére berakták a KEG történelmét chart formájában :D

#393955 Zotya32 Előzmény: #393952

Miután phyl IT tag volt, emlékeznie kell a múltra. Ezt írtuk már, hogy a phyl keg után vis-re nem lesz már (annyi) balek. A GR-re még ennyi se.

Egy dolog segíthet rajtuk, ha borulna a phyl mutyis bili, és nem azt olvassuk hogy a phyl perli a kisbüfit, hanem pont fordítva kéne lennie...

#393954 Zotya32 Előzmény: #393952

Miután phyl IT tag volt, emlékeznie kell a múltra. Ezt írtuk már, hogy a phyl keg után vis-re nem lesz már (annyi) balek. A GR-re még ennyi se.

Egy dolog segíthet rajtuk, ha borulna a phyl mutyis bili, és nem azt olvassuk hogy a phyl perli a kisbüfit, hanem pont fordítva kéne lennie...

#393952 kerikoma Előzmény: #393827

Olvastam a cikket, kezdődik itt is a mézesmadzag elhúzása. Forgatókönyv dettó kreg és phyl...

#393827 Zotya32 Előzmény: #393819

Azt kérdezném tőle, hogy miért csodálkozik a wc-papír topikon? Köszönje ezt korábbi ,főnökeinek' TP"-nek Matyóknak. Tudnia kellett mi folyt a phylnél évekig, látta a keg történetét is. Mit vár akkor ezek után? Inkább segítsen abban, hogy kiderüljön végre az elmúlt évek phyl mutyija!

Átmásolod oda? Köszi

#393826 Zotya32 Előzmény: #393819

Azt kérdezném tőle, hogy miért csodálkozik a wc-papír topikon? Köszönje ezt korábbi ,főnökeinek' TP"-nek Matyóknak. Tudnia kellett mi folyt a phylnél évekig, látta a keg történetét is. Mit vár akkor ezek után? Inkább segítsen abban, hogy kiderüljön végre az elmúlt évek phyl mutyija!

Átmásolod oda? Köszi

Ha valaki vicceskedni ak…

#393821 Fornit

Ha valaki vicceskedni akarna megtehetné vajon hogy vesz 1db-ot 1000en és eladja 102-n? A bét rekordesését generálhatná ha engedné a rendszer :))))

Nem sok mindenki mondhatja el hogy egymaga vert be egy rv-t napon belül 90%os minuszba :)))

Geréb megszólalt

#393819 Sly--

Tisztelt Fórumozók, Befektetők!

Kérem nézzék el nekem, hogy nem a „wc papíros” topicban szólok hozzá a VISONKA Nyrt.-vel kapcsolatos témához, de érintettként abba nem kívánok bekerülni.

Elöljáróban csak annyit, nem azért regisztráltam a fórumra, hogy minősítsem a hozzászólásokat, vagy hogy így reagáljak a véleményekre (bár az adatokkal kapcsolatosan ezt most mégis megteszem).

A www.visonka.hu honlapra (az atw-s csak átmeneti volt), csakugyan nem kerültek fel külön a pénzügyi adatok. Köszönöm az észrevételt, pótolni fogjuk. Ugyanakkor a tájékoztatók között megtalálható a Tőzsdei Tájékoztató, amely 220 oldalon keresztül mutatja be a VISONKA-t, az ágazatot és tartalmaz minden pénzügyi adatot, a hozzájuk tartozó mutatókkal együtt. (De ahogy írtam, külön is elérhetővé tesszük.)

Tekintettel arra, hogy olyan kérdések is megfogalmazódhatnak Önökben, amihez nem találnak információt, vagy éppen olyat vesznek észre, ami Nekünk elkerülte a figyelmünket (lásd fent), ezért ilyen esetekre jelen fórumon is megadom az elérhetőségeimet.

Azt persze nem ígérem, hogy mindig minden kérdést meg fogok tudni válaszolni, vagy a bennfentes kötöttségek miatt megválaszolhatok, de igyekszem majd a lehető legtöbb információval ellátni Önöket. Elsősorban az e-mail elérhetőséget javaslom erre a célra, mert napközben nem tudom mindig felvenni a telefont és olyan kérdés is lehet, amihez a kollégák, szakemberek segítsége szükséges.

Elérhetőségeim: e-mail:gerlei@visonka.hu, tel.:06 30 479-36-15.

(A fórumokat nem fogom tudni követni, nem tudok az ott megjelentekre reagálni.)

Üdvözlettel:

Gerlei Zsolt

igazgatósági tag