Nem. Az összes tőzsdei pénzem ennyi. Van ebben humet bukó, kb 5-600e ft. Meg még néhány 10e, 100e ft-os bukta. 63k phyl, ebből 20k 107ről, többi 40k 25-95 közt véve. Még ha megjön az mnyp-s pénz azt is elqrom phylre, hogy rohadjanak meg.
Nem. Az összes tőzsdei pénzem ennyi. Van ebben humet bukó, kb 5-600e ft. Meg még néhány 10e, 100e ft-os bukta. 63k phyl, ebből 20k 107ről, többi 40k 25-95 közt véve. Még ha megjön az mnyp-s pénz azt is elqrom phylre, hogy rohadjanak meg.
7 millát toltál bele ebbe a szutyokba? Hú, basszus. :((
nem mindegy
24/8 - 3Ft
a jobbos garancia péter megcsinálta
Többször belassult sajna nálam is, de Herceg rajta van az ügyön:)
Hogy a fenébe tudtok ide írni, reggel 8 óta most tudtam bejelentkezni, annyira nem megy az oldal, erre tele van hsz.-el. Úgy néz ki, csak engem ignorálnak innét.:DD
nem ismertem. A pf en írták. Még egy fórum is volt neki ha jól emlékszem
Dragon? Ismerted? Csak nem halt meg. Neki aztán végképp jó irányba ment a phyl. Szívrohamot inkább nekem kéne kapni. re: 7millió --> 1.7 millió
az nehézkes lenne. Meghalt kb fél éve egy szívrnhamba ha jól emlékszem
Lesz ez még 6 is. Hamarosan dragon_heart is megjelenik odaát, ha így megy tovább.
22 mummy szövege
mondjuk az 3 éve volt ĐĐĐ
buxi biztos emlékszik rá a szopcijás pontok mellett ĐĐ
Jelenlegi állás szerint inkább a felperes és bandáját kéne...
Itt hülyültök a 22-vel, de mindjárt itt van:(
ó ez még csak a "VÁD" ismertetése
lesz még vagy 2-3-4 menet
aztán becsukják az összes kisböffenccset ĐĐĐ
ők meg hawaiii ĐĐ