Ez hogy tetszik? Még hozzá is nyúlhatsz lejárat előtt kamatvesztés nélkül.:)
Ez hogy tetszik? Még hozzá is nyúlhatsz lejárat előtt kamatvesztés nélkül.:)
merre felé ennyik a kamatok?
No offense, de mondjuk a 8,5-9%-hoz képest ezek miért lennének jók? :o
Most jöttem a Raiffeisenből, kötöttem le egy kis pízt.
9hónap 6,5%
6hónap 6%
Nem rossz kamatok.
igen, erre gondoltam.
én az aktuális listát néztem webbrokiból, de pl. ha tbszre veszed, adnak +0,25%-ot (legalábbis nálam így volt). + néha máskor is megkeresnek extra %-ról szóló ajánlattal.
Nagyon szívesen :) Egy apróság, én történetesen a tapasztalataimat a Mammut I-ben lévő fiókjukban szereztem.
Huhh, ezt most nem értem: A vételi és eladási hozam alatt arra gondolsz, hogy ha idő előtt bontod a lekötést, akkor -1%-ot veszítesz ahhoz képest, mintha végigvárnád? Bár csak a weboldalt látom, nem a tényleges listát, de azért azon például http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=2477 9-9.3% közötti érték is szerepel.
sőt még telefonálni sem kell, ott a webbroker. annyi kiegészítés még, h a vételi és eladási hozam között 1% a kbség, az aktuális qfd (~dkj) hozamok pedig 8,5-9% között alakulnak.
Köszönöm mindenkinek! Napokban meglátogatom őket egy próbacsomaggal.
Tavaly volt náluk pénzem, gyorsak, TÉNYLEGESEN ingyenes minden, kivéve a banki költségeket, amikor visszautaltatod a számládra a pénzt.
A működés: Kiválasztasz egy tetszőleges kötvényt az irodában a listából, amelyek általában pár hónap eltéréssel járnak le, így szinte bizonyos, hogy találsz olyat, ami megfelel a számodra. Amit kiválasztottál, arra rátolod a pénzt, és ezzel már meg is kapod a GARANTÁLT kamatot, ami az adott kötvényhez jár (9-9.25%), függetlenül attól (HOPPÁ!), hogy egyébként mennyi van hátra a futamidőből!
Namrámost, a hab a tortán a következő: Ez a kamatozás akkor igaz, ha végig várod az egész időtartamot, DE(!!!) nem kötelező a teljes összeget benntartanod, BÁRMIKOR kivehetsz belőle BÁRMENNYIT(!!!), mert a maradék továbbra is így kamatozi, amit kiveszel, arra viszont "sajnos CSAK" 7,5% kamatot fogsz kapni...
Nekem tavaly július-december között volt náluk ebben a formában a pénzem, gyakorlatilag csak egyszer kellett bemenni, amikor szerződtem, onnantól MINDENT lehet telefonos azonosítás után intézni, be sem kell menni hozzájuk.
A kockázat ugye az, hogy ez "papíron" kötvény, nem lekötött betét és ily módon állam által védett lekötés.
akkor próbáld ki kisebb összeggel. ha csak kötvényt tartasz a szlán, nm számolnak fel szlavezetési díjat.
Én axa vip-et használok látra szóló, napi kamat, ingyen sz.vezetés , ingyen utalás.
Az igazság az hogy van mit vinni igy óvatos vagyok:D
Rég szemezek velük de még nem mertem bemenni hozzájuk. Van tapasztalatod velük?
Nem a pletyó miatt gondolom:) Tény mindenki pénzből él még az agolszászok is. Szvsz azon lesznek nekik mi a jó:) Erősek a dögök:(
én is hallottam már ezt a teóriát, miszerint az EU elnökség miatt nm bántják a forintot. nm nagyon hiszek az ilyen elméletekben, de ha tleg gyengülés jön, akkor majd lehet erre hivatkozni. még akkor is, ha teljesen más lesz a háttérben :)
06.30 EU elnökség átadása. A balosok szerint ösztűz várható kintről. ekkor kiderül mi lesz a ft-al. Addig nem váltok.
ez nekem is eszembe jutott. de amíg ilyen erős a huf, nm nagyon van tere a kamatemelésnek. a legutóbbi inflációs adat is jobb lett a vártnál.
amúgy én szinte soha nm kötök le betétben pénzt, a likvidebb formákat preferálom. csak megláttam a hirdetést, és gondoltam másokat érdekelhet.
Holnor!
Mit gondolsz az mnb emelnifog az elkövetkező 2-3 hónapban? A kintiu vélemények e felé tendálnak. Mikor idehaza nyújtanak a lekötések idején ezek is erre mutatnak. Az Erste igaz töbnyire 6-hó ban gondolkodott eddig is.