hát ebben nem értünk akkor egyet.
Megint oda az Avatarom...és ötödjére tudtam belépni.....kezd tele lenni a púpom a stocky-val.
A "stimulálás" csak egy mesterséges piaci eszköz...vagy időhúzásra jó vagy részecskegyorsítónak a piac igazi irányát nem tudja tartósan befolyásolni....
18-ra lapot húznak:D
1,429 :o)
soros úr még lapul :o) izgatottan várom pedig mikor szólal meg.
vajon mik lehetnek azok az eszközök, amiket még sosem próbáltak ki ?!
hamarosan megtudjuk :o)
:D
ez tényleg treasury vezető volt.
persze lehet hogy csak mondták a gyakorlatosnak hogy mondja ezt.
mindenesetre percekig álltam a rádió előtt megkövülten ... ilyet még nem pipáltam :o) egy gondolkodó treasury vezető !
mazsom=majom
a majom híresen jó utánzó.
előbb utánoz és csak azután gondolkodik.
de akkor már késő.
megjegyzés:
az igazi majom azért okosabb mint az ember majom.
alapvetően nem is lenne szabad a majmokhoz hasonlítani ezen embertársainkat, mert ez sértés a majmokra nézve :o)
Kik lehetnek a mazsomok? Mint a tejbetök?
szvsz lehet, hogy csak nyári gyakorlaton volt. Elemzők nem mondanak értelmeset, vagy ha igen akkor:
- sokáig munkanélküli volt és jobb megoldás hiányában vállalta el az állást
- cégénél átalakítás volt és csak ez a pozi volt üres
- nyári gyakorlatos főiskolás, aki tévedésből vette fel a telefont...
:D
ma hallottam reggel a rádióban életemben először egy értelmes elemzői hsz-t.
sajna a nevét elfelejtettem, de volksbanktól volt a treasury vezető és nagyon szépen látta és levezette az orosz válság hasonlatosságát a göröghöz.
azt meg miss marple óta tudjuk hogy a hasonló dolgok, események, ember(jellem)típusok hasonló végkifejlethez vezetnek :o)
persze ezt már nem ő mondta :o)))
persze.
ez viheti, hogy sok mazsom opcióban is shortolta ...
még több mazsom meg most nyitja ...
csak rajta-csak rajta :o)))
szeretem a mazsomokat.
Ma opció kifutás van, tehát a mai emelkedésből én nem vonnék még le semmit...simán eredményezheti a mai rengeteg hati és opciós zárás....
Érdemesebb a jövő hét elejére koncentrálni, hogy a felszabadult tőke melyik irányba áramlik vissza...:)
Ami különösen érdekes, hogy a jobb minőségű crude értékelődött le, a gyengébb minőségű brent-el szemben.
E talán attól lehet, hogy az usa olaj árára vigyáznak, nem engedik, el, mivel az usában szinte minden szállítás közúton történik, ha elengednék az olajuk árát, felmennének az árak....
szerintem....
most nézem, h az ázsiai Tapis Crude még drágább. tehát a sorrend Ázsia, Európa, É-Amerika. érdekes. a minőségük különböző, de a spread mégis egy darabig viszonylag állandó volt. talán a készletekben állhatott be változás. csaponganak a gondolataim, de a többit már nm eresztem rátok :)
akkor most Herceg blankolt?:D