Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: börni beszéde

#393860 lackok Előzmény: #393859

Megint oda az Avatarom...és ötödjére tudtam belépni.....kezd tele lenni a púpom a stocky-val.

Re: börni beszéde

#393859 lackok Előzmény: #393806

A "stimulálás" csak egy mesterséges piaci eszköz...vagy időhúzásra jó vagy részecskegyorsítónak a piac igazi irányát nem tudja tartósan befolyásolni....

börni beszéde

#393806 Dr. ursi

vajon mik lehetnek azok az eszközök, amiket még sosem próbáltak ki ?!

hamarosan megtudjuk :o)

Re: hellének és az euró

#393214 Dr. ursi Előzmény: #393054

ez tényleg treasury vezető volt.

persze lehet hogy csak mondták a gyakorlatosnak hogy mondja ezt.

mindenesetre percekig álltam a rádió előtt megkövülten ... ilyet még nem pipáltam :o) egy gondolkodó treasury vezető !

Re: nincs cím

#393211 Dr. ursi Előzmény: #393083

mazsom=majom

a majom híresen jó utánzó.

előbb utánoz és csak azután gondolkodik.

de akkor már késő.

megjegyzés:

az igazi majom azért okosabb mint az ember majom.

alapvetően nem is lenne szabad a majmokhoz hasonlítani ezen embertársainkat, mert ez sértés a majmokra nézve :o)

Re: hellének és az euró

#393054 Amatoregy Előzmény: #392986

szvsz lehet, hogy csak nyári gyakorlaton volt. Elemzők nem mondanak értelmeset, vagy ha igen akkor:

- sokáig munkanélküli volt és jobb megoldás hiányában vállalta el az állást

- cégénél átalakítás volt és csak ez a pozi volt üres

- nyári gyakorlatos főiskolás, aki tévedésből vette fel a telefont...

:D

hellének és az euró

#392986 Dr. ursi

ma hallottam reggel a rádióban életemben először egy értelmes elemzői hsz-t.

sajna a nevét elfelejtettem, de volksbanktól volt a treasury vezető és nagyon szépen látta és levezette az orosz válság hasonlatosságát a göröghöz.

azt meg miss marple óta tudjuk hogy a hasonló dolgok, események, ember(jellem)típusok hasonló végkifejlethez vezetnek :o)

persze ezt már nem ő mondta :o)))

#392505 Dr. ursi Előzmény: #392483

persze.

ez viheti, hogy sok mazsom opcióban is shortolta ...

még több mazsom meg most nyitja ...

csak rajta-csak rajta :o)))

szeretem a mazsomokat.

#392483 lackok Előzmény: #392404

Ma opció kifutás van, tehát a mai emelkedésből én nem vonnék még le semmit...simán eredményezheti a mai rengeteg hati és opciós zárás....

Érdemesebb a jövő hét elejére koncentrálni, hogy a felszabadult tőke melyik irányba áramlik vissza...:)

#392481 hosszhuszár Előzmény: #392426

Ami különösen érdekes, hogy a jobb minőségű crude értékelődött le, a gyengébb minőségű brent-el szemben.

E talán attól lehet, hogy az usa olaj árára vigyáznak, nem engedik, el, mivel az usában szinte minden szállítás közúton történik, ha elengednék az olajuk árát, felmennének az árak....

szerintem....

#392480 holnor Előzmény: #392448

most nézem, h az ázsiai Tapis Crude még drágább. tehát a sorrend Ázsia, Európa, É-Amerika. érdekes. a minőségük különböző, de a spread mégis egy darabig viszonylag állandó volt. talán a készletekben állhatott be változás. csaponganak a gondolataim, de a többit már nm eresztem rátok :)

#392448 holnor Előzmény: #392428

akkor ez nm jött be :)

mint említettem, nm vok aktív a piacon, csak olyan jól tetted fel a kérdést, h megmozgatott :) várom a választ, de azért agyalok még egy kicsit :)