14100. már csak 600 ft ot kell felmennie és már megérte hajrá
14100. már csak 600 ft ot kell felmennie és már megérte hajrá
no mingyá 14000.13700.vettem 100dbot. 14700.ig fel megy augusztusig.aztán lehet vágás.
Hosszú távon jó beszálló még itt is, 2 évig tartó profitcsökkenés után végre enyhe javulás következhet.
Ugyan mire menne?!
Talán a nyáron cammog még 1 kicsit, lehet, hogy félnek a MNYP-as csomagtól.
Szerintem be van árazva (részben), mert Én is 800-at vártam. Nagyon sokat gyengült a cég profitja 2 évalatt, szerintem ezért ilyen nyomott az ár.
Bár Én könnyen beszélek nekem van 12500ról.
Igen, de az drága ital és p. rum is ég.
Egyébként az ABszintra most is rá van írva, hogy csak hígítás után ajánlott fogyasztani.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/melyen_belenyul_a_zsebebe_a_zwack_850_ft-os_osztalek.149999.html
Nyitóban lesz kapkodás érte szvsz.
Abszint mellé szokták a cukrot, de akár rum mellé is lehet. Abszint az egy szép ital, egy időben talán be is tiltották, kábító hatása miatt, ha jól emlékszem.
A portoricoi rum mellé szoktak karamellizált cukrot is nyomatni, ha jól emlékszem. Többen helyben készítették a kocsmában.
Ennek a gyönyörűségnek ha jól tudom Molotov a neve.
Próbáld ki úgy, hogy a narancslé kb a pohár 3/4-ed részéig legyen, a pohár ne legyen hűtött, vágass rá egy középvastag szelet narancsot, portoricoi v spitz rumot mikroztasd be pár másodpercig, ráöntik a narancsszeletre, elvileg nem vagy csak később keveredik, meg kell gyújtani, lángolva kihozzák. Estefelé szépen is mutat.
Csak vastagfalú pohár kell hozzá, hogy ne pattanjon el a tűztől.