Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: zárás

#393684 Bodzaszedő Előzmény: #393661

Egyszerűen megijedt az eséstől.Vannak ilyenek.Pár darabocskát jól láthatóan kétségbeesve tologat csak hogy szabaduljon tőle.Nem is sajnálom az ilyeneket

zárás

Érdemes volt a zárás utolsó 5 percét figyelni ,valaki kb.80 darab papírt tologatott, hogy minél lejjebb vigye. Szíve szerint 10580 on záratta volna. Miért is?!

Re: Uj projekt?

#393600 egyetleneim Előzmény: #393592

Azért ne legyen mindig kényszerünk az új projektekre, még az EETEK-et sem zártuk le egészen. Ősszel természetesen én is számítok új fogásokra, mivel a cég tőkehelyzete a részvénykibocsátás után nagyon stabillá válik és a megnövekedett részvényszám amúgy is megköveteli az új eredménytermelő üzleteket. Én Romániára tippelnék első körben, majd év végén egy lengyelországi projekt. A lengyeleknél amúgy is év végére teszik az első kötvénykibocsátást, ami tuti egybe fog esni egy új projekttel.

Re: Uj projekt?

#393592 Bodzaszedő Előzmény: #393579

Egyenlőre az akvizició lezárására várunk.Új projektet augusztus de inkább szeptemberre várnék Romániából esetleg valamit itthonról is.A bevásárlás szokás szerint már jóval előtte megindulhat,ezért valóban mozgalmas lehet a július.Bejelentések előtt eddig mindig meghúzták a jólértesültek

Uj projekt?

#393579 Pedrito

Kivancsi vagyok mikor jelentenek be egy uj projektet.

u.i. remelem a projekt elott nem fuggesztik majd fel a papirt :)))

Re: üdv

#393558 Bodzaszedő Előzmény: #393539

A régi szép időkre emlékeztet ez mikor ha napi 1000db-os forgalom volt,akkor már jó nap volt.De azért mindig emelkedett úgy is.Egyébként az Equilor legalább 80000-es rv. tulajdona (amit most kölcsön adott) sehol sincs feltüntetve.Jelentenie kellett volna ezt a mennyiséget nem?

#393554 Ronin_ Előzmény: #393539

Ja, valaki jól bevásárolt!:-D

De ez is stabilitást jelez (nekem), nincs senki kényszerben.

Persze lehet, h tévedek.

#393348 korpa Előzmény: #391102

Üdv mindenkinek...

"ott" eddig csak figyeltem és tanultam

szabi miatt csak most vettem észre mi történt

jöttem :)

10.200-on és 11.750-en vásároltam tehát hosszú távon tervezek

Re: nincs cím

#393245 hAliG Előzmény: #393127

Lassan el kell kezdeni megrángatni felfelé, ha júni 30-ra jó egyenleget akarnak :)

Re: nincs cím

#393107 zeeh_ Előzmény: #393093

Ahhoz képest, hogy BUX egyre inkább lefelé áll, elég stabilan tartja ezt a szintet.