http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/107344041.html
Egyszerűen megijedt az eséstől.Vannak ilyenek.Pár darabocskát jól láthatóan kétségbeesve tologat csak hogy szabaduljon tőle.Nem is sajnálom az ilyeneket
Csodáltam volna ha 3 egymást követő nap +-ban tud zárni.:-(
Érdemes volt a zárás utolsó 5 percét figyelni ,valaki kb.80 darab papírt tologatott, hogy minél lejjebb vigye. Szíve szerint 10580 on záratta volna. Miért is?!
Azért ne legyen mindig kényszerünk az új projektekre, még az EETEK-et sem zártuk le egészen. Ősszel természetesen én is számítok új fogásokra, mivel a cég tőkehelyzete a részvénykibocsátás után nagyon stabillá válik és a megnövekedett részvényszám amúgy is megköveteli az új eredménytermelő üzleteket. Én Romániára tippelnék első körben, majd év végén egy lengyelországi projekt. A lengyeleknél amúgy is év végére teszik az első kötvénykibocsátást, ami tuti egybe fog esni egy új projekttel.
Egyenlőre az akvizició lezárására várunk.Új projektet augusztus de inkább szeptemberre várnék Romániából esetleg valamit itthonról is.A bevásárlás szokás szerint már jóval előtte megindulhat,ezért valóban mozgalmas lehet a július.Bejelentések előtt eddig mindig meghúzták a jólértesültek
Kivancsi vagyok mikor jelentenek be egy uj projektet.
u.i. remelem a projekt elott nem fuggesztik majd fel a papirt :)))
a jelentési kötelezettség a cég, nm pedig a nyilvánosság felé áll fenn.
A régi szép időkre emlékeztet ez mikor ha napi 1000db-os forgalom volt,akkor már jó nap volt.De azért mindig emelkedett úgy is.Egyébként az Equilor legalább 80000-es rv. tulajdona (amit most kölcsön adott) sehol sincs feltüntetve.Jelentenie kellett volna ezt a mennyiséget nem?
Ja, valaki jól bevásárolt!:-D
De ez is stabilitást jelez (nekem), nincs senki kényszerben.
Persze lehet, h tévedek.
1 éve nem volt ilyen hatalmas forgalom, kb 54.000 Ft a teljes! :D
Üdv mindenkinek...
"ott" eddig csak figyeltem és tanultam
szabi miatt csak most vettem észre mi történt
jöttem :)
10.200-on és 11.750-en vásároltam tehát hosszú távon tervezek
Lassan el kell kezdeni megrángatni felfelé, ha júni 30-ra jó egyenleget akarnak :)
Van is ami tartsa.De tudom te még reménykedsz :-)