Első napokban tuti a limit fel. Direkt kértem, hogy ne legyek délelőttös, max hétvégen, de csak kaptam 3 napot e hónapban. :-(
kell vennem vmi kütyüt, amin látom normálisan a bét-et ilyen esetekben.
Első napokban tuti a limit fel. Direkt kértem, hogy ne legyek délelőttös, max hétvégen, de csak kaptam 3 napot e hónapban. :-(
pedig kabalából venni kéne 1-2 darabot...))
Zsír. Lemaradok róla, dolgozni fogok délelőtt. Kár, pedig kíváncsi lettem volna rá. :-)
Holnapután debütál a Phylaxia, KEG után az újabb "sztárpapír". :D
engedelmeddel beteszem a tyúkos a linket
hátha marsika kilővést emleget majd Đ
mp3 is megemlékezett a családi gazdaságuk bevezetéséről :)
2011. jún. 16. 11:56
BÉT közlemény - bevezetési kérelem
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. ezúton tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a VISONKA Takarmánykeverő Szolgáltató és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 11. június 14-én kérelmezte részvényei tőzsdei bevezetését
a gépelést nm is figyeltem :D a mondatról nm tudom eldönteni, mit keres egy tőzsdére készülő cég bemutatkozásában.
Ezt tuti egy 60 éves titkárnő gépelte. Régen a mechanikus írógépeken kellett nulla (0) helyett kis o-t (o), meg egyes szám (1) helyett kis L-t (l) írni :DD
Kicsit sufnidesign ez a honlap. Mennyire komoly ez a cég?
kösz a javítást. vmi csúnyaság történhetett a link másolásánál :)
Elromlott a nullás gomb? :)
13oo, 5oo...
A keg név a garancia erre :)
ATH az első ker napon lesz vajh?
ez tetszik:
"A közel 13oo lakost számláló 5oo éves község tiszta, rendezett. " :)
a linked nálam nm jön be, beírom még egyszer: http://www.visonka.hu/webpage/
pedig hamarosan megérkezik... kíváncsi leszek, hogy megvárják-e vele az őszt, vagy még az "uborkaszezonban" behozzák?