A poén az lesz, amikor Móré doktor elészül a megfejlesztett phyl-pharma termékekkel, és azt is nyrt-vé alakítják és behozzák a tőzsdére a holding helyett. :-)
A poén az lesz, amikor Móré doktor elészül a megfejlesztett phyl-pharma termékekkel, és azt is nyrt-vé alakítják és behozzák a tőzsdére a holding helyett. :-)
így van, és még jönni fog a rádió, és a gumis műhely is zrt már, na és az euro generálról ne is beszéljünk.
az a vicc hogy a phylaxia odaadta a kregnek apportra (mondjuk akkor még a phyllé volt a kreg is) aztán most egyik sincs meg neki
ecseri piacot csinált az apportos garancia bácsi (
ugyanaz a vicc kategória mint ez, sőt viccebb, mert itt azért némi ingatlan még van, ugaorjanak én bottal sem piszkálom ilyne árakon, a dobozt meg egyáltalán nem.
Arról a rv-ről még nem tudok semmit, megyek megnézem a bet.hu-n a betétlapját! :)
persze hogy az de nézd meg hiperboxot, annak 50 a névértéke, de szerintem huszat se ér
de olyan ügyesen csinálják a tömést, hogy a spekik rácuppantak és pörgetik
1400 is volt már, most 130
de bármikor nekiugornak és feltépik
Azért mondom, ha hittem volna dragonnak akkor 2008 körül 25nél eladok. Dehát az ígéretek, a szép jövő, a riportok... Amúgy lementettem a tp-s gr-es anyagokat, ha netán vkinek vmihez kell.
csak kedvcsináló volt, haveroknak szóltak hogy kicsikét próbálják megpördíteni de nem cuppantak rá a spexek.
1960000 db részvényből sikerült eladni 3425-öt.
Ez aztán nem semmi.
nem ismerem a múltját a cégnek, de két variáció ment hasonló szegmensben bács-kiskunban vagy a helyi tsz elnök, vagy a tsz elnök és olajos maffiózók közös erővel.:)
átnéztem ennek a csudának a mérlegét és kér perc alatt találtam benne fogást. slendrián munka.
Megjött a beugratás:
Diósi László 2011. június 22-én tızsdei forgalomban 100 darab VISONKA törzsrészvényt
vásárolt a Hungária Értékpapír Zrt-n keresztül (2700 Cegléd, Rákóczi út 30.) 1000 Ft/db áron,
mellyel összefüggésben a tulajdonában lévı VISONKA részvények mennyisége 100 darab.
Gerlei Zsolt 2011. június 22-én tızsdei forgalomban 100 darab VISONKA törzsrészvényt
vásárolt a Hungária Értékpapír Zrt-n keresztül (2700 Cegléd, Rákóczi út 30.) 1000 Ft/db áron,
mellyel összefüggésben a tulajdonában lévı VISONKA részvények mennyisége 100 darab.
http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/107344041.html
Bárcsak fórum alapján kereskednék, akkor nem lenne phylem. :-)
Óvatosan mert Higi levadássza a shortodat, aztán jöhet az sc-művelet, aztán csúnyán fogsz járni. :-)