Én 75-ig vártam, oda is álltam be, de amint látom nem jött le odáig.
Felfele, meg 620 környékéig várom.
Én 75-ig vártam, oda is álltam be, de amint látom nem jött le odáig.
Felfele, meg 620 környékéig várom.
én is így gondolom. Ha kicsit távolabbra nézünk, 620 körül megálló lehet.
Hetesen felemás gyertyák sorakoznak...
egyáltalán nem :) amennyiben az a 1.5% annak nevezhető...reálisan 600ig mennie kellene szerintem, a héten :)
szerencsére nem vagy mohó :)
mára azért kitörést vártam volna legalább 88-90 ig....remélem csak erőt gyűjt
mára azért kitörést vártam volna legalább 88-90 ig....remélem csak erőt gyűjt
visszamegy, de mennyit? 575-ös vétel nem vonz, mert ahhoz 590-600-ra kellene mennie, hogy valami nyereség maradjon....én azt hittem ma50 (568) megálló lesz neki, esetleg 570-ről újból lefordul....560-565-nél venném talán vissza, de Egon és Kecskeméti ma is riogatott az 547-520-500 rémképével...az meg csúnya lenne long poziból....lehet nélkülem emelkedik tovább, pedig rengeteg darabom volt, csak eladogattam...lett belőle szopó otp és mol....
Ha kint jól viselkednek holnap és folytatják az örömködést, csak elindul otp. is...nekem is van egy kevés.
Telkó sokat ment ma, várok egy kis visszamenetelt, de lehet nem lesz igazam.:)
én sajnos tegnap és ma délelőtt eladtam 560-nál, mivel tegnap és ma délelőtt sem éreztem benne erőt...múlt szerdán 575-ről keményen lefordult, sajnáltam, hogy nem adtam el mindet Pünkösd előtt pénteken és utána kedden...adtam el akkor, csak nem eleget...ma meg olyan gyorsan rángatták, hogy ilyen drágán már nem akartam visszavenni....helyette vettem molt és opt....telekomot nem hagytam kifutni, a másik kettőn meg jelentős bukó van....xar nap volt nekem a mai, és ha holnap tovább esünk, akkor nem tudom mi tévő legyek....tkom nyeresége elvitte volna a másik kettő bukóját, de így csak a bukó van....
mivel napi maximumon zárt, gondolom reggel megy tovább.akkor jön a dilemma, adni vagy venni? :)
Majd holnap visszaveszed, vagy feljebb vagy lejjebb.:)
Én egy részét eladtam ma, de van még belőle.
egész nap nem voltam ,és a gép eladta a fél pakkomat. ezt sem hittem volna..
A görög tőzsde azért túl bírja szárnyalni, +4,08 %-on van :)
pont mostb akartam írni hogy megyen megyen az égbe :)
kellett volna venni 550 körül :(
lapítok is hogy elbaxtam :(
azért reggel vettem volna